- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
sziasztok
van, bár attól tartok volt egy dell inspiron n5010 notim. egyik nap munka közben kifagyott. bekapcs gombot hosszan nyomva tartva kikapcsolta magát, áramtalanítottam, akksi ki, vártam, akksi be és indítás. indulás után semmi kép csak nyolc sípszó. szünet, nyolc sípszó. ahogy olvastam erre mondanak kijelzőkábelt és videókártyát. szétszedtem a gépet, megmozgattam a kábelt, semmi. ez tényleg videókártya? gondolom akkor the end és alaplapcsere vagy menthető még valahogyan? néztem youtube-on hogy ilyen-olyan billentyűkombókat nyomogatnak de nekem az sem segített. talán bekapcs + d volt, de semmi.
-
Agostino
addikt
sziasztok
dell n5010-be keresgéltem ssd-t, hogy ki tudjam váltani a gyalázatosan lassú 5400-at forgó hdd-met. adata su800-at néztem ki hozzá. szerintem nem lenne vele semmi gond, sima 2.5-ös sata vinyó van most benne szóval gondolom elketyegne, de megkérdem azért, szokott-e hisztis lenni a n5010 az ssd-re? i350m fut benne, viszont, hogy pontosan milyen alaplap melyik rev azt nem tudom sajnos
-
Agostino
addikt
szia
köszi a tippet, megoldódott, de igen, ahogyan te is mondod, hővezető lapra volt szükségem, 1 mm vastagságban. beraktam, azóta feltámadt a noti. stress test alatt a 62°C stabilan megmarad, de ennyit általános körülmények sosem kell futnia. már csak akksi kell bele, a mostani öt éves, hiába dugom be 0%, töltődik de ennyi, meg sem mozdul
-
Agostino
addikt
sziasztok
kaptam ingyen egy dell n5010-et, szóval sok nem fog veszni, de akkor is zavar a probléma: szegény gépnek meghalt az IO boardja, kapott egy újat, most bekapcsol rendesen, nem csipog van bios, boot stb. viszont amikor összeraktam 10-15 másodperc után lelőtte magát. újrapasztáztam, most bírta fél percet is, de megint lelőtte magát. megnéztem jobban minden felfekszik-e rendesen. gyanúsan meleg volt, legalábbis a procihoz képest a videokártya chip, vagy mi a szösz a neve. nos kiderült, hogy ez a zseniális egy pontos felfogatás nem ér semmit sem, a hővezető nem fekszik fel teljesen síkban a gpu-ra. próbálom képpel is szemléltetni [alapállapot] [rányomott állapot]. létezhet, hogy emiatt hal meg az egész... jó nyomon járok? ha igen, akkor milyen paszta kellene ide, ami meg is tartja kicsit az alakját? sima desktop cpu-hoz való fehér pasztám van, de az túl folyékony
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige 15 i5-1240P/ 8gb ram/512ssd FHD IPS/RTX3050Ti
- Szuper áron DELL XPS 13 9380 /i7-/16 GB Ram/512 GB SSD 4K Touch/IPS/
- Dell Latitude 7280, 12,5" FHD IPS, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi 10A 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest