- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
válasz
SzaboZE #24526 üzenetére
Majd rájön, ha az Acer elmegy Brnoba "nyaralni" egy hónapra.
Én sem hiszem, hogy a radeon 5470 jobb lenne az Intel HD 3000-nél, nálam az intel így mutat:Szerintem a "Dell árából veszek az Acerbe" kb. olyan, mintha valaki nyerne egy Mitsubishi Pajerot, és eladná, hogy az árából vegyen egy szuper hangrendszert és optikai tuningot a Suzuki Ignisébe.
-
TeeJay
félisten
válasz
SzaboZE #24521 üzenetére
zsír, köszönöm az infót
akkor mégis kérek egy másolatot a számláról mert azzal nyerek fél évet mivel a cucc dobozán 2012 jan 09 van :-)sajnálom de azért kár megtartani ha úgysem használnám mert a másik jobb arra amire nekem van szükségem...
ennek az árából pedig többet ér egy RAM bővítés meg egy SSD vásárlás rendszer sebesség szempontjából -
Ubul86
őstag
válasz
SzaboZE #24508 üzenetére
ömm,az Aceremnél nincs semmi segédprogram (pl nem is tudom így a tapipadot használni arra,hogy görgesse a weboldalt),viszont az FN+F7-re letiltja a tapipadot. Meg minden ilyen FN-es cucc jó
bocs az offért,csak gondoltam megcáfolom :$
na mondjuk 3-4 éve már kb hogy win7em van (már béta óta,szóval igazából nem tudom mióta),szóval lehet az van a dologban
-
TeeJay
félisten
válasz
SzaboZE #24486 üzenetére
köszönöm
elképzelhető hogy mégsem fogom eladni hanem helyette eladom az 1éves Acer notimat és a pénzből felbővítem ezt (64GB-os SSD meg +4GB RAM és nagyobb merevlemez)tehát akkor nem lesz szükségem a nyeremény számlájára ahhoz hogy a cuccot regisztráljam és a garancia éljen rá? ja és ha jól láttam 3év garancia lesz rá?
egyébként az Asbis magyarországtól van úgy láttam az oldalán a matricát -
Ubul86
őstag
válasz
SzaboZE #24415 üzenetére
igen,1 slot,meg 1 giga integrálva. Acerben 3 giga volt,szóval egyet kivettem,így most mindkettőben van 2-2 szépen testvériesen elosztva
de úgy olvastam, hogy nem igazán kezel többet 2 gigánál ,legalábbis nem szereti az 1 gigánál nagyobb modulokat,de lehet hogy csak az illető próbálkozott rosszul.
-
fkenny
senior tag
válasz
SzaboZE #24309 üzenetére
Elnézést kérek nem 740QM hanem 720QM. Azért mondom mert működik gépben, és a melegedés sem volt vészes. [link] Egyik munkatársam notijába raktam legutóbb ilyet és mivel ezek a procik használtan elég jó árban vannak, gondoltam veszek bele, ha a garit nem bántja. (Munkatársamat nem érdekelte a gari).
-
-
Luno
csendes tag
válasz
SzaboZE #24256 üzenetére
Nem csak terhelés alatt hallatszik, hanem akkor is ha alapjáraton megy. 2-3 méterről is lehet hallani a zizegést, sercegést. és elég idegesítő. Azt gondolom, hogy vagy leakartak rázni a szerviznél, vagy nem gondolták elég komolynak a dolgot. Úgy gondolom, hogy egy új gépnek nem kellene ilyen legyen a tápja. Úgy döntöttem, hogy kicsit komolyabbra veszem a szervizzel a hangnemet...
-
Fulmi
senior tag
válasz
SzaboZE #24248 üzenetére
Amikor külön-külön futtattam, akkor memtesttel még nem sikerült hibát találni (max 1 órát futott, mindkét foglalatban kipróbálva). Csak úgy jelentkezett az egyik modulnál a hiba, hogy azzal fagyott le a gép, és indult újra. Ha tovább futna a memtest, lehet hogy találna hibát annál a modulnál?
-
Fulmi
senior tag
válasz
SzaboZE #24242 üzenetére
És van olyan memoria hiba is, amit pl a memtest nem talál meg 30-50 perc futtatás után? Mert én lefuttattam úgy is a tesztet, hogy csak az egyik, ill. csak a másik modul volt benne.
Ezt csak azért kérdezem, mert a memóriák még garanciálisak, és hogyan fogom tudni megmutatni, hogy melyik modul rossz, ha nem tudok memtest-tel bármikor megmutatni, hogy igen, nézd csak, 5 piros sor hiba van...
Köszönöm,
Fulmi -
válasz
SzaboZE #24168 üzenetére
Nekem 1,5 éves volt amikor ezt a tünetet produkálta, addig nem mertem hozzányúlni mert garanciás volt, így inkább eladtam és használtan vettem egy szinte új állapotú dell vostro 3300-t.
Ugyan még csak most jön a tetőtéri szobába a nyári meleg, így nem tudom megmondani hogy ez a gép is túlmelegszik-e majd, de egy hónap múlva már megtudom.
Remélem nem fog ilyen tüneteket produkálni, az anyaghasználatról meg ne is beszéljünk hiszen ég és föld a kettő. -
Giovanny
őstag
válasz
SzaboZE #24041 üzenetére
Szia,igen nem írtam
14" HD (1366x768, matt) LCD-TFT with LED backlit
Intel Core i5-2520M with vPro (2.50 GHz/Turbo Mode: 3.20 GHz/3 MB/5 GT/s)
Intel HD Graphics 3000 (650-1300 MHz)
4 GB DDR3 RAM (max. 8 GB)
320 GB 7200 RPM SATA HDD
DVD-ROM SATA
Webcam
eSATA/USB 2.0
3xUSB 2.0
Wireless (Intel 802.11agn)
Bluetooth (Dell Wireless 375)
Ethernet (Intel Gigabit)
56k Modem
HDMI
VGA
ExpressCard/54
SD CardReader
Audio Out
TPM 1.2
SmartCard ReaderLenne még egy kérdésem,valami software-es HDD védelem van a Dell-nek?
-
sgery
őstag
válasz
SzaboZE #23976 üzenetére
És a tv-re kivetülő rossz kép mitől lehet?
Most néztem, hogy 19pines a dvi csatlakozó. Ez pl okozhatja?
Alacsonyabb felbontáson se lesz szebb a kép.Bár egyénkét báttyámnál is 19pines dvi átalakítóval megy egyel kisebb samsung tv-re, ott simán és szépen viszi a képet 1690es felbontásban
-
-
csmat
senior tag
válasz
SzaboZE #23889 üzenetére
Az alapkérdésem ez volt:
Valamelyik külföldi fórumon olvastam, hogy az iphon-ját tudta tölteni ezzel a speckó kábellel, akkor is ha a laptopja ki volt kapcsolva... (csak nem tudom hol olvastam, és azt se h milyen kábel volt)
gondolom neki sincs kommunikáció...de ezek szerint senki nem tud ilyen madzagot..
azért köszönöm! -
csmat
senior tag
-
csmat
senior tag
válasz
SzaboZE #23879 üzenetére
Valamelyik külföldi fórumon olvastam, hogy az iphon-ját tudta tölteni ezzel a speckó kábellel, akkor is ha a laptopja ki volt kapcsolva... (csak nem tudom hol olvastam, és azt se h milyen kábel volt
)
Egyébként köszi
Ha már fennt vannak a driver-ek, akkor le kell szedni az összeset és a jó sorrendbe felrakni?, vagy újra kéne telepíteni az egészet? -
delikat
csendes tag
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
SzaboZE #23843 üzenetére
Én pedig fel akartam rá rakni az AutoCAD-et, mert szükségem lesz rá
De ahogy így ezt leírtad, majd oda kell rá figyelnem, hogy mit tud.Amúgy a múltkor panaszkodtam a wifire, hogy n5110 nél, az n-es wifi 5MB/s-t tud.
Én nem tudom, lehet front volt múltkor, de hirtelen megtáltosodott és mutatott nekem tartósan 8,6MB/s-t.
Olyan boldog voltam -
-
mghltm
addikt
válasz
SzaboZE #23698 üzenetére
eloszor en is erre gondoltam, de elmeletileg 133mbyte/s-et tud, tehat usb3.0-hoz jo lenne. a fene sem erti ezeket a gyartokat
(#23700) csmat erre van lehetoseged ilyen atalakitoval ( mukodeserol nincs infom, meg nem probaltam )
-
csmat
senior tag
válasz
SzaboZE #23680 üzenetére
Szia!
Bocs h téged kérdezlek, de tudom hogy szervizes vagy, valami hasonló..
A latitude e 6400-hoz milyen kártya kell? PCMICA, vagy Expresscard? azon belül 54, vagy 34?(usb3 -at szeretnék, ami nem lóg ki a gépből) A neten hol ezt, hol azt írják, álltalában express54-et, de ha belenézek, vagy megnézem a műanyag porfogó kártyát, ami helyére kell tenni a valódit, akkor nem az express-re hasonlít az alakja...
Ha bárki más is tudna segíteni, szívesen veszem
-
-
-
-
rayoliviero
veterán
válasz
SzaboZE #23423 üzenetére
SzaboZE: Ebben tudsz segíteni?
Dell 3550-hez (CPU-ba integrált HD3000) nem tudjátok, hogy lehet letölteni valahol színprofilt? Ha valaki tud ilyet, az belinkelhetné nekem.
Mert a most tesztelt 3350-hez a tesztben ott van a színprofil, amit le lehet tölteni. Akkor az enyémhez is biztos van a neten.Köszönöm.
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
SzaboZE #23063 üzenetére
Az lehet hogy driver gond, de már frissítettem a legújabbra és semmi:S:S
Egyáltalán melyik felelős az aeroért?
az intel 3000
vagy a gt 525m ??
mert én az nvidiának frissítettem. És mindig változó, hogy mikor hal be. Multkor azt hittem megjavult, aztán X hibernálás után megint megcsöcstem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- EA Sports WRC '23
- Stellar Blade
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Ford topik
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged