Hirdetés

  • Mindent megtudtunk az új Nokia 3210-ről

    ma Részletes képek, specifikációk és euróban megadott ár is van a legendás modell újraélesztett verziójához.

  • Lunar Lander Beyond teszt

    gp Nagyon sok évtizeddel az eredeti Lunar Lander megjelenése óta ismét ezen a címen jelent meg Atari logóval egy játék. Vajon mennyit javult a játékdesign a hetvenes évek óta?

Új hozzászólás Aktív témák

  • #34784256

    törölt tag

    válasz ArrayOfLilly #10428 üzenetére

    Legyen igazad, én saját tapasztalatból viszont azt tudom mondani, hogy nekem egy tisztességes rendszerinstall ( nem elmentett image-ből, a telepítő lemez behelyezésétől a beállításokig ) többet visz el az életemből mint 2 óra. A partícióátméretezés viszont 3 perc, plusz amennyit a progi utána dolgozik rajta, de az nem igényel beavatkozást. És nagy tudást nem igényel, ha láttál már Partiton Magic-et akkor tudod, hogy az átméretezés annyiból áll, hogy egy diagrammon beállítod, hogy melyik partíció mekkora legyen ( vagy beírod kézzel, vagy az egérrel átméretezed a diagrammot ) és megnyomod az Apply gombot. Egy Win reinstallnál mindenképpen kevesebb hozzáértést igényel. Szerintem!

    Amikor először újratettem a gépemet, miután megvettem, igencsak ráment egy napom, mire rájöttem, hogy a dell-es driverek, utilityk közül melyik kell és melyik teljesen felesleges számomra, de akkor ezekszerint csak én vagyok ilyen béna :)

    És akkor még koránsem használható a rendszer, mert nincsennek irodai programok, normális böngésződ, leveleződ, MSN, képnézegető, zenelejátszó, virusirtó, tűzfal, etc, etc ... Ez újabb fél nap mire felrakom. Ez persze nem a gép működésének szerves feltétele, de enélkül nem sok mindenre jó egy gép.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák