- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
Eddig bármelyik Dell laptopba tettem +ramot, mindegyik ment dualba, ha azonosak voltak az adatai. más gyártó esetében is. A legtöbb helyen bele lehet próbálni és látod Everestben.
Vagy veszel egy Geil kittet 2x2 GB gyárilag összecsomagolva, élettartam garanciával, az kb. 15K. -
asadasad22
őstag
hát, elég sokmindentől függ. asztali gépeknél jártam annó valamennyire utána a dolognak, és ha jól emlékszem, a dual channel-hez elég sokminden kell hogy teljesüljön, még az sem garantálja, hogy teljesen azonos márka és specifkációjúak (persze simán működhet is, csak nincs garantálva), csak akkor garantált hogy menni fog, ha direkt kit-ben veszed egy csomagban a 2-t. de lehet h ez ddr2-nél/laptopoknál máshogy működik, nemtom.
-
McLaca
őstag
Tudtommal a Dell QickSet határozza meg a kombináció funkcióját és abban nem lehet mást definiálni (a Vostro 1400-ra való változatban legalábbis nem lehet), tehát amíg az a gépen van, addig csak ezt tudja a kombináció.
De miért nem csinálsz egy parancsikont az altatáshoz (útvonal:
%windir%\System32\rundll32.exe powrprof.dll,SetSuspendState
) és rendelsz hozzá billentyűkombinációt? Pl. Alt+F1...
Még csak az asztalra se kell kirakni, a lényeg, hogy létezzen valahol a start menü legmélyebb bugyraiban.Üdv!
-
McLaca
őstag
Alvó állapotban (sleep) a proci és a memória áram alatt marad, csökkentett frekvencián és teljesítménnyel, és minden nélkülözhető részegységet kikapcsol a gép. Hibernálásnál a memória tartalmát és a processzor regisztereinek állapotát vinyóra írja a gép, és kikapcsol, bekapcsoláskor ezeket visszatöltve onnan folytathatod a munkát, ahol abbahagytad. Ha jól gondolom, FN+F1-re hibernál a gép, nekem ki van kapcsolva a funkció, így most nem tudom biztosra megmondani.
Üdv!
-
törölt tag
Nem vagyok biztos benne, hogy tudom mi a hiba, de XP alatt amikor engedélyezed a hibernálást akkor létrehoz azon a meghajtón ahova a Windows van telepítve ( alapból a C:\-n értelemszerűen ) egy hiberfil.sys fájlt ami pontosan akkora méretű lesz mint amennyi rendszermemória van a gépbe telepítve. Ebbe a fájlba menti ki hibárnáláskor a memória tartalmát és innen is tölti vissza. Előfordulhat, hogy azért nem tudja aktiválni a hibernálás opciót, mert nem áll rendelkezésre elegendő szabad terület a vinyón. Mint mondottam volt ez csak tipp
-
törölt tag
Egyszerűbb lenne ha a fedél lecsukására kikapcsolást állítanál be, vagy nem csuknád be amig kikapcsol, mert olyan opció nincs, hogyha kikapcsolás alatt áll akkor ne suspend-hibernate üzemmódba váltson, hanem fejezze be a kikapcsolást. Vagy csinál valamit vagy nem, de nincs olyan opció, hogy feltételesen mást-mást csinál állapottól függően.
-
ArrayOfLilly
aktív tag
Igen, létezik hozzá mindegyik XP-s driver, a notebookreview fórumokon van egy dell -> xps fórumcsoport és ott több topik linkekkel, gyűjteményekkel és telepítési útmutatókkal. Ha az angol baj, akkor meg írj nekem pü-t és igyekszem segíteni.
A dellnél nem fogsz találni semmit, de ez ne riasszon el, a driverek egy része kompatibilis, más része pedig a hardvergyártóktól származik és jó.
Üdv,
I. -
SzaboZE
addikt
Az illesztés mindenütt ilyen, a konkurenciánál is. Ha nem akarsz valamit sok csavarral összefogni (súly!,amúgy így is rengeteg van benne!), akkor lesz réstávolság. Ha nem lenne, nem lehetne összepattintani az alkatrészeket. Az M1330 szerintem nem arra készült, hogy a tojásosszendvics mellett a napi nyilvántartást gépelje az ember, arra ott a latitude széria.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Precision 7510 15.6" FHD IPS i7-6820HQ FirePro W5170M 16GB 500GB + 1TB HDD gar
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged