- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
DV
senior tag
Nekem is jobban melegszik a VGA mikor HDMI-t hasznalok (a venti is tobbet porog), sima vga (d-sub) kimeneten meg nem probaltam, hogy mennyire melegszik. Ujrapasztaztam a gepem, es igy kb 10 fokkal huvosebb lett a VGA homersekletem. Csak a legujabb Everest (v.5.30) irja ki a gepem VGA homersekletet, a regi csak a prociet irta ki. Amugy a VGA-m akkor is melegszik, amikor a HDMI be van dugva a gepbe, de a TV nincs is bekapcsolva.
-
DV
senior tag
Nalam win7 van fent, ha az asztalon jobb klikk-et nyomok es a screen resolution menut valasztom, akkor ezt a kepet kapom:
A 2. szamu a TV-m, ha a pirossal bekarikazott reszt bepipalod, akkor a TV lesz az elsodleges monitorod, ott lesz a start menu es a tobbi ikon is. A te helyedben a klonozast (duplicate) atallitanam kiterjesztett-re (extended), mint nalam lathato. Ez azert jo, mert ket kulonbozo felbontast be tudsz allitani a ket "monitoron" marmint nezhetsz full HD-t a TV-n! (amennyiben a TV gyarilag tamogatja a full HD felbontast es nem csak HD Ready)
Sok sikert!
-
Whaazzup
senior tag
Szia.A normális az,hogy az everest kiírta az akku százalékos használtságát.Ami igaz lehet,hogy 1-2 év alatt tönkre mehet.
Fődarabokra,kijelző,alaplap,proci,ram,meghajtók,billentyű,touchpad,a keret,zsanér,akku nem.De lehet eltérés de szerintem már három év után se tudod majd érvényesíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- AKció!Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,SSD,
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest