- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
sityiking #10617 üzenetére
> Nincs az eszközkezelőben másik eszköz.
Nem másik eszköz, hanem ez!? A SIGMATEL, ott van az eszközkezelőben a Hang, videó és játékvezérlők alatt?A driver pedig ezek szerint nincs kicsomagolva. Ebben nem tudok segíteni, én letöltöttem az R171786.exe-t nekem kicsomagolja minden gond nélkül. Próbáld meg a dell.co.uk-ről leszedni Te is a neked szükséges drivert.
-
törölt tag
válasz
sityiking #10615 üzenetére
Az eszközkezelőben ott van ez az eszköz? Ha igen akkr ott van egy Illesztőprogram újratelepítése gomb, kattints arra, majd forrásnak add meg a WDM mappát a driver telepítő mappájában. Esetleg le is törölheted az eszközt ( DELETE gombbal ) és újtraindításkor elméletileg újra fel telepíti ( XP-s tapasztalat, nem biztos, hogy VISTA alatt is műxik ). Esetleg nézd meg hátha más eszközöd van, a telepítő lemezre többféle hangvezérlő drivert is fel szoktak rakni néha, szóval lehet, hogy neked egy másik kell.
update: Amúgy mit értünk az alatt, hogy nem telepíti? Hibaüzenetet ad, vagy csak kilép a program egy szó nélkül?
-
törölt tag
válasz
sityiking #10612 üzenetére
A rendszerhangszórónak nem is kell illesztőprogram. Ha nem sárga felkiálltójeles az eszköz akkor ne piszkáld! A hangkimeneti eszköz alatt a rendszer inkább a hangvezérlőre gondolhat, értem itt a SIGMATEL audio eszköz ( vagy AC97 vagy amilyen van a gépedben ). Annak a driverét kellene újra telpíteni.
Nem áll szándékomban röhögni. Kedves kis feltételezés, de nem vagyok kárörvendő tipus.
-
törölt tag
válasz
sityiking #10610 üzenetére
Kicsit több infó kellene ( nekem legalább is ), hogy segíteni lehessen. Hogyan kapcsoltad ki? A hangeszköz alatt a hangszórót, vagy a hangvezérlőt érted? Eszközkezelőben megvan a hangvezérlő drivere? És végül, miért "kapcsoltad" ki? Nem működött rendesen?
Az eszközkezelőben a ( angol Win-em van, azt írom ) a "System devices" alatt van egy "System speaker", valamint a "Sound, video and game controllers" alatt a hangvezérlő nevének. Ezekből mi van meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- Google Pixel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged