- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
válasz
Tenken #29337 üzenetére
Szia!
Én nem a klónozásra gondoltam, hanem hogy tudok-e teljes eredeti rendszertelepítőt (2-3 dvd mondjuk) készíteni valahogy a rendszer recovery dolgai, partíciója segítségével.
A klónozásnál a rendszerem mostani állapotát tudnám másolni, a recovery-s dologgal pedig a gyárit.
-
Los Angeles
csendes tag
válasz
Tenken #29222 üzenetére
Köszi a gyors reakciót. Nem tettem fel még semmilyen drivert, mert nem is adott rá lehetőséget a gép. A BIOS-t se tudtam frissíteni, mert azt is csak oprendszer alól tudnám. Most A11-es van fent, és a napokban megjelent egy A12-es. A BIOS-ban természetesen AHCI van beállítva. Utánanézek másik Windowsnak, de egy All-in-One lemezt használtam, ami az előző 3 évben hibátlanul működött...
-
_adaml21_
őstag
válasz
Tenken #29220 üzenetére
Az előző gépemben sandy bridges i7-2630qm volt.
Nekem ez rendkívül kritikus pont, hogy ne melegedjen a gép, ez az egyik fő kritériumom a választásnál, és gondolhatjátok, hogy ha már ennyit költök egy gépre, szeretném, ha minden kívánságom teljesülneVan optimus támogatás az NVSben, így gondolom netezés/filmezés alatt nem lesz gond annak melegedésével/fogyasztásával.
Néztem Precisiont is, főleg mert a 4600asokat potom pénzekért dobálják mostanság, de Firepro nem tud optimust, így azzal buknám a jó akkuidőt még 9 cellával is, a quadrok meg nagyon halványak: 2000es drága, az 1000es szintjét meg megüti a Latitude NVS 5200asa is szerintem!
-
gilfoyle
őstag
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Tenken #28982 üzenetére
ezúton is csókoltatom a felmenőit annak, aki képes volt tört winre cserélni az előtelepített gyárit visszaállítás helyett
az én latitude-öm is így jött amúgy, gyalulva volt az egész hdd, és volt rajta szép 32 bites win 7 a gyárilag 4 gigával szerelt géphez
felraktam a gyári dell 64 bites pro-t (nekem szerencséer volt itthon) az ugyanígy nem ismerte fel egyik hálókártyát se, úgyhogy némi szívás után elővettem az aidát és az intel oldaláról összevadásztam a drivereket.
-
premete
veterán
válasz
Tenken #28973 üzenetére
Nem gyakori, csak értelemszerűen a freedossal vásárolt készülékek service tag-jéhez nincsenek windows driverek párosítva; ha pedig rányomnak a "mutasson minden drivert" fülre, akkor az összes létező megjelenik.
A világ normálisabb részén az, aki windows-zal akarja használni, az windows-os változatot vesz; nálunk spórolás miatt windows nélkül veszik, és utólag a spájzban porosodó dobozos windows 7-8-ak közül akarnak valamit rátenni.
Amíg a freedos vevői címlista alapján nem mennek ki a címre, megnézni a cuccokat, hogy tényleg Magyarországon ilyen magas-e a linux felhasználók aránya, vagy mindenkinek tele van a spájza dobozos windows-okkal, illetve mindenki informatikai hallgató/oktató MSDNAA licenszekkel. -
fogtunder
nagyúr
válasz
Tenken #28901 üzenetére
nemtom milyen ssd, én e6320+samsung 840+win 8 kombóval csináltam végig a telepítést, mindenből az intel verzióját raktam fel, hálókártya, chipset, rapid storage, HD3000, egyszer sikerült is kimérnem a gyári értékeket, aztán soha többé. napi használaton nem érzem, a rendszer pillanatok alatt feláll, minden gyorsan betöltődik, az írási sebesség se nagyon korlátoz.
próbálkozhatsz driver cserékkel, de először fel kell tenni a kérdést, hogy van-e értelme?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Tenken #28869 üzenetére
Általában mindig gond van az eredeti Windows letöltésével...
Legalábbis nekem is járna az egyetem miatt eredeti Windows, de Mo.-ról nem lehet letölteni valamiért, de kulcsom van hozzá...
Szerintem szedjél le torrentről és beírod a saját kulcsodat. Hisz a torrentes semmibe sem különbözik az eredetitől. Meg senki nem szólhat érte, mert fizettél érte, tehát legálisan használod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -55% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest