Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
válasz
haxxika
üzenetére
A következőt csináltam épp.
Szóval kiszedtem a bill-t és a csatikat áttisztitottam. Majd vissza Sajnos ez nem segített.
Ekkor youtun megnéztem hogy cserélnek bill ennél a laptopnál- és feltünt hogy cserénél kiveszik az aksit aztán cserélik a bill-t. Gondolom azzal resetelik a gépet hogy kikerül az aksi.Hátha valakinek segít.: a megoldás: Fogtam és én is kiszedtem vártam egy kicsit. Majd vissza raktam az aksit aztán a bill-t. És lám működik ismét.
már azt hittem bekrepált. Valami ** amit nem igazán értek hogy mi, de a lényeg hogy ez a "bill csere folyamat" segített. -
haxxika
senior tag
válasz
fulton
üzenetére
Burkolat lecsavar, levesz. Billentyűzet csavarok kiszed, utána a fedlapon ki tudod szedni a billt és megnézni a csatlakozót. Vagy kapott valami nedvességet és amiatt ment tönkre, vagy a csatlakozó kimozdult a helyéről, ami miatt kihagyhatnak a betűk. Volt már nekem is ilyen egy latitude-al. Megigazítottam, utána működött rendesen.
-
fulton
addikt
válasz
fulton
üzenetére
Valahogy nagy nehezen nyomogattam a billentyűket és sikerült F2 élesíteni a boot menüt. itt azt vettem észre, hogy nem működnek szintén azok a gombok amik win alatt sem. Ez alatt a "jobbra" gombot értem, ebből tudom. ugyanis ez szintén nem megy win alatt. Mi lehet, mert gondolom ez akkor hardveres ha már ott sem jó. megfeküdt a bill?
-
fulton
addikt
Sziasztok
Van egy Dell Inspirion 7537 notebook-om. Egyik napról a másikra a billentyűzete fura dolgot produkál.
Kihagynak bizonyos karakterek. pl az "e" vagy az "o" és még jópár. A numerikus résznél is a "7" a "4" "1"..és még pár. Nem értem mi a baja. próbálkoztam billentyűzet beállítással de hiába rakom ismét magyarra semmi. Semmit nem raktam fel és nem állítottam át. Win 8 gyári van rajta.
Valamiért az "F2" sem jó, mivel a biosba sem tudtam vele belépni.
Azt tudom hogy valami clolck akármit mintha kiírt volna a hiba jelenség előtt bekapcsoláskor..még a boot-előtt.
van valami tippetek? -
somasz
addikt
válasz
nemethchek19
üzenetére
Másik usb, másik pendrive, másik win10 telepítő, másik ssd, másik laptop kipróbálását ajánlom.
Kompatibilis az ssd.heaven:
próbáld meg a másik oldali usb porton! én legacy módban telepíteném! -
nemethchek19
aktív tag
válasz
nemethchek19
üzenetére
-
nemethchek19
aktív tag
válasz
nemethchek19
üzenetére
Hűha hát nehezen akar összeállni a biznisz.
Latitude 5480
A gyári SK Hynix SC308 sata 256GB SSD-t szeretnénk kicserélni, egy TOSHIBA KXG50ZNV512G NVMe. Nem fogadja el valamiért a gép. A Windows 10 telepítő 6%-nál behal majd elmegy a kép is. Sajnos más típusú SSD nincs a kéznél, hogy azzal is ki lehessen próbálni. 2 másik szintén ugyanilyen típusú Toshiba SSD-vel is tesztelve és ugyanazt produkálja.
Mi lehet a gond? Nem tudja NVME-t? Vagy ez a Toshiba nem kompatibilis vele?
-
nemethchek19
aktív tag
Sziasztok!
Ma megyek átvenni egy használt Latitude laptopot egy kereskedőtől.
Külföldi garis. Kértem árajánlatot a Dell-től gari hosszabbításra.
Lehet hosszabbítani akár + 3 évre is, viszont előtte honosítani kell. Mondjuk ez várható volt.
Mik azok a paraméterek amiknek mindenképpen meg kell lennie ahhoz, hogy honosítani tudjam?
"Warranty és ownership transfer"be belépve egyből az fogadott, hogy az előző tulaj adatai kellenének, de annak, hogy tudok utána járni?
-
SzaboZE
addikt
válasz
nemethchek19
üzenetére
A megbontást szerintem nem a felhasználó által cserélhető alkatrészekre értelmezik. Egy HDD, egy memória a dell szerint is CRU (Customer Replaceable Unit). Arra azonban számíts ilyen esetekben, hogy ha a berakott alkatrész okoz kárt a gépben vagy a szakszerűtlen beépítés, akkor ilyen esetre nem terjed ki a garancia (kicsi az esélye, hogy bekövetkezik) és természetesen a bepített alkatrészekre sem terjed ki a gép garanciája.
csuf: DELLes driver van fent?
-
csuf
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre/tanácsra lenne szükségem a laptopommal kapcsolatban.
Adott egy Dell 7567 - i5-7300HQ/16GB/1050-4GB/250GBSSD/1TBHDD konfigurációban.
Zömében otthon egy külső monitorral használom - DELL U2212HM.
Jelenség: a HDMI porton külső monitorral használva a kép laggol, akadozik, mintha be lenne lassulva a gép. Pl. már a youtube videok is akadoznak, vagy itt a prohardveren a fejlécben lévő Vodafone reklám is darabos, mintha egy rossz GIF lenne. Már a böngészőt megnyitva is "darabos" igen zavaró. Ez a jelenség a laptop saját monitorával nem áll fent. Próbáltam egy másik Samsung monitorral és HDMI kábellel is de a hibajelenség fennáll :-(
SupportAssist-ban lefuttatva a hardver teszteket mindent rendben talál, a video kártyára mindent rendben mutat, el nem melegszik a GPU 64°C maximális terhelésen. Az operációs rendszer gyári W10Home, az NVIDIA driver a legfrissebb.
Szerintetek mi lehet a probléma? Merre induljak el?Bármilyen tanácsot szívesen fogadok

-
Ablakos
addikt
válasz
nemethchek19
üzenetére
Nálam egy hetesen megvolt a hdd-ssd csere. Egy évesen (C szervíz, Lehel út) szó nélkül cserélte a zajos hűtő ventilátort. A bios is logolta a hibát.
Ez a szervíz így kezelte a garanciát. -
válasz
nemethchek19
üzenetére
Hát, én nem adnám el, de kicserélném, mert igen képesek lehetnek rá, kivéve ha tudod igazolni, hogy a szervizbe csinálták, amit ők is elfogadnak
-
nemethchek19
aktív tag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Arra gondolok, hogy kiveszem belőle a gyári 256GB SSD-t és mondjuk eladom. Belerakok egy 500 Gb-os SSD-t. Később valami véletlen folytán rendeltetésszerű használat mellett valami hibája lesz a készüléknek ami abszolút nem függ össze az SSD cserével, akkor képesek garancia vesztesként kezelni?
Tehát cserélve az SSD és nincs is már meg a gyári például.
-
válasz
nemethchek19
üzenetére
Szia! Sajnos helytálló lehet igen, mivel ezt az adott szerviz dönti el, ennek fejében viszont szerintem akkor az odavitt terméket díjtalanul bele kellene, hogy szerelje.
Saját véleményem: ha nem sérül, azaz a bővítés miatt nem kell olyan területre nyúlni, ahol valamilyen garancia jegy sérül, akkor nem igen kötekednek, illetve nem kéne. Tapasztalatok alapján a szervizhálózatok nagyon saját maguk döntenek dolgokról. Sokan ennek az áldozatául is esnek. -
nemethchek19
aktív tag
Sziasztok!
A Humansoft Kft. szerint, gyári garancia időn belül nem lehet megbontani egy Dell laptopot, hogy cseréljünk benne egy SSD/HDD-t vagy bővítsük benne a Ram-ot. Csak hivatalos szerviz nyúlhat hozzá?
Ez helytálló információ lehet?
-
törölt tag
válasz
ElRontotta
üzenetére
Szia,tedd fel a gyári,drivereket,és használjad.
Nem kellenek ilyen parasztvakító programok.
-
Obyboy
addikt
válasz
Ablakos
üzenetére
Mindegyik beállítási lehetőség más más használati módhoz van kikatlálva. Attól függően, hogy mennyire hordozod a gépet.
- Adaptív: próbálja kiismerni az aksi használati szokásaidat
- Standart: ha töltőt kap fullra tölti az aksit
- ExpressCharga: lehető leggyorsabban maxra tölt
- Primary AC: ezt mikor próbáltam akkor simán fullra töltött majd kiírta hogy nem tölt, úgy éreztem ugyan azt csinálja mint az adaptív és a standard
- Custom: te határozhatod meg 50 és 100 közt hogy meddig töltsön az aksi, jelenleg ezt használom belőttem a maxot 75%-ra így csak eddig tölti az aksit utána közvetlen töltőről üzemel. -
Ablakos
addikt
A biosban van többféle akkutöltési változat. Melyiket (miért) célszerű beállítani? (Babráltam vele és 64%-nál megállt a töltés.)
-
t72killer
titán
Az E7450-es laposomhoz keresek új akksit, az eredeti 6cellás 54Wh, amit most látok pedig 4cellás és 54Wh. Lehetséges ez? A régi kódján már csak utángyártott darabokat találok, ami feltételezem 20-30%-al gyengébb a Dell cuccnál - bármit is írjanak rá a kínai kartársak.
-
ElRontotta
csendes tag
Új win 10-es dell laptophoz a Command Update-n kívül érdemes bármi segédprogramot telepíteni/nem törölni a gyáriak közül?
-
törölt tag
válasz
nemethchek19
üzenetére
Enyém,Finn,de nem honosítottam még.
Franc se tudja hogy,milyen cégnél-kinél szolgált.
-
nemethchek19
aktív tag
Sziasztok!
Igaz, hogy már nem kell honosítani a külföldi Dell garanciát? (Country: Germany)
-
RWD
tag
Hai!
Kicsit off, de talán elfér.
Olvasom, hogy a DELL WD15 dokkoló egyszerre két monitort is meg tud hajtani FHD-ben. Viszont csak egy HDMI kimenetet látok rajta (plusz a VGA kimenetet ugye). Lehetséges, hogy csak ilyen felemásan tudja "meghajtani" a két monitort? Vagy ez így szokás? Vagy tök süsü vagyok
Köszi! -
törölt tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Szia,már látom,bocs,hát igen ez eléggé szívás.

-
törölt tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Szia,szerintem cseréljed ki a kijelzőt,ha zavar.
Képet én nem látom,hol mellékelted?
-
soldi3r
veterán
válasz
phanzetomox
üzenetére
Nehany LED erosebben vilagit, vagy a szuro reteg serult meg. Esetleg aZ LCD hatujat mechanikai behatas erte.
-
Dhampir
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
Vissza kellene adni.
-
Brandynew
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Csak megnyomódott vagy valaki nem mikroszálas kendővel futott neki a pucolásának, hanem ablaktisztítóval.
-
phanzetomox
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
https://logout.hu/dl/upc/2018-11/18/198904_fgv2fupdkfuj05ve_hiba_2.jpg
https://logout.hu/dl/upc/2018-11/18/198904_mjjqejypnsutuury_hiba1.jpg -
phanzetomox
őstag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Dell e6540 gépet. Minden téren elégedett vagyok vele, annyi problémám viszont van, hogy hibás a kijelző, amit sajnos nem vettem észre a vásárláskor. 3 helyen világos foltok vannak rajta. Nehezen észrevehető és sötét háttéren nem látszik. (remélem csk 3 helyen, mert mióta figyelem minden nap észrevettem egy új foltot
)Szerintetek ez hosszútávon mennyire lehet problémás? Lehet hogy a hiba a kijelző végét jelzi? (Nem örülnék neki, ha egyik napról a másikra lehalna, akkor inkább már most kicserélem.)
Előre is köszönöm a segítséget

Képet mellékeltem, bár elég nehéz volt láthatóan lefotózni. Élőben zavaróbbnak tűnik.
-
BullZeye
veterán
válasz
soldi3r
üzenetére
Dell nem fog feljelenteni senkit főleg nem egy billért, nem érdekli őket, viszont Indiában és Görögországban droidok dolgoznak, ők azt se tudják hol van Magyarország, csak azt látják, hogy volt egy futó hívásod, és nem küldenek új alkatrészt.
Te fogsz szívni vele, mert nem kapod meg a cserét X időn belül, puffoghatsz nekik, nem igazán fogja érdekelni őket.
De felőlem aztán tényleg annak adod meg a servicetagedet akinek akarod, tényleg...főleg ha még gyári garis és számla se kell hozzá, legalább valaki jól jár vele hardveraprón vagy vaterán

-
BullZeye
veterán
válasz
soldi3r
üzenetére
Kívánom, hogy maradj meg ilyen ártatlan szemléletű, mert akkor azt jelenti, hogy még nem ejtettek át.

Dellnél ha egymás után 2 javítás van, és az előző hibától független, akkor el kell telnie legalább 2 hétnek (talán 4? már nem emlékszem).
Hétfőn bejelentik billedet Szombathelyen Dellnek, te bejelented csütörtökön Budapesten, hogy nem indul a géped, akkor 2 hét múlva lehet alkatrészt rendelni hozzá a Dell rendszerében.
Legalábbis mikor még szervizben dolgoztam ez így volt 2 éve, és azóta csak szigorodott a Dell, pont az ilyen visszaélések miatt.
3 éve Észteknél pont a servicetages visszaélések miatt kell az EMEA régióban lefotózni az alját egy darab cetlivel, de elég könnyen kijátszható, így ha valaki akarja használni, tudni fogja hogy kell.
Dell meg nem kér elnézést, hogy 3. alaplap kerül a gépedbe, sőt küldi az 4.et, és nem tájékoztat arról, hogy most már új gépet is kérhetnél.
-
yanna
addikt
-
haxxika
senior tag
válasz
wyattthoearp
üzenetére
Ez a topik a barátod ilyen szempontból. Az összefoglalóban le van írva minden, hogy milyen interfészen mit érdemes, stb.
Nekem az E6440-el volt összekötve egy külső VGA R9 380 személyében. Express Cardon keresztül használtam a PE4C-V3.0 adaptert. Külső monitoron abszolút élvezhető volt, de váltottam asztalira. Neked a belső nv karit tiltani kell majd, hogy tudd használni a külső vga-t, különben nem fog működni a történet (vagy kiveszed és kész). Minden további infóval segítenek ebben a témában a fent írt topikban. -
teke25z
újonc
SZIASZTOK- KIS SEGITSÉG KELLENE- MULTHÉTEN VASÁRNAP -VETTEM ITT A HÁRDVEREN EGY LAPTOPOT ÉS- UGY NÉZKI SZÁNDÉKOS FÉREVEZETÉES ÁTT IS VERT AZ ILLETÖ--HOLKELL EZT BEJELENTENI-KIHEZ FORDULJAK- HÉTFÖN MEGYEK A RENDÖRSÉGRE DE ITT AZ OLDALON KINEK KEL EZ ELUJSÁGOLNI-VÁLASZT ELÖRE IS KÖSZÖNÖM
-
Immy
őstag
válasz
wyattthoearp
üzenetére
Hi, a standard megoldás, ha veszel egy másik MXM 3.0b csatlakozóval ellátott kártyát.
Gyárilag ezekkel lehetett választani:
- NVIDIA GeForce GTX 980M; 8GB DDR5; MXM 3.0b; 100W; Upgrade Kit with X-bracket, screws, thermal pads, ICD7 Thermal Paste [$817]
- NVIDIA GeForce GTX 970M; 6GB DDR5; MXM 3.0b; 80W; Upgrade Kit with X-bracket, screws, thermal pads, ICD7 Thermal Paste [$579]
- 2GB GDDR5; NVIDIA Quadro K3000M;75W;Upgrade Kit with X-bracket, screws, thermal pads, ICD7 Thermal Paste [$813]
- 8GB GDDR5; NVIDIA Quadro M5000M (N16E-Q5);100W
pgrade Kit with X-bracket, screws, thermal pads, ICD7 Thermal Paste [$2079]Elvileg működnie kell más MXM3.0b verziójú kártyával is.
Alternatív lehetőség, ha veszel egy ilyen mxm3.0b helyre csatlakoztatható riser card-ot, amivel desktop kártyát tudsz meghajtani:
http://www.eurocom.com/ec/upgradepricelist(2,371)Dell_Precision_M6700Itt keress vagy ebay-en:
https://hardverapro.hu/aprok/hardver/videokartya/egyeb_videokartya/keres.php?stext=mxm&county=&stcid=&settlement=&stmid=&minprice=&maxprice=&company=&cmpid=&user=&usrid=&selling=1&buying=1&stext_none= -
anorche1
őstag
Adott egy Inspiron 15 3567
i7 7500u procival, 8GB ram, ssd, meg valami amd gpu es win10.
A problema, hogy a cpu alapjaraton 60-70fok. Ha kap egy kis terhelest (elintitok egy programot, vagy mondjuk aida64 stresz teszt), akkor szepen felmegy 80-90 fokra, throttlingol, majd 90folott tulmelegedes miatt alvo modba megy.
Nincs 1 eves gep. Suritett levegovel befujtam a ventihez, alig jott ki por, tiszta a gep.
Bios frissitest igy nem is lehet rajta vegezni, max ha kiulok a tereszra.
Az a baj, hogy rokonoknal vagyok, 200km -re otthontol, es otthon maradtak az szerszamaim a gep szetszedesehez es pasztazashoz. De mint irtam, nincs 1 eves gep, irodai hasznalatban van, word, excel + bongeszes, semmi jatek.
Szervizen kivul van valami otletetek?Illetve mi garizas modja? Telekomtol vasarolt gep.
-
BullZeye
veterán
válasz
soldi3r
üzenetére
Add meg a gépet servicetagét valakinek, és holnapra lesz rá egy hívás a Dell rendszerében garanciális javításra, aztán ha tényleg elromlik a tiéd másnap magyarázkodhatsz, és várhatsz pár hetet míg engedi Dell újra a javítást

(#62127) hasman
Inkább 8gb modult vegyél bele, lehetőleg hasonlót (órajel, időzítés, feszültség, chip eloszlás), vagy ugyanolyat mint ami benne van dual channel miatt. Jobban jársz mint 1db 16gb modullal, vagy 16+8gb modullal.És updatelt BIOST a csere előtt, vagy ne dobd ki a régi memóriát addig ,amíg nem bootol az újjal.
-
hasman
tag
256-os járt hozzá, azzal nincs gondom igazából... a gyorsaságával is meg vagyok elégedve, de sajna van 1-2 program ami nagyon nagyon sok memóriát eszik, és csak a bővítés a járható út...
viszont ha már írok még 1 laikus kérdés: a 8 és 16 gb-os modulok mennyire szeretik egymást? nem okoz problémát ha bővítek és a méret nem u.a.? -
hasman
tag
Üdv mindenkinek!
Egy Dell 7577 laptop boldog tulajdonosa vagyok cca 1 éve, de eljött az a pont mikor a 8 gb kevésnek tűnik...
Segítségeteket kérem, mert anno mikor a HDD-t vettem bele kiderült, hogy csak a "slim" változatok szerelhetők bele... memóriánál nem tudom, hogy hasonló probléma létezik-e...
A konfig így néz ki: i5 7300HQ/8gb 2400 gyári ram/1060 max-q
A kinézett ram a következő lenne:
Samsung 16GB PC4-2400T-SE1-11 DDR4-19200 SODIMM
Ha minden igaz, akkor ez a [link] hozzá.
Segítségeteket előre is köszönöm! -
soldi3r
veterán
válasz
nemethchek19
üzenetére
Annyira bizalmas, hogy a gepre kivulrol rairjak. Kb mint egy rendszam.
De attol, hogy fafeju a kereskedo, a gep meg lehet jo. -
Immy
őstag
válasz
wyattthoearp
üzenetére
Régebben láttam olyan express card csatlakozóba tehető pci-express card csatlakozó kivezetést, amit fel lehetett használni, de sebesség szempontjából nem éppen ideális...
Belső mxm csatlakozós videókártyát miért nem cseréled ki? -
nemethchek19
aktív tag
Jelentkeztem egy kereskedő használt Dell Latitude hirdetésére.
Gyári garancia 2020.-ig van rajta. A leírás szerint garanciapapír van hozzá.
Megkértem, hogy írja meg nekem a Service Tag-et emailben, hogy leellenőrizhessem a garanciát.
A következő választ kaptam: "Német származású a gép, a gyári garanciát Magyarországon is ugyanúgy lehet érvényesíteni. Egyedi azonosítót nem adunk így külön ki"
A service tag tényleg ennyire bizalmas információ? Nem vagyok teljesen tisztában, hogy ezt adatvédelmi szempontból jogosan védik e. Mit gondoltok a kereskedő korrekt módon járt el?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Immy
őstag
válasz
wyattthoearp
üzenetére
Kérdés, hogy milyen interface-n csatlakoztatnál rá?
-
atees
őstag
Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy a dell e6230nak i5 a gyari memkari olvasó milyen sebességet tud?
-
wyattthoearp
tag
Sziasztok!
Dell Precision M4700-hoz ajánljatok már kérlek külső videókártya dokkolót. Nem vagyok járatos a témában. Előre is köszönöm. -
Igen az sajnos nem tesz jót. Ha pl te manuálisan kikapcsolod a kijelzőt (fn+ a fx billenytűkombinációval) meg visza, úgy is produkálja? Ha nem akkor én még oprendszerre gyanakszom. Ha igen akkor lehet hrdveres hiba. Akár táp is.. stb. Esetleg win 7-tel is probáld meg előbb drv nélvül, csak amit feltesz, ne engedd internetre addig. Ha úgy nem adja akkor az jó hir mert akkor sw hibád lesz. Tudom, hosszadalmas és próbálgatós....
-
No.01
addikt
válasz
mghltm
üzenetére
Meg nem probaltam reven ezt az opciot csak a tegnapi nap hallottam... egy probat mindenesetre meger

PyttawrxL:
Csak akkor jelentkezik, ha a kijelzo kikapcsol, minden egyeb alkalommal jol szuperal.
Ha viszont jelentkezik akkor csak a force-restartal tudom ujraeleszteni ami azert gaz es nem mellesleg nem hinnem, h ez jot tesz a gepnek. -
No.01
addikt
Sziasztok,
Adott egy sajnos mar nem garis Inspiron 7370-es gep. A problema az, h annak ellenere, h osszesen csak par program van telepitve amint a kijelzo elsotetul 10-bol legalabb 5x nem tudom felbreszteni. A gep mukodik, a vilagitas a billentyuzetben bekapcsol, de semmit nem lehet csinalni mivel a kijelzo nem eled fel.
Mar probaltam ujratelepiteni a Win10-et, de a problema sajna meg mindig adott.Volt aki szerint egy driver egeszen konkretan a legutobbi BIOS okozhatja..
Mit gondoltok vagy mit tanacsolnatok?

Valaszotokat elore is koszonom!
-
Tarako
csendes tag
-
somasz
addikt
válasz
nemethchek19
üzenetére
Nem, 2242-es ssd-vel oldható csak meg a 2,5"-es eszköz egyidejű használata.
Tarako: Milyen célra kéne? Közel sem azonos a felhasználási kör.
-
nemethchek19
aktív tag
Dell Latitude 5480-ban elfér egymás mellett egy m.2.-es SSD és egy sata3-as 2,5" HDD?
-
Tarako
csendes tag
Kedves Fórumozók!
Mint régi veteránoktól,ki szeretném kérni a véleményeteket. Mostani Dell Precision laptopom szeretném lecserélni,a választás jelenleg egy Dell Latitude E7440-re esik.
Érdemes ezt a típust megvennem,van-e a sorozatnak valami hibája amire érdemes figyelnem a vásárláskor?
A WiFi-jéről hallottam,hogy nem tökéletes,tudnátok erről valamit mondani nekem?Köszönöm szépen a válaszokat előre is!

Egy fórumtárs...
-
RWD
tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Köszi a tippet, és be is jött közben.

Az már más kérdés, hogy újra elővettem a 10-est inkább. Don't ask... -
Dhampir
félisten
(#62093) Brandynew
(#62094) soldi3r
Köszönöm!

(#62095) Szada85
Értem, köszi, arról a típusról kicsit erősebb konfigban van saját jó tapasztalatom.

-
RWD
tag
Hali!
Sikeresen felnyomtam a win 8.1-et az 5590-re (előre telepített win10 helyett), de van egy kis gubanc. A DELL oldalán csak az 5580 alá tudok leszedni 8.1-hez való driver csomagot. 5590-hez fel sem kínálja a 8.1-et mint opciót.Próbálkoztam az 5580-hoz való .cab-ból kiszedni 1-2 drivert, de nem nagyon akar menni. Lehet hogy bukta az egész? Próbált már valaki hasonlót?
Érezhetően gyorsabb a 8.1 valamiért, ezért nem erőltetném a tízest.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 7550 27% 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe gar
- Latitude 5540 27% 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Acer Predator Helios 300 - i7 10870H - RTX 3080 8GB - FHD 144Hz IPS - 16GB / 1TB SSD - OLVASS!
- T14 Gen3 27% 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
már azt hittem bekrepált. Valami ** amit nem igazán értek hogy mi, de a lényeg hogy ez a "bill csere folyamat" segített.

pgrade Kit with X-bracket, screws, thermal pads, ICD7 Thermal Paste [$2079]
... ha ez sem oldja meg akkro megy a BIOS downgrade.