- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzaboZE
addikt
válasz
amonraa71 #24470 üzenetére
Ez a tervezett elavulás jelensége. Ettől működik még (úgy ahogy) a gazdaság. Ugyanis ha mindent olyan jól építenének meg, nem kéne lecserélni és nem kéne alkatrészt gyártani hozzá -> megállna a gazdaság. Sajnos ez egy nagyon környezetszennyező és önző dolog, így robogunk a vesztünkbe. Még valahol ott kezdődött, hogy egy bizonyos Dupont nevű cég feltalálta a harisnyát, ami olyan jól sikerült, hogy nem szakadt el. Rájöttek, hogy ha már mindenkinek van, akkor nem lesz kinek eladni belőle... Ezért a mérnököket utasították arra, hogy tervezzenek bele hibát, hogy mégse bírja örökké...
-
Ruelle
csendes tag
válasz
amonraa71 #21217 üzenetére
Nah most a következő történt: felraktam az inteles drivert, újraindulás után kiírta h sikeresen megtörtént a telepítés. Be is tudom kapcsolni a bluetooth-t de nem egészen 10 mp múlva kikapcsol magától. Arra a 10mp-re eltűnik a sárga háromszög feladatkezelőből majd amikor kikapcsol visszamegy. A Microsoftos drivert nem találtam.
-
norrberth
addikt
válasz
amonraa71 #19651 üzenetére
ne vegyél bele HDD-t, én is inkább SSD re gyüjtök ha már veszek akkor SSD-t fogok majd.. jövöre xd,
sokkal gyorsabb mint 1 7200rpm vinyó, kevesebb megibásodási lehetöség, no meg hüvösebb.. én nem merném szétszedni, ahogy olvastam a hozzászólásokba nem egy egszerü müvlelet N5110 be a vinyó csere. de ha te szétudod/fogod akkor videót csinálhatnál róla, vagy képeket
mert ha látom szájba rágósan hogy is kell, akkor simán fog menni.
-
Drughi
addikt
válasz
amonraa71 #19651 üzenetére
Tehetsz a gépedbe bármennyi ram-ot, meg procit, ha a hdd lassú. Az 5110-ekbe sajnos kifejezetten lassú merevlemezt pakoltak, mivel amire szánták őket, ahhoz nem kell pörgős cucc.
Talán ez most a legolcsóbb új ssd: [link]
Egy kignston / intel cuccal jobban jársz, de az 2x ennyibe kerül, így ár/érték arányba ez most best buy.Ha esetleg gond a kevés tárhely, akkor szerintem szerezz be egy ilyet: [link]
Volt 2 ilyenem és megérte a pénzét. nagy tárhely és gyors, mint a villám. -
rb26dett
aktív tag
válasz
amonraa71 #19646 üzenetére
Azért nem kell elkeseredni, a Seagate egy igen régi merevlemez gyártó, és nekem nagyon sok olyan régi vinyóm volt és semmi baj nem volt velük, nemúgy mint a maxtorokkal... gondolt egyet fejet parkolóállásba vágta filmnézés közbe és még a partíció is eltűnt róla...
Amúgy nem lehet hogy ssd kellene neked ha sebességbeli problémáid vannak a vinyóval? sztem egy 5400 és egy 7200as vinyó között olyan húdehűha különbség nincsen... jó, biztos gyorsabb, de azért nem mérföldekkel (mondom ezt úgy hogy (WD black van az asztali gépembe) -
fcriss
tag
válasz
amonraa71 #19640 üzenetére
Western digital,Samsung,és még van egypár,nem hinném hogy csak Dell-t lehet belerakni.A tiédbe amit belinkeltél #19612 kép alapján ez van.Ez meg amilyet venni akarszSeagate 500GB 7200rpm.
-
norrberth
addikt
válasz
amonraa71 #19602 üzenetére
ááá hát az meg hogy lehet?? nekem megse érzi a 720p filmeket, pedig full ugyanaz a gépem mint a tiéd, nem tudom talán a Win 7 el lesz gond, vagy valamelyk driver a chip setböl, lekel formázni az egész gépet, és próbálj meg szerezni eredetiröl másolt Win7 et, 64 bit, és support.dell.com ról (Service Tag) alapján leszedni hozzá a drivereket.
-
norrberth
addikt
válasz
amonraa71 #19558 üzenetére
Persze van! de irták fórumon hogy ha 40 fok felett van a vinyó hömérséklete akkor nem érdemes venni bele 7200 ast mert nagyon melegedni fog!! olvazsd el! én már utánna jártam.
http://prohardver.hu/tema/milyen_winchestert_vegyek_3/hsz_26201-26250.html
dzsekó nagyon vágja ezt a vinyó témát! -
Patrick76496
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest