- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zola007
veterán
válasz
iscsu #168506 üzenetére
mai napig nem értem hogy 2025-ben a Teslák és AI korában miért nem lehet ezeket Google Maps vagy Waze-be integrálni, ahová csak beírod az útvonalat és kidobja milyen matrica kell, amit a regisztrált személyes / autó adatokra meg is tudsz venni kártyával / Gpay/stb némi kényelmi díjért cserébe.
Ehelyett mindenféle zergebaszta utak menti bódékban angolul 12 szót beszélő kutasokkal vagy félig lefordított nemzetiségi honlapokon kell kisilabizálni hogy milyen útdíjat is kell talán-kinek-hova-mennyit fizetni amikor külföldre megy autóval az ember.
-
Zola007
veterán
válasz
iscsu #167431 üzenetére
Köszönöm!
Azt tudja valaki hogyan lehet google maps vagy Wazeben tervezett útvonalon megjeleníteni hogy pontosan melyik a fizetős szakasz?
mert elég rossz és nem is biztos hogy aktuális infó netről összevadászni főleg hogy vannak egyes országokban koncessziós utak is amit nem állami szervezet kezel.
-
iscsu
tag
válasz
iscsu #147037 üzenetére
Valaki vegyen egy Huawei P20-at; innen érkezőknek 40e. PÜ-ket "nem bírom a Marketplace-t" jeligére kérem...
-
Salex1
őstag
válasz
iscsu #146773 üzenetére
Én minden nap ingázok, van hogy naponta kétszer Józsáról, és egyáltalán nem tudom ezt elmondani. Ami jobb, az a balra kanyarodás tiltása két helyen, de az említett kereszteződés mellett, csak táblát raktak ki, és így rendszeresen kanyarodnak le az autók, a szabály ellenére.
MEZIS - Szerintem inkább valakinek a valakijét odaültették. Szerintem Debrecen közlekedési hálózata, vagyis a beállítása Magyarországon a legrosszabbak között van.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
iscsu #146533 üzenetére
Na én meg pont most tettem le a telefont, végre volt időm felhívni őket. Nagyon segítőkész volt a csóka, aki felvette, viszont azt mondta, hogy személyigazolvány, lakcímkártya kell, mert ellenőrzik, szóval akkor nem tudom. Potyára nem szívesen kocsikáztatnánk meg a néhány zsák műanyagot, ha aztán tényleg nem engednek be debreceni lakcím híján.
-
-
-
iscsu
tag
válasz
iscsu #132402 üzenetére
Továbbra is:
Junkers W11 (P23 S5095) átfolyós gázüzemű vízmelegítő - 15e
4 db 5*100 R15 VW Estoril (Fire and Ice) felni, ET35 - 12e
4 db 5*100 R16 VW Le Castellet felni, ET42, téli gumikkal- 75e
Golf/Bora MkIV 3 ágú bőr kormány kifogástalan állapotban, légzsákkal - 25e
Passat 35i (B3) ültetőrugószett - 8e
Napárnyékoló - már leszerelt állapotban - 20e
Garmin Forerunner 935 futó/multisport óra -70etopiklakóknak 68e
Alkudni mértékkel illik. A napárnyékoló kivételével (4m+) Debrecenen belül házhoz viszem. -
copass
veterán
válasz
iscsu #130311 üzenetére
lakásszövetkezetet felhívod, a műszakisok megmondják hogy nem lehet strangba semmit bekötni.
gravitációs szellőzés van, tehát tetőről megszívják az meg kicuppantja a levegőt. elektromos vagy széllel meghajtott ventillátorral.
nálunk a 10-iken bekötötte egy agymen a konyhai elszívót a strangba, 6-ikon tudtam hogy mit főz.
mert a wc-ből csak úgy jött a szag.
szóltam lakásszövetkeznek és ők ellenőrizték a strangokat minden lakásban és akkor derült ki. -
bul07
nagyúr
válasz
iscsu #123747 üzenetére
Igen meg
De milyen már az hogy napijegyért be kell menni az irodába megvenni, már ha jól olvasom
Milyen elavult módszer ez
Erősítsétek meg hogy itt neten is megtudom venni a napijegyet?
Mégse csak a reptér parkolójába -
Fricu
tag
válasz
iscsu #122448 üzenetére
A szerelők nem szeretik a hozott anyagot, és igazuk van:
1./ nem ismerhetik a minőségét, és nekik az egész melóra kell(ene) felelősséget vállalni, jönnek a viták...
2./ a kereskedőjétől olcsóbban kapja az alkatrészt, mint amennyiért a vevő kapja - aztán vagy továbbadja az árrést vagy nem.De valójában az ügyfél is jobban jár, mert csak egy szakival kell egyeztetnie, a többi már az ő felelőssége.
-
diablo1984
veterán
-
Zola007
veterán
válasz
iscsu #116221 üzenetére
Royalnál benne van a szerződésben az lakásig szállítás, nyilván lift nélküli 3. emeletre nem hagyja az ember honorárium nélkül.
--------
ellenbeb egy másik cégtől akartam rendelni 1x, írták, hogy földszintig ingyenes, utána emeletenként 1000 Ft.
Mondom az ügyintézőnek, nem gond, 6. emeleten lakom, de van lift!
"Akkor 6e Ft lesz"
Itt kikerekedett a szemem, s kinyomtam a telefont -
válasz
iscsu #114429 üzenetére
Oké.
Ha valakit netán érdekel,írjon privátot.Fordhoz és Mazdához biztos jó,de szerintem máshoz is,ha a program olyan.
Még ezek az apróságok is keresik új gazdájukat:
Original ExoMount 3, 1 db pót fejjel!
-
mezis
félisten
válasz
iscsu #114351 üzenetére
Van egy alkalmasabb topik: [link], de ha ez kb 10 éves monitor, akkor valószínűleg válik le az LCD kijelzőről a kontaktust biztosító rézfóliás szalag.
Kis gyötréssel előhozható a hiba ?
Láttam már videót ilyen hiba javítására, talán a BGA újra hegesztésénél is drágább lehet. Vagyis nézegetheted a monitor kínálatot. -
tahepa
senior tag
válasz
iscsu #112161 üzenetére
Kénytelen voltam ezt így kidolgozni amikor egy postapontra küldött utánvétes csomagot a "kedves" vásárló b@szott átvenni és nekem kellett a visszaszállítást is fizetni. Így , már ha valaki előre utalja szállítási költséget az valószínűleg át is fogja venni a csomagot mert ha nem akkor bukja a posta díjat.
-
tahepa
senior tag
válasz
iscsu #112157 üzenetére
Én a szállítási díjat előre szoktam kérni ( utalva) , sőt ha értékes a cucc akkor a szállítási díj kétszeresét kérem előre és az utánvét összegéből levonom az egyszeres szállítási díjat.Gondolom a ~1500 ft ról nem gondolják hogy nyerészkedni akarok vagy le akarok lépni ezzel a hatalmas összeggel..
Akinek ez nem megfelelő az vegye meg mástól a terméket. -
válasz
iscsu #107970 üzenetére
+1, a miénket is a chip alapján hozták vissza, mikor elkóborolt. Egy napig kerestük, tűvé tettük a környéket, másnap jött a hívás, hogy lehet érte menni a kutyusért. Mellesleg a szemközti házba szökött be és ott aludt.
A chip adatbázisból kapta meg a megtaláló a telefonszámot. Jó szándék nélkül a chip önmagában nyilván hatástalan lett volna.
-
Peti78
őstag
válasz
iscsu #105143 üzenetére
Ezek az emberek szoktak beleszaladni a pénztemetőbe.
400 ezerrel vettem a volvo-t, a szerelőm azt mondta, egy darabig nem fogja megint látni. Persze, az ördög nem alszik.(#105148) local1 Én havi max 500 km-t megyek, ha szalonból vettem volna, és ezt a futást veszem alapul, kb 100 ezer lenne benne, senki sem hinné el, hogy nincs tekerve.
-
mghltm
addikt
válasz
iscsu #105143 üzenetére
legy turelmes, jonni fog egy jozan gondolkodasu erdeklodo, aki majd ertekeli az autod es az oszinteseged!
szerdan voltam szerelonel klimat takarittatni es mi masrol beszeltunk volna, mint az autokrol. 25 eve uzi az ipart, de nagyon dicserte az 1.9 sdi / tdi / pdtdi motorokat, mert azokkal tenyleg el lehet jarni 5-6 literrel es ha normalis uzemanyagot + olajat raksz bele, nem sok meglepetes erhet.
-
ViragL
tag
válasz
iscsu #105143 üzenetére
Amikor az előző autómat kerestem, belefutottam egy VW Jettába, aránylag fiatal volt, az ára miatt találtam csak rá, olcsóbb volt, mint a többi. A 750 ezres futásteljesítményhez azt írták, hogy "a többiben is ennyi van, csak ez nincs visszatekerve".
Most Focust kerestem, találtam is egy nagyon fiatal, de bejáratott példányt.
Meghajlok a sofőr előtt, nekem minimum 10 év kell, hogy ennyit belerakjak.
-
bucihost
senior tag
válasz
iscsu #103848 üzenetére
Persze, érthető. Nem is azért mondtam. Csak láttam már 200-300e-el 1.9 TDI b5 Passatot, amiről kiderült, hogy óracserés volt. És előző életében taxi ként funkcionált. valahol meg is találták a cachelt hirdetést (rendszám ugyan az) és volt benne már vagy 1 misi.
De amúgy ezt a km fétist én se értem... attól nem lesz jobb a kocsi, hogy kevesebbet mutat az óra a valósnál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Napirajz könyv
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest