Új hozzászólás Aktív témák
-
Brandynew
őstag
válasz
szabonagyur #51604 üzenetére
Milyen verziójú Firefoxban, milyen oprendszer alatt próbáltad? Én 64 bites Firefoxban (45.0.1), Windows 10 alól. Elképzelhető, hogy a 64 bites Firefox a ludas...
-
Brandynew
őstag
válasz
szabonagyur #51601 üzenetére
Akkor nekem nem tudom miért nem olyan folyamatos, mint a FHD. Pedig új gép, friss Windows, SSD, friss driverek, Firefoxban pedig csak uBlock Origin van.
-
Brandynew
őstag
válasz
szabonagyur #51596 üzenetére
Átállítottad 2160p-re és teljes képernyőre tetted?
-
Brandynew
őstag
válasz
szabonagyur #51590 üzenetére
Firefoxom van, ha azt mondod, a Chrome se viszi, akkor nem böngészőspecifikus, hanem egyszerűen nem elég hozzá az integrált.
Pl. ezt néztem 4K-ban integrálttal, és korántsem olyan gördülékeny a lejátszás, mint egy FHD esetében: https://www.youtube.com/watch?v=-YGDyPAwQz0
soldi3r: YouTube-on és hasonló helyeken a tömörítés mértéke miatt a 4K sokkal szebb, mint a FHD. 15 colon is.
-
Phoeniҳ
tag
válasz
szabonagyur #51424 üzenetére
köszi ezekre már én is rátaláltam és egyik se működik illetve nincs is hdd amiről klónozhatnám és utólag javíthatnám telepítőlemezzel
-
válasz
szabonagyur #51421 üzenetére
Vagy egy zárlat a gépet vágja haza.
-
skorponok
újonc
válasz
szabonagyur #51378 üzenetére
Igen, a Dell product support oldaláról. Igaz, azóta rájöttem - s a problémát ez részben orvosolta is -, hogy ennek a laptopnak a touchpadja más "természeti törvényeknek" engedelmeskedik, mint a korábbi laptopjaim esetében. Pl: mégiscsak működik a scroll funkció, csak a csúszkára rákattintva folyamatosan lenyomva kell tartanom a padot, illetve működik ez akkor is, ha két ujjamat a felületre helyezve próbálkozom. A második esetben ugyanakkor, nem tudni miért, néha eképpen nem működik, majd kicsivel később ismét. A youtube-on láttam megnyitni a touchpad programját, ahol ezt-azt át lehetne szabni, de én ezt nem találom.
-
válasz
szabonagyur #51250 üzenetére
Most látom hogy újabb régi iskolát követő (ODD-s) 13"-as Latitude már nincs?
...Nem válaszba akart menni, bocsesz...
-
Roxkex
senior tag
válasz
szabonagyur #51318 üzenetére
Kár
- De mondjuk most már meg van az a határ ahol kikapcsol a ventike
nekem 46 fokig megy
De legalább most már W10-el is rendesen mükszik :3 -
Roxkex
senior tag
válasz
szabonagyur #51316 üzenetére
Persze persze az világos teljesen !
Csak hát sztem 15 - 30 perc elégnek kéne lennie :\ De lehet , hogy én vagyok a buta
De még rá tesz az is , hogy az updatekkel is okosan kell .. Most pl jönne egy összegző .. de nem is indul a letöltés (nettel nincs gond!) -
somasz
Topikgazda
válasz
szabonagyur #51301 üzenetére
offba tettem mindent utólag!
többiek: kéretik nem itt kitárgyalni a Windows személyre szabását!
-
Integrale
veterán
válasz
szabonagyur #51250 üzenetére
Foleg a Samsungra igaz ez.
-
rettriwer01
újonc
válasz
szabonagyur #50667 üzenetére
Jó ok. Nem követelőzöm...de ad acta. A kérdésem arra vonatkozott,hogy lehetséges-e egy zárt partíció (linux) amely esetleg bezavarhat a jelenlegi win-be? Értem ezalatt,hogy az ubi alatt működött a webcamerám,de amikor legyaktam az ubit és felkerült a win,már nem működik. Olyannyira nem,hogy még az eszközkezelőben sincs. Tehát elképzehető,hogy az a zárt linux partíció blokkolja esetleg? Hozzáteszem ,hogy frissítés mindenre kiterjedt amit automatikusan a Dell és ugye a Win is felajánlott.
-
rettriwer01
újonc
válasz
szabonagyur #50665 üzenetére
Köszi a választ! Látom kiragadtad a lényeget.
Nem az első laposom ez a gép,de ilyen jelenséggel még nem találkoztam. Ezért tettem fel a kérdést remélve,hogy valaki cimmogás helyett segíteni is tud. -
klambi
addikt
válasz
szabonagyur #50556 üzenetére
akkor nem érdemes a 2133-as ramot venni, csak az 1866-ot, gondolom.
-
szoke12
őstag
válasz
szabonagyur #50209 üzenetére
az enyémben i5 580M van
bár gondolom, ugyanannyin tudja ez is csak hajtani.
A hibernálásos probléma viszont jobban zavar.
-
gilfoyle
őstag
válasz
szabonagyur #50205 üzenetére
Elsodleges gep, foleg munka (programozas es adatbazisok) es ebbol adódóan hordozas, de hobbiszinten kepfeldolgozas (erre van kulso monitor) lenne es a WoT-rol sem szeretnek leszokni... 😁
Melyik a refresh cpu?
Meg nem neztem utana alaposan a specifikacioinak, gondolom 2 ram modul belefer es msata ssd megy bele... Talan Somasz irta valahol hogy ebbol akar ketto is...Nem azonnali a tortenet, elbirom a jelenlegit is, csak keszulok a jovore
Van mas tipus is ami szamitasba johet? Erdemes lenne varni az utodtipusra?
-
Pyrandus
tag
válasz
szabonagyur #50185 üzenetére
Lat 6440 az Oktogon boltban 315ezer: nekem sok, várnék, de nem sokat.
-
Worm40000
csendes tag
válasz
szabonagyur #50180 üzenetére
Én ezután a legfrissebb catalyst után a WU visszarak egy régebbit dolog után már semmin nem lepődök meg
Mindenesetre leszedek mindent és felrakom dell oldaláról, aztán meglátjuk...
A caddyhez: milyen HDD járt eredetileg a tiedhez? Még anno amikor ezzel szívtam olvastam több helyen is hogy valamelyiket nem szereti. Nekem (Toshiba MQ01ADB100) konkrétan látta rendesen, csak az egyik szálat 100%-ban lefoglalta interruptokkal, a folyamatos 25% terhelést pedig az többek közt az akkuidő se szerette. Jelenleg külső USB3-as házban van, de annyira borzalmas a csatlakozója, hogy a folyamatos kapcsolatvesztésekkel már a HDD-t féltem.
-
Worm40000
csendes tag
válasz
szabonagyur #50176 üzenetére
A VGA-n kívül minden Dell oldalról van, kivéve amikre kidobja, hogy már frissebb van a gépen. Gondolom sokra nem mennék a régebbivel, mert a win update az első adandó alkalommal frissítené ezeket arra, ami most van...
-
Cola111
aktív tag
válasz
szabonagyur #50160 üzenetére
Nekem eredeti Windows 10 Pro van, minden frissítéssel, és Firefox 43.0.4-et használok. De ez a probléma megvan Chrome-ba is, illetve Vlc-nél is.
-
Cola111
aktív tag
válasz
szabonagyur #50158 üzenetére
Akkor? Nekem ez nem mond semmit. Ez azt jelenti, nem hardveres, hanem szoftveres a gond?
-
somasz
Topikgazda
válasz
szabonagyur #50146 üzenetére
Én úgy értelmeztem, hogy még most sem mennek a driver telepítések.
Bogozza ki a 30Y! -
balbekk12
tag
válasz
szabonagyur #50015 üzenetére
A feleségemé lesz. Építész. Napi 6-8 óra tervezés. (szünetekkel, mert otthon dolgozik saját időbeosztással
)
(Amúgy jelenleg az asztali gépemet használja, ami ennek a gépnek kb. a felét sem tudja.... )
-
buca84
őstag
válasz
szabonagyur #50019 üzenetére
Köszi a választ!
-
AstraCDX
senior tag
válasz
szabonagyur #49992 üzenetére
Indítás után csak ezt írja végtelen ideig .
Üdv.
Astra
-
Flickering
aktív tag
válasz
szabonagyur #49971 üzenetére
Erről lenne szó, és nekem tetszik, hogy Dell, mer megbízható szerintem családban is van, ezért a márkahűség ( jelenleg egy alap netezős lenovom van, nincs vele baj, de az árán kívül jót nem nagyon olvasok róla), másrészt 3 év alap gari plusz egy de az mindegyikhez jár ugye, meg win10 is jár hozzá.
Ő pedig lenne az ellenfele, persze kibővítve 8 gb ramra.
Néztem 1-2 tesztet, igazából apró különbség, talán hőfokokban jobb a lenovo...na meg az ár ugye
-
Yodamaister
csendes tag
válasz
szabonagyur #49960 üzenetére
A programok 90%nál nekem is engedi, de a chrome-IE-mozilla triónál nem, ott csak a kis lakat és ez jön elő: A kompatibilitás biztosítása érdekében ez az alkalmazás le van zárva. Próbáltam már win7, win8.1, win10 de mindegyiknél ugyanez
-
Yodamaister
csendes tag
válasz
szabonagyur #49941 üzenetére
Köszi a gyors választ, edge-ben megy gond nélkül. De böngészéshez chromeot használok, fele annyi memóriát fogyaszt mint az ie/edge...Viszont, még mindig marad az a kérdésem, hogy miért nem tudom manuálisan beállítani bizonyos alkalmazásokhoz, hogy melyik video-t használja. Köszi
-
isa08
csendes tag
válasz
szabonagyur #49955 üzenetére
Sajnos nem tudok, csökkentett módban be lehet, de itt nem...
-
AstraCDX
senior tag
válasz
szabonagyur #49932 üzenetére
Igen, félig meddig van .
A gép 2017 májusig garanciális .
De a Service Tag -el beazonosítva, a konfigurációban nem szerepel a WWAN modem .
Azzal mi van ilyenkor, az is együtt garanciáztatható a géppel, vagy nem ?
Ezért írtam, hogy félig meddig a garancia .
Üdv.
Astra
-
Ice&Lime
veterán
válasz
szabonagyur #49919 üzenetére
"meg nem is bevált alapon megy, hanem ami éppen van."
Hát, akkor talán ez volt a lényeg, és így nem nagyon lehet tudni. Akkor majd máshogyan kell kideríteni.
Azért köszi. -
Ice&Lime
veterán
válasz
szabonagyur #49917 üzenetére
A gyártó általában nem egy-két bevált márkát-típust használ a gépeibe? Vagy mikor melyik van éppen, és az lehet bármilyen teljesen más márka-típus is?.
-
AstraCDX
senior tag
válasz
szabonagyur #49902 üzenetére
A BIOS A16, tehát a legújabb, most nyomtam default-ot, majd újra beállítottam, mert default után nem indult a Windows .
A cab-ból kicsomagolt driver csomagot hogyan kell telepíteni ?
Mindent egyenként, vagy van hozzá valami setup.exe, vagy valami hasonló ami lekezeli/elvégzi az egész telepítést ?
Üdv.
Astra
-
lsebestyen
addikt
válasz
szabonagyur #49842 üzenetére
Amúgy én sem szoktam, de gondoltam ha már van teszek egy próbát. Na mindegy, kibírom nélküle.
-
lsebestyen
addikt
válasz
szabonagyur #49840 üzenetére
Ja értem, köszi. Esetleg arra valami megoldás, h a 15.12-es amd driverrel miért nem megy a GTA V? Vagy ez nagyon off?
-
Flickering
aktív tag
válasz
szabonagyur #49778 üzenetére
És a tesztek alapján ajánlhato?
Épp egy ilyet rendelnék be, i7 es verzio. -
gilimbgalamb
tag
válasz
szabonagyur #49780 üzenetére
Bocsi félreértettem. Köszőnöm a gyors válaszokat.
-
seniman
veterán
válasz
szabonagyur #49780 üzenetére
Nem tudom miért kepeszt mindenki a W10 után.Kevés emberrel találkoztam,aki elégedetten beszélt volna róla
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
szabonagyur #49770 üzenetére
Gondolkoztam ssd-n is, beépítőkeretem is lenne és ahogy olvasgattam működik is a dolog, csak épp bootolni nem lehet róla ha az odd helyén van. Gondolom ha megcserélném a kettőt, megoldaná.
-
gilimbgalamb
tag
válasz
szabonagyur #49760 üzenetére
Értem. Csak kicsit bosszantó,hogy sokkal régebbi és gagyibb gépeket meg egyből lehet frissíteni. Laikus vagyok. Más megoldás van PL: kűlső forrásból feltenni a 10-et?
-
feltamadas
tag
válasz
szabonagyur #49745 üzenetére
próbálkozom majd írok
ha esetleg nem sikerül akkor benne vagy skype- ban? -
feltamadas
tag
válasz
szabonagyur #49743 üzenetére
kihúztam mindent és ez a kép fogad
a fülesnek nem kellene ott lenni? -
bpcicke
csendes tag
válasz
szabonagyur #49739 üzenetére
Default sound device?
-
feltamadas
tag
válasz
szabonagyur #49739 üzenetére
nem ismerem a Live Linuxot
-
feltamadas
tag
válasz
szabonagyur #49730 üzenetére
-
seniman
veterán
válasz
szabonagyur #49732 üzenetére
Nem is volt kérdés
Az a véletlen egybeesés,hogy épp újra telepítésnél feküdtek ki a hangszórók,vagy valami velük kapcsolatos dolog.
-
seniman
veterán
válasz
szabonagyur #49730 üzenetére
Lehet,csak véletlen egybeesés.Találkoztam már ilyen esettel,igaz nem számtech vonalon.
-
törölt tag
válasz
szabonagyur #49727 üzenetére
Oké köszönöm akkor a Lehel utcaiba el is viszem hétfőn.
-
feltamadas
tag
válasz
szabonagyur #49722 üzenetére
felraktam a drivert IDT 92HDxxx High Definition Audio Driver de csak eszt
és tegnap vistán működött -
feltamadas
tag
válasz
szabonagyur #49720 üzenetére
igen
mert 32bit jobb lenne ? és azzal lesz hang -
feltamadas
tag
válasz
szabonagyur #49718 üzenetére
hát nem nem sikerült minden megcsináltam még a diagnosztikai tesztet is lefuttattam és minden jó
újraindítás is megvolt hang semmi a fülhajgáton szól -
takjoe
tag
válasz
szabonagyur #49713 üzenetére
Kösz a válaszodat, a garanciaidővel meg azért vagyok szkeptikus, mivel az előző is új Dell volt, mégis fél évvel a garancia lejárta után másfél évesen ment tönkre.A lányomnak a Sony-ja 5 éves a feleségem Fujitsu Siemense 6 éves az aksijuknak semmi baja...Na de ez is biztos szerencse kérdése, mit minden más az életben.
-
animatrix11
őstag
válasz
szabonagyur #49698 üzenetére
Így van kb igen, angliai garancia, amúgy egyszer be tudod vinni a dellhez ha gond lenne
-
Primary92
senior tag
válasz
szabonagyur #49640 üzenetére
Egyenlőre nekem is ez a tapasztalat.
De most telepítettem egy másik E6440-et, bár az nem dVGA-s, de semmi hátránnyal nem találkoztam. W7 már nálam nem jöhet szóba, W8-at meg nem vennék külön. W8 volt az amire azt tudtam mondani, hogy ez igen, ez egy normális rendszer (leszámítva a start menüt, de azon pár kattintás segíteni). Szóval csak a W10 marad.
-
somasz
Topikgazda
válasz
szabonagyur #49635 üzenetére
Az érdekes, én M4600-on Quadro 2000M-mel, 1000M-mel, elég szép időket tapasztaltam Win10-zel úgy is, hogy nem ment az optimus, csak visszavette az órajelet. Firepro M5100-zal szintén.
-
SzaboZE
addikt
válasz
szabonagyur #49629 üzenetére
Attól függ hogyan konfigurálod. A spór üzemmóddal jóval több is kihozható a gépből (energiagazdálkodásnál lehet beállítani elég sokmindent).
-
Máté94
addikt
válasz
szabonagyur #49624 üzenetére
Kell neki pár nap, míg bejáródik. Ma már észrevettem, hogy nem akadozik a görgetés és minden hasonlóan fluid, mint 8.1-en.
-
Roxkex
senior tag
válasz
szabonagyur #49624 üzenetére
Hát valójában arra lennék kíváncsi , hogy ezen a laposon hogy megy . Mert speciel nekem a win8.1 az okádék volt ezen a gépen :\ Ellentétben a win7el
-
motifator
senior tag
válasz
szabonagyur #49593 üzenetére
Wifi böngészés közben kb. fél órával kevesebb az üzemidő, ennyit vettem észre, még így is 4,5 - 5 óra Linux alatt Intel HD-vel minimum fényerőn. Lefuttattam a dell diag-ot, nem írt hibát. Egyelőre nem foglalkozom vele, ha ugyanilyen drasztikusan fog csökkenni az elhasználódás, akkor majd visszatérek rá.
Más kérdés, garancia idő alatt a DVD helyére betehetek egy HDD caddy-t? Van egy 250GB 850 EVO-m, jó lenne a HDD mellé. A TN+film panel miben gyengébb az IPS-nél? Láma vagyok a témában. Nekem fényes TN van a gépben 1366x768 felbontással. Csak elgondolkoztam egy full HD IPS kijelzőn. -
Dhampir
félisten
válasz
szabonagyur #49560 üzenetére
Talán Alfához beesik egy csökkentett gariidejű új Dell Latitude E5540 vagy más hasonló valamikor.
-
Dhampir
félisten
válasz
szabonagyur #49556 üzenetére
Köszönöm, nehéz ügy, talán jövőre bővül a kínálat.
-
seniman
veterán
válasz
szabonagyur #49544 üzenetére
Vagy legalábbis nem ezekhez a játékokhoz
-
lsebestyen
addikt
válasz
szabonagyur #49508 üzenetére
Az ciki. Köszi azért, azt hittem mindegyik újabb laptop tud ilyet.
-
Primary92
senior tag
válasz
szabonagyur #49447 üzenetére
Semmilyeb formaban nem lehet gariztatni. Annyira nem szempont az NBD.
-
trassher
addikt
válasz
szabonagyur #49393 üzenetére
Legújabb crimson driverrel 1366*768-as felbontás, low grafika és stabil 40 fps. Nekem ennyi elég, pláne amennyit játszok. Egy címért nem veszek asztali gépet ha utána nem használnám ki.
-
Integrale
veterán
válasz
szabonagyur #49393 üzenetére
Szerintem a CPU előbb fekszik ki, és veszi vissza 1600 MHz-re magát. Throttlesoppal lehet rajta segíteni, de akkor is csak 2,2 GHz lesz.
-
David3
őstag
válasz
szabonagyur #49367 üzenetére
Igen, időközben beugrott, hogy régebben is volt erről már szó.
-
SzaboZE
addikt
válasz
szabonagyur #49361 üzenetére
Te dolgod, hideg motorral is lehet húzatni az autót, de előbb-utóbb tönkremegy...
-
SzaboZE
addikt
válasz
szabonagyur #49359 üzenetére
Már hogy ne lenne? Hány mp egy suspend a Windows-zal? 10? 20? Ha ennyit nem tudsz várni, akkor inkább ne használj dokkolót
Sajnos a szoftver gyártók se lihegik ezt túl, régen volt rendes undock funkció, ami leválasztotta az eszközöket kihúzás előtt.
-
SzaboZE
addikt
válasz
szabonagyur #49355 üzenetére
Az ESD hiba sem arról híres, hogy azonnal jelentkezik
Nem tudhatod, de az hogy így veszegetitek le a gépeket lehet hogy több évvel rövidebb élettartamot is jelent egyben.
Az alábbi képen láthatsz ESD okozta sérüléseket. A vezetősáv ettől még működik, de az ellenállása megnő, nagyobb lesz a hőterhelése és kisebb a toleranciája. Ergo hamarabb meg fog hibásodni a gép, mint az ép állapot esetén.
-
SzaboZE
addikt
válasz
szabonagyur #49350 üzenetére
1. Dokkolóról nem veszünk le-fel gépet menet közben. Ez ugyanis ESD problémákat okozhat.
2. A somasz által írt megoldást ki kellene próbálni, ha ilyen hibákat tapasztaltok. -
somasz
Topikgazda
válasz
szabonagyur #49350 üzenetére
egy próbát megért volna
-
somasz
Topikgazda
válasz
szabonagyur #49348 üzenetére
7440-hez nem jó a firmware update, amit a 7240-hez linkeltem? Pont a dokkolással kapcsolatos problémákra van.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
szabonagyur #49324 üzenetére
60UF850V a TV, ennek szinte mindent tudnia kellene. Az natív UHD-n kívül a többi belóg a káva alá. Még a FullHD is, ami pont 1/4 akkora, mint a natív, szóval még azt sem lehetne mondani, hogy a 1366 azért, mert az életben nem jön ki egész pixelre. Ha pedig a notin a driver-ben húzom össze, az gondolom a notin is összehúzza. Egyébként rémlik, hogy valahol már használtunk olyat, hogy valami 1252x-re kellett állítani a driverben, mert 1280x-ban nem fért ki egy régi játék, amiben nem volt 1920x-ra lehetőség, na de itt a windows asztal nem fér ki, az azért elég ciki.
Bátyámnál full HD volt a pont Dell monitor és a samu TV, így nem volt ilyen gond, de akkor UHD TV-hez UHD-s noti kéne, hogy ne kelljen gányolni -
laslie92
senior tag
válasz
szabonagyur #49319 üzenetére
Értem köszönöm szépen.
-
Integrale
veterán
válasz
szabonagyur #49309 üzenetére
Nalam is tiltva marad ket gepen is. De nekem is beletelt par percbe, amig megtalaltam a beallitast.
-
válasz
szabonagyur #49307 üzenetére
Nyomkodtam,rajta tartottam az ujjam,a jobb-bal gombnál is megnéztem,nálam marad letiltva.
-
válasz
szabonagyur #49305 üzenetére
Nálam maradt letiltva,2 gépen is.
-
Integrale
veterán
válasz
szabonagyur #49204 üzenetére
Ja, már a 3537-hez való A08-as BIOS sincs fent, csak a 7. Ki érti ezt
-
bandi0000
nagyúr
válasz
szabonagyur #49231 üzenetére
Tulajdonságokba és ott az extrák alatt
-
kizio
csendes tag
válasz
szabonagyur #49230 üzenetére
Legacy módban sem megy.
-
kizio
csendes tag
válasz
szabonagyur #49226 üzenetére
A pendrive asztalin működik, hol nézhetem meg, hogy a pedrive UEFI formátum ?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
szabonagyur #49223 üzenetére
nem, az van tervbe csak azt írja hgoy fényes felületű kijelző
-
Máté94
addikt
válasz
szabonagyur #49204 üzenetére
Pont a legjobbkor egyébként...
-
bandi0000
nagyúr
válasz
szabonagyur #49215 üzenetére
akkor kár volt okoskodni, na mind1, elvileg meg van szóval köszönöm a sok segítséget
-
bandi0000
nagyúr
válasz
szabonagyur #49213 üzenetére
LG tv mind IPS, persze ott jobban számít a DIRECT vs EDGE LED megvilágítás, a monitorom meg echte IPS lehet nem értek hozzá és nem kéne hasonlíthatnom egymáshoz mivel mások
-
bandi0000
nagyúr
válasz
szabonagyur #49211 üzenetére
igen-igen, még annyi hogy a tesztben írták hogy alapból nem kéne bevilágítani az IPS kijelzőnek, ez igaz? LG tv-nél nagy a bevilágítás míg asus monitornál szinte semmi
-
bandi0000
nagyúr
válasz
szabonagyur #49208 üzenetére
na jó lehet túl gondoltam már a dolgokat, mert pl laptopszalonnál minden 5558-as 200 körüli gép ips
Akkor a 100 milliós kérdés, hogy
laptopszalonnál van ez 5558 179395
edigitálnál pedig ez ez is 179395 viszont 2 gigával kevesebb a vram, ez nem is zavarna csak akkor ez ugyan az a laptop a vramot leszámítva, valószínűleg ips kijelzővel?
igazából az a számsorozat hogy 179395 nem egy egyedi "kód" ami alapján be lehet azonosítani az azonoson típuson belüli különböző hardveres laptopokat?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
szabonagyur #49206 üzenetére
Értem én csak egyik 5558 fhd nál irja az ips-t másik fhd nál nem , persze ugyan az az oldal csak azt akarom hogy véletlen se a ne ips t vegyem
-
bandi0000
nagyúr
válasz
szabonagyur #49203 üzenetére
Igen ezt mondtàk, legtöbb gépen csak dos vagy linux van, de pl uefi az gondolom laptopon is szines szal ott le tudom ellenőrizni ugye hogy ips e?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
szabonagyur #49193 üzenetére
köszi megnyugodtam
Na már most akinek van tapasztalata DELL IPS és TN paneles géppel, az elmondaná hogy megéri a felárat az ips variáns? tehát ha nyitom csukom akkor nem lesznek nagy eltérések a színek között?
-
.:ZS:.
senior tag
válasz
szabonagyur #49111 üzenetére
De akkor miként kéne kitakarítani rendesen?
-
.:ZS:.
senior tag
válasz
szabonagyur #49108 üzenetére
Koránt sem havonta... 2,5 éves gép és kb 5-ször lett kiszedve...
-
somasz
Topikgazda
válasz
szabonagyur #49041 üzenetére
Mert én nem a saját laptopom telepítésével szívnék csak egyszer, hanem az összes laptoppal, ami nálam jár.
-
somasz
Topikgazda
válasz
szabonagyur #49038 üzenetére
Azért ez egy kicsit gyökér módja a dolognak. Mennyivel egyszerűbb lenne előre beregisztrálni, egy másik gépről, vagy a telepítés után a kérdéses gépről egy erre kialakított microsoft oldalon...
-
Integrale
veterán
válasz
szabonagyur #48996 üzenetére
Feltelepül, telepítés végén sárga kérdőjel, miszerint valami volt a telepítés közben. (a naplófájlt nem tudom megnyitni), restart, de sem a control centert sem a váltható grafikus rendszer panelja nem hajlandó betölteni.
Mindent lepucoltam DDU-val, felraktam újra, ugyan ez a tünet. -
DaDy0219
tag
válasz
szabonagyur #48962 üzenetére
A dell oldaláról szedtem le az összeset. Másik próbálkozásomnál megpróbáltam a dell szoftverjén keresztül, amit maga talált meg, ezt is a dell honlapjáról szedtem le. Harmadik esetben a eindows updaten keresztül rakott fel druvereket, de mindegyik esetben ugyan az....
-
válasz
szabonagyur #48958 üzenetére
Annyira nem vészes. Ez inkább csak a régi énem, ami hetente cserélte a procit, szóval bátran beszéljetek le, ha cserélni szeretném.
Más: Az XPS-ek a Latitude-hoz képest milyennek mondhatóak összeszerelés és strapabíróság szempontjából? Eszméletlenül bejön az új 15-ös széria... (Erről nem kell lebeszélni)
Köszi
-
válasz
szabonagyur #48955 üzenetére
Csak a lapot cserelnem. Meg semmit nem tudok. Csak neha kicsit elfogy a 4200u. Sokszor bongeszes kozben erzem, hogy nagyon akad. Bar ez lehet nem a procitol van csak akkor meg mitol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest