- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz
MPeter87 #76186 üzenetére
óvatosan vele, mert hiába nézhet ki ugyanolyannak a csatlakozó, simán eltérhet méretben kissé... szívtuk már meg párszor
ha biztosra akarsz menni, ez kell a te gépedbe: 8F7G4 / 0F1DN / M717H, ezek egymásnak helyettesítői (mi a 0F1DN-ből tudunk rendelni nettó 3.000Ft-os áron)
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
MPeter87 #57194 üzenetére
DELL Inspiron 5558 Notebook i3 5005U 4GB 1TB HD5500
Azért egy fél éve vadonat újan vásárolt gépet ne akarjunk már cserélni használtra
Eleve mi az, hogy ennek is, meg az előző acer-nek is monitor problémája van garanciaidőben?! -
spyduck
nagyúr
válasz
MPeter87 #57140 üzenetére
Van GPU a laptopban, ha igen milyen fajta? Ha van benne GPU, akkor az biztos, hogy az. Amivel az a baj, hogy ha rossz a gap pad, nincs hovezeto kepessege akkor melegedni fog es BGA-s lesz. Ezzel azt akarom mondani, hogy ha szeretned hosszutavon hasznalni a gepet, akkor azt a regi szutyok gap pad-et ki kene szedni es a helyesre vastagon NT-H1-et rakni. Ranezesre az a gap pad mar nem er semmit.
Szerk: bar ha CELERONos akkor a paszta tobbe kerul mint amennyit a laptop ér
-
spyduck
nagyúr
válasz
MPeter87 #57135 üzenetére
Mutasd meg, hogy néz ki a heatpipe és megmondom. Meg a chipről szedd le a régi gap pad-et, hogy megtudjuk mi az. Szerintem a GPU, de ha a PCH akkor is nyugodtan rakhatsz rá pasztát. 99%-ig biztos vagyok benne, hogy arra is rakhatsz NT-H1-et. Annál az 1000 éves gap pad-nél még egy kis majonéz is jobb
Ha viszont igazán profi rakarsz lennei, akkor veszel egy Thermal Grizzly minus pad 8-at, bár az NT-H1-nek fényévekkel jobb a hővezető képessége, viszont évente cserélni kéne, a gap pad viszont lehet túlél még téged is
-
nyogo83
senior tag
-
Dhampir
félisten
válasz
MPeter87 #53708 üzenetére
HP esetében gondolom a géptípustól, illetve a másik memória típusától is függ, (Probook 6570b és 650 G1 kifogástalanul működött Kingstonnal).
Az Inspironok szerethető masinák.
Az 5748 és 5749-et is elégedetten használják, akiknek beszereztem. Pár Inspiron típus kaphatna Gigabites hálózati kártyát, és 3 helyett 4 USB kimenet is jó lenne. Nálam pozitívumnak számít, hogy némelyikben még hagyományosan megtalálható az optikai meghajtó.
-
Aventurium
csendes tag
válasz
MPeter87 #17896 üzenetére
Szia, nekem már volt hasonló problémám egy másik gyártó gépével csak nekem a wifit tiltotta le és csak nagy nehezen tudtam újból előhozni (1-2 újra indítás segített).
Egy frissebb driver nálam orvosolta a problémát.
(kb 5 hónap után adták ki a jó drivert)
Remélem tudtam segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- AKció!Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,SSD,
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest