- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Magnat #66814 üzenetére
Az oké, csak pont most volt nálam egy Asus m.2 sata csatival, és tettek bele nvme ssd-t és a bios nem látta, de bootolt róla......
Ezért kérdeztem
Pl az nvme 3.1, azt már sehogy sem lehetett benne életre kelteni.
Nyilván azt mondom, hogy ami sata abba tegyünk csak azt, de mint látszik néhány esetben megy az nvme is. Nagyvalószínűséggel a sebesség sata lesz. Mindegy csak mint tapasztalat írtam le. -
Magnat
veterán
válasz
Magnat #66592 üzenetére
Nah, megvan, biosban az "Enable external usb ports" ki volt kapcsolva
Ami azért is fura, mert van egy külön kapcsoló "Enable usb boot support" ami tud aktív lenni úgy, h a másik ki van kapcsolva ... meg az sem világos, h ez miért volt kikapcsolva .. de most legalább működik -
Attila75
tag
válasz
Magnat #15661 üzenetére
Igazad van... Bár ezt a gyors következtetést régi D620-as alapján vonta le sebtében, amelyikben nvidia VGA volt....
Wikipedia magyarázatot ad rá:
"The n Series is a Dell product line that does not ship with a pre-installed version of Microsoft Windows."Szóval OS nélküli notebook szeriát jelöl, de miért pont "n" az örök rejtély maradhat.....
Szóval felhasználói szempontból ez lényegtelen.... (hacsak a licensz miatt nem fáj a feje valakinek)
-
premete
veterán
válasz
Magnat #15661 üzenetére
Jól írták, az "N" seriesnek semmi köze az nvidiához. A sim foglalat arra utal, hogy van benne belső pci kártyahely, tehát, ha veszel bele modemet, bele tudod tenni, rácuppantod az antennákat, beleteszed a simet, és tudsz netezni, illetve gps-t is tudnak általában a dell wireless 55xx-ek.
A Dell bt. eszközeihez a w7-nek nincsenek driverei, ahhoz le kell tölteni a Delltől a megfelelőt (365 és 370 a leggyakoribb, már ha van benne). -
Magnat
veterán
válasz
Magnat #15626 üzenetére
Sziasztok,
megvettem ismerősömnek az előzményben szereplő 1564-et, és Xp menne rá, de sajnos a Dell oldalán csak Win7 drivereket találok ... hol lehet ezeket fellelni? Illetve ahogy olvastam itt, ezekben csak g-s wifi van, de ezen van egy matrica, h "n series", fingom sincs, h ez mit jelent, de ehhez sem jó semmiféle driver, amit eddig letöltöttem.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest