- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
hhgygy
senior tag
válasz
-=RelakS=- #76293 üzenetére
Anélkül, hogy értenék a gépszereléshez, én is érintkezési hibát tippeltem volna.
-
válasz
-=RelakS=- #76293 üzenetére
Szia. Ez lcd vagy lcd kábel hiba lesz. Amit lehet megoldja, ha az lcd kábelt kihúzod majd visszarakod normálisan.
-
törölt tag
válasz
-=RelakS=- #68788 üzenetére
Azért nem szentírás, amit a dell diag jelez, nekem egyik gyári akkuról azt írja, hogy nem található: közben 99%-os az aida szerint, és elmegy róla a cucc 1 napot.
-
törölt tag
válasz
-=RelakS=- #68786 üzenetére
"8 Beeps on startup means the LCD on system has failed, a 6 Beep code would mean you GPU."
-
Dhampir
félisten
válasz
-=RelakS=- #60362 üzenetére
Emlékeim szerint ennél a típusnál előfordulhat az a hiba. Nem hinném, hogy anyukád lenne a ludas a gyenge gyártói minőség miatt.
Persze, szervizbe kell vinni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
-=RelakS=- #57860 üzenetére
Viszont nem az az én dolgom nézegetni hol a hiba, csak jeleztem rossz.
-
mghltm
addikt
válasz
-=RelakS=- #57860 üzenetére
erre gondoltatok?
-
Dhampir
félisten
válasz
-=RelakS=- #57805 üzenetére
Ja, ilyesmikre gondoltam. Ez egyfajta tervezési hiba.
-
Dhampir
félisten
válasz
-=RelakS=- #57786 üzenetére
Most már 4-et sem találsz rajtuk, pedig a négyen felül még eSataba is lehetett dugni a cumót. Mostanában 3 darabka usb és 1 darab usb-c ad lehetőséget a "jobb" gépekben.
A dokkoló is érdekes mostanában, a tájékoztató szerint:
Dell dokkoló | WD15
Az USB Type-C kábellel használható DisplayPort™ csatlakozón keresztül töltheti Latitude laptopját...A végén már tényleg alig marad hely az asztalon, annyi perifériát köll szétpakolni a gép körül.
-
somasz
Topikgazda
válasz
-=RelakS=- #57801 üzenetére
melyik fajta dokk?
-
somasz
Topikgazda
válasz
-=RelakS=- #57799 üzenetére
Thunderbolt dokkról még azért megnézném, mit tud külső kijelzőn.
Igen, nekem is ez volt a kijelzővel a bajom... Mattban érintés nélkül lenne az igazi.
-
somasz
Topikgazda
válasz
-=RelakS=- #57797 üzenetére
Ránéztél már, milyen vékony a géped?
M7510-be is alig tesznek erősebbet, pedig az már vastagabb.
M7710-ben pedig elfér mind a nagyobb kártya, mind a nagyobb hűtés.Ha proci és vga igényes programokkal dolgozol, akkor nem ultrabookot kellett volna venni a munkáltatódnak, hanem normál munkaállomást.
-
somasz
Topikgazda
válasz
-=RelakS=- #57795 üzenetére
Biosban ki tudod lőni a switchable graphics opciót a próba erejéig.
De szerintem valami nem stimmel, delles chipset, management engine, intel driverrel és nvidiás friss driverrel faszán mennie kéne.Bár, ha tudod terhelni, akkor működik, max több beállításnak örülnél. Azért tartsd észben, hogy ez egy belépő quadro. Gtx 960m alatti teljesítménnyel.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
-=RelakS=- #57794 üzenetére
Na, ez elég fura volt.
GPU1: Quadro M1000M
GPU2: Intel HD Graphics 530
OpenGL renderer: Intel HD Graphics 530... Mindeközben vígan mérte a Quadro hőmérsékletétNa, 2. nekifutásra már a Quadrót használja, de nem voltam lenyűgözve a teljesítményétől
Úgy tűnik, hogy az erőért az nVidia felel, a megjelenítésért meg az Intel :S
-
somasz
Topikgazda
válasz
-=RelakS=- #57792 üzenetére
furmarkot tudsz telepíteni? az tudja a quadrót terhelni?
-
somasz
Topikgazda
válasz
-=RelakS=- #57784 üzenetére
Chipset driver? Nem kérdőjeles a quadro az eszközkezelőben? Nem megy el néha a kép? Volt egy hibás m5510-em, alaplapcsere lett a vége.
-
Markizmark
addikt
válasz
-=RelakS=- #57788 üzenetére
Bingo, 125%-on van a laptop monitoron, a külső pedig 100%.
-
BBéci
legenda
válasz
-=RelakS=- #57781 üzenetére
Latitude-ről volt szó.
-
somasz
Topikgazda
válasz
-=RelakS=- #57777 üzenetére
szólj az IT-seknek, hogy szerinted ezt meg kéne oldani.
-
somasz
Topikgazda
válasz
-=RelakS=- #57775 üzenetére
nvidia oldaláról feltetted a quadrós drivert?
-
Uzi74
senior tag
válasz
-=RelakS=- #57246 üzenetére
Ha színteret lebutítják 4:2:0-ra 50Hz-ig fel lehet csavarni HDMI 1.4-en, a lehet hogy 6 bitre butított színekkel jön ki nekik a 60Hz? (akkor még beleférne a 10,2 Gbits-be)
-
jani_gy_22
csendes tag
válasz
-=RelakS=- #57209 üzenetére
Gta SA, NFS UG2, WoW BC... szoval tenyleg nem olyan nagy igenyu dolgok. Regebben volt egy Lenovo notim B980 processzorral, azzal mar teljesen elegedett voltam, nem volt ilyen problema.
-
MPeter87
őstag
válasz
-=RelakS=- #57195 üzenetére
Azt hittem régi széria, azért írtam.
-
MPeter87
őstag
válasz
-=RelakS=- #57193 üzenetére
Lehet jobban jársz egy másik használt géppel akkor.
A bevizsgálás 5-6ezer, plusz óradíj, plusz alkatrész. Nem tudom a bevizsgálás díját elengedik-e, ha ott javíttatod. Milyen paraméterű gép?
-
BBéci
legenda
válasz
-=RelakS=- #57188 üzenetére
Azonnal minden rendben működött.
Az enyémen egy napig működött a start menü, azért tértem vissza Windows 7-re. Ha lecserélem a vasat, arra sem teszek 10-et, kell a fenének. -
BBéci
legenda
válasz
-=RelakS=- #57185 üzenetére
Nem, az sem. Apósom azzal hívott fel, hogy tönkrement a kijelző, nincs rajta semmi kép. Egészen közelről, halványan kivehető volt az asztal, úgy sikerült a 7-re visszaállítás.
-
BBéci
legenda
válasz
-=RelakS=- #57182 üzenetére
Apósom laptoja a Windows 10-re frissítés után két nappal adott elő ilyet. Visszatettem a régi oprendszert és azóta hibátlanul működik.
-
kardkovacsi
senior tag
válasz
-=RelakS=- #55681 üzenetére
Nem lehet, hogy mindegyik wifi a környéken ugyanarra a csatornára mászik rá? Vannak ilyen mobil appok amivel meg lehet nézni, hogy a 12 csatornából melyiken hány wifi van (wifi channel analyzer). Próbáld a sajátodat olyanra tenni amin kevesen vagy egyáltalán nincsenek. Ez segíteni szokott.
-
szucstom
őstag
válasz
-=RelakS=- #55687 üzenetére
tudom, hogy lenovo, nekem is volt olyan gépem, csak egy haver vmiért mindig levonót mondott lenovo helyett és rámragadt
-
szucstom
őstag
válasz
-=RelakS=- #55671 üzenetére
BIOS-ban tuti hogy beállítható. Nekem egyébként alapbeállításban használni kell az Fn gombot. Az, hogy elveszti a wifit, én arra tippelnék, hogy a win10-nek vmi bugja, mert faterom levonóján is ugyanezt produkálja.
Viszont a maxon pörgő ventivel még mindig nem vagyok kibékülve. Egy nvidiás frissítésnek hála mostmár lecsökken a rpm, ha épp nem kockulok, de amint akár bekapcsolás után elindítok játékot, egyből maxra. Semmi átmenet...
-
kardkovacsi
senior tag
válasz
-=RelakS=- #55671 üzenetére
Habár nem ismerem az inspirion billentyűzetét kicsit fura nekem, hogy nem a funkció billentyűk az elsődlegesek és FN-el kell őket előhívni.
http://sharpkeys.codeplex.com/ van ez a program ezzel át lehet konfigurálni, hogy melyik billentyű mi legyen. Én a 7510-en a numbad fölötti media billentyűkre mappoltam rá a Home és End-et amik csak Fn-el érhetőek el. -
pataslogeza
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #55614 üzenetére
Valoban, ez fel sem tunt nekem. Akkor tenyleg nincs billentyu vilagitas.
Kossz a linket somasz!
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
-=RelakS=- #55561 üzenetére
Jelenleg egy 7559-em van, az adatlapomon lévő kiszerelésben, és a skálázódási anomáliák melett nálam a matt kijelző volt még egy fontos szempont a döntésben. Éjszakai rFactor versenyeknél elképesztő jó, hogy nem tükröződik a fejem a monitorban, hanem rendesen látom a pálya minden részletét és nem zavar be a reflekció semmilyen formában sem.
Meg ez nyilván abszolút személyes preferencia, de számomra tök felesleges a 4k egy 15"-ös gépbe, már csak a hardverra való tekintettel is. -
-=RelakS=-
veterán
válasz
-=RelakS=- #55546 üzenetére
Ennyi szuperokos update meg systemdetect meg mittudoménmi...
Ezt letölt, telepít, örül... és erre nem képesek, a windows is 2015-ös driverrel szórakoztatott -
szucstom
őstag
válasz
-=RelakS=- #55522 üzenetére
enyhén szólva... plusz a folyamatosan maxon pörgő venti is az agyamra megy kockulás után...
-
szucstom
őstag
válasz
-=RelakS=- #55518 üzenetére
Az egyetlen "jelzőfény" a gép elején van. Ezen kívül csak a caps lock-on van egy apró pilács, de semmi egyéb.
-
XZoli
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #55436 üzenetére
[link] ez van ezt kell szeretni
-
szucstom
őstag
válasz
-=RelakS=- #55431 üzenetére
Hát, nekem volt 1 kisebb partíció (nevére már nem emlékszem), a nagyobbikon meg az Ubuntu. Azt legyalultam, elosztottam, oszt jónapot.
-
szucstom
őstag
válasz
-=RelakS=- #55429 üzenetére
Én a win10-es telepítővel egyszerűen csak gyalultam az Ubuntu meghajtóját. Minden más maradt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Asus ROG 17" Gaming Laptop! RTX 4080 12GB / Ryzen 9 7945HX / 32GB DDR5 / G-sync 240Hz! BeszámítOK
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged