- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
válasz
Tenken #29337 üzenetére
Szia!
Én nem a klónozásra gondoltam, hanem hogy tudok-e teljes eredeti rendszertelepítőt (2-3 dvd mondjuk) készíteni valahogy a rendszer recovery dolgai, partíciója segítségével.
A klónozásnál a rendszerem mostani állapotát tudnám másolni, a recovery-s dologgal pedig a gyárit.
-
Los Angeles
csendes tag
válasz
Tenken #29222 üzenetére
Köszi a gyors reakciót. Nem tettem fel még semmilyen drivert, mert nem is adott rá lehetőséget a gép. A BIOS-t se tudtam frissíteni, mert azt is csak oprendszer alól tudnám. Most A11-es van fent, és a napokban megjelent egy A12-es. A BIOS-ban természetesen AHCI van beállítva. Utánanézek másik Windowsnak, de egy All-in-One lemezt használtam, ami az előző 3 évben hibátlanul működött...
-
_adaml21_
őstag
válasz
Tenken #29220 üzenetére
Az előző gépemben sandy bridges i7-2630qm volt.
Nekem ez rendkívül kritikus pont, hogy ne melegedjen a gép, ez az egyik fő kritériumom a választásnál, és gondolhatjátok, hogy ha már ennyit költök egy gépre, szeretném, ha minden kívánságom teljesülneVan optimus támogatás az NVSben, így gondolom netezés/filmezés alatt nem lesz gond annak melegedésével/fogyasztásával.
Néztem Precisiont is, főleg mert a 4600asokat potom pénzekért dobálják mostanság, de Firepro nem tud optimust, így azzal buknám a jó akkuidőt még 9 cellával is, a quadrok meg nagyon halványak: 2000es drága, az 1000es szintjét meg megüti a Latitude NVS 5200asa is szerintem!
-
gilfoyle
őstag
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Tenken #28982 üzenetére
ezúton is csókoltatom a felmenőit annak, aki képes volt tört winre cserélni az előtelepített gyárit visszaállítás helyett
az én latitude-öm is így jött amúgy, gyalulva volt az egész hdd, és volt rajta szép 32 bites win 7 a gyárilag 4 gigával szerelt géphez
felraktam a gyári dell 64 bites pro-t (nekem szerencséer volt itthon) az ugyanígy nem ismerte fel egyik hálókártyát se, úgyhogy némi szívás után elővettem az aidát és az intel oldaláról összevadásztam a drivereket.
-
premete
veterán
válasz
Tenken #28973 üzenetére
Nem gyakori, csak értelemszerűen a freedossal vásárolt készülékek service tag-jéhez nincsenek windows driverek párosítva; ha pedig rányomnak a "mutasson minden drivert" fülre, akkor az összes létező megjelenik.
A világ normálisabb részén az, aki windows-zal akarja használni, az windows-os változatot vesz; nálunk spórolás miatt windows nélkül veszik, és utólag a spájzban porosodó dobozos windows 7-8-ak közül akarnak valamit rátenni.
Amíg a freedos vevői címlista alapján nem mennek ki a címre, megnézni a cuccokat, hogy tényleg Magyarországon ilyen magas-e a linux felhasználók aránya, vagy mindenkinek tele van a spájza dobozos windows-okkal, illetve mindenki informatikai hallgató/oktató MSDNAA licenszekkel. -
fogtunder
nagyúr
válasz
Tenken #28901 üzenetére
nemtom milyen ssd, én e6320+samsung 840+win 8 kombóval csináltam végig a telepítést, mindenből az intel verzióját raktam fel, hálókártya, chipset, rapid storage, HD3000, egyszer sikerült is kimérnem a gyári értékeket, aztán soha többé. napi használaton nem érzem, a rendszer pillanatok alatt feláll, minden gyorsan betöltődik, az írási sebesség se nagyon korlátoz.
próbálkozhatsz driver cserékkel, de először fel kell tenni a kérdést, hogy van-e értelme?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Tenken #28869 üzenetére
Általában mindig gond van az eredeti Windows letöltésével...
Legalábbis nekem is járna az egyetem miatt eredeti Windows, de Mo.-ról nem lehet letölteni valamiért, de kulcsom van hozzá...
Szerintem szedjél le torrentről és beírod a saját kulcsodat. Hisz a torrentes semmibe sem különbözik az eredetitől. Meg senki nem szólhat érte, mert fizettél érte, tehát legálisan használod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- OpenWRT topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged