- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz
DarknessHope #62760 üzenetére
a 7530 nem fér már bele? ott váltottak a 6 magos Intelekre, szerintem annyi plusz még megérhet, főleg így, hogy munkaeszköz lesz
-
Gizmo94
veterán
válasz
DarknessHope #62616 üzenetére
A régebbiek közül egy Dell E6540 - i7 4800MQ procival és ATI Radeon HD 8790M dedikált 2Gb-s kártyával, Fhd kijelzővel jobb választás lesz, mint egy újabb olcsó gamer gép. A D630 minőségét, tartósságát fogod megkapni ugyanúgy, magnéziumkeret, minőségi elemek, még nem szigetes billentyűzet, stb. Az ára már 100-130k körülire zúgott. Alkalmas lesz videoszerkesztésre is és a megszokott régi Dell feeling lesz, nagyobb teljesítménnyel.
Csak egy javaslat. -
SzaboZE
addikt
válasz
DarknessHope #62616 üzenetére
BÚÉK mindenkinek!
DarknessHope: Olcsó gamer géptől nem szabad sokat várni. Egy régebbi Latitude is tovább fogja bírni. Esetleg egy Precision. Mindenképpen magnézium vázas, ha hosszú távra tervezel.
lolaron: Esetleg a gombelemet lehet megpróbálni lehúzni (akkuval és tápegységgel együtt!). Utána indtáskor többször is újraindul, mielőtt képet ad (türelmesen várni). Ha ez nem segít, akkor szerviz.
Krystal_s: Primarily AC use-ra érdemes rakni, ahogy mondod.
nemethchek19: Nézd meg BIOSban a hibanaplót, ír-e bármit. Nézd meg az akku állapotát is (Battery health). BIOS Update, újrainstall és érdemes megnézni, hogy nincs-e újabb ssd firmware, mert az is szokott ilyet okozni.
-
Necc
addikt
válasz
DarknessHope #60632 üzenetére
TN paneles laptopot ilyen feladatokra??
-
allein
addikt
válasz
Ha nem hordozod a gépet akkor lehet érdemes lenne elgondolkodni egy munkaállomásban, Precision M széria. Találni itt nagyon jó áron, én is itt vásároltam az enyémet
Viszont hordozni nem ajánlatos, közel 4 kg.
-
válasz
Szia! Proci csak 2 mag 4szál, illetve a vga kártya is karcsú ehhez. Én nem ilyen konfigba gondolkoznék, illetve árban jobban jössz ki egy erősebb asztali pc-ben.
Üdv: -
csaba1203
addikt
válasz
DarknessHope #60313 üzenetére
Azért ez már egy használt autó ára
Végül is ha kibír 6-7 évet akkor nem sok érte.
Kérdés kibírja-e? -
DarknessHope
senior tag
válasz
DarknessHope #60312 üzenetére
bocs lemaradt : https://www.mysoft.hu/details.aspx?pn=5471_246914_32GB_S
-
válasz
DarknessHope #60282 üzenetére
Nekem pont ilyen van, tartós terhelésnél hangos, engem néha zavar.
Plusz videóvágáshoz valszeg kellene dedikált videokártya. -
soldi3r
veterán
válasz
DarknessHope #52269 üzenetére
Nem kene hozza driver. W update volt?
Esetleg itt megkeresed a geped, es a rendszerhez tartozo driver .cab-ot kicsomagolod es betallozod az eszkozkezelobe.
Egyebkent errol a helyi fonok irhatna egy osszefoglalot az 1.hsz-be -
Ulius80
tag
válasz
DarknessHope #52269 üzenetére
Szia!
Nekem e6420 van,szerintem nem kell driver,a win felismerte nekem,használom.Ha van skype-od,indítsd el,működni fog.
-
soldi3r
veterán
válasz
DarknessHope #52098 üzenetére
Nem jo a driver. A Dell oldalan megtalalsz mindent hozza. Szepen egyesevel fel kell pakolgatni az osszes szuksegest.
-
Dhampir
félisten
válasz
DarknessHope #52098 üzenetére
-
Rush77
aktív tag
válasz
DarknessHope #51912 üzenetére
Nekem bár 5420 volt de a szürke keret csúnya kopását én is meg tudom erősíteni. Bátyámnak van 6420 és neki is csúnyán kopik. Ezen kívül gond nem volt vele.
-
somasz
Topikgazda
válasz
DarknessHope #51920 üzenetére
Akkor kopik, ha sokat hurcolod, szűk helyen pl.
Ég és föld lesz, az biztos.Kérdezz rá a cégnél, hogy a hűtése újra lett-e pasztázva, ki lett-e takarítva? Még pixel-hibákra figyelj, meg hogy lehetőleg eredeti akku és töltő legyen hozzá.
-
soldi3r
veterán
válasz
A kisebbnel nekem a HDD bay felett kicsit megpuposodott a keyboard bezel. De nem nagyon volt kimelve szegeny.
-
somasz
Topikgazda
válasz
touchpad alatti gombok hólyagosodnak, szürke váz kopik
jó gép! -
SzaboZE
addikt
válasz
DarknessHope #49328 üzenetére
A hűtőpasztát is kéne cserélni, ennyi idő alatt már tuti megkövesedett. SSD-ből bármilyen sata jó. Felesleges a sata3 , mert a gép lesz a szűk keresztmetszet.
-
kistewe
tag
válasz
DarknessHope #49328 üzenetére
Ennyi év után szerintem mindenképp érdemes kipucolni, saját tapasztalat az , hogy kifújás nem mindig elég mert a pokróccá kövesedett porcicák nem mindig jönnek ki önszántukból , egy régi Acernél csak azután jött ki, hogy kivettem a ventit, nézz körbe HA lehet van aki megcsinálja olcsóbban.
SSD -nek először nézz utána mit érdemes venni és melyik ajánlott mondjuk itt . -
válasz
DarknessHope #23535 üzenetére
BlueScreen view -errel nézd meg mi volt a gond. Lehet szoftveres.
-
SzaboZE
addikt
válasz
DarknessHope #23533 üzenetére
Nvidia vagy Intel viedokártya van benne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nintendo Switch
- Eredeti játékok OFF topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Tőzsde és gazdaság
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xbox tulajok OFF topicja
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest