Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
Persze hogy BANKNÁL kell nyitni és nem Osztap Bendernél.
-
wwhy
veterán
-
Zsoleszhun
addikt
Szív panzio, ha jönnek kollégáim akkor itt szoktunk szállást foglalni nekik, eddig nem volt panasz. Az ebédet pedig Fandango menükártyára kapják.
-
lappy
őstag
google segíthet vagy a szálláskeresők is
-
ViragL
tag
Hanza-Twin Kft, Hatvan utca, talán.
Mod: Lassú voltam
-
kpal
nagyúr
Itt más néven árulják az MM-ben. Ebbe a típusba nincs semmi ami zajt keltene ugye ?
-
törölt tag
Nekünk full analóg 6900Ft-os Sencor van. Ha rosszul rakod le megcsavarodik, és rezonál ventillátoros módban. Ezt az üveg összemerevíti. Reméljük.
Az lcd részét nem véleményezem, mert számomra indifferens. A programozhatóság jó lenne, de ilyet nem merek magára hagyni.
Ilyesmit én szeretek élőben látni. -
zolikaDB
veterán
En ezt valasztanam: [link] vagy [link]
A kijelzo merete szerintem annyira nem meghatarozo. Menet kozben a hangot figyeled inkabb, de vmi olyasmi beallitas is van (vagy alapertelmezett), hogyha valami elagazas jon, elotte nagyban mutatja a tablat, h el ne teveszd. Sok hasznos funkcio van mar egy 4 eves modellben is. -
Zsoleszhun
addikt
Elektronika Szaküzlet Szent Anna u 39-41
-
tsyl
aktív tag
a Honvédelmi Minisztérium válasza:
Hétfőn 9 órakor szállt fel Kecskemétről az a Gripen géppár, amely Észak-Kelet Magyarország irányában gyakorló „elfogást” hajtott végre.
A mintegy 11-12 ezer méter magasságú repülés a hangsebesség átlépésével, azaz hangrobbanással járt, amely Debrecen-Nyíregyháza-Berettyóújfalu-Tiszafüred környékét érintette. -
Zola007
veterán
Ó, engem maga a dirr-durr nem izgatna különösebben
Azonban ebbe a maiba már beleremegett az asztalon a pohár és benne a kanál is.
Ilyenkor engem leginkább az izgat, hogy egyrészt hogy bírja az épület szerkezete (panel)
Másrészt megy a számítógépem és nem tesz jót a winchesternek -
XtremLor
őstag
Angliabol nagyon sok magyar ceg szallit oda-vissza vagy akar anglia cimukre is kerheted a szallitast ok depozak es hazahozak x forintert, nekem is a heten jon csomagom, egyaltalan nem veszes az ar, mindenkeppen megeri hazahozatni, ha nincs mas feltetel pl szemelyes atvet etc.
-
werszomjas
addikt
Borsos József Kollegium, Ótemető utca, Műszaki Kar.
3000ft/ éjszaka, nem tudom az drágának számít-e.
Vagy Péterfia utca tele van szállókkal, bár azok biztosan drágábbak, mert inkább hotelek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest