Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
kovacs65 #161383 üzenetére
Pedig van nyilván kisebb a választék. A kérdés ami a legfontosabb azon túl hogy bal- vagy jobbkezes vagy: MILYEN FOGÁSSAL egerezel:
- tenyeres (nagyobb ergonomikus egér kell tehát balkezes pl. a Razer DaethAdder-nek volt, annyira népszerű egér volt, hogy megérte balkezes változatot is kiadni)
- karom (akár szimmetrikus is jó, közepes méret)
- ujjbegy (kicsi, szimmetrikus egér, kevés gomb)Tehát ha csak nem tenyeres fogással használod nem kell szimmetrikus egér
Az én fejlődési "utam" hoaszú volt:
- először egy gagyi Trust ergonomikus ami nem vált be
- majd egy DeathAdder ami mellett jobban beleeástam magam ekkor jöttem rá hogy döntően ujjbegy fogással használom az egeret így egy kicsi, kevés gombos, szimmetrikus (ambidexrous) egér kell
- ekkor jött a Razer Abyssus 2014-es modell ami szinte tökéletes volt
- aztán pár éve elkezdett fájni az alkarom, csuklóm sőt kicsit a könyököm
- ekkor találtam rá a vertikális egerekre ami kiküszöböli a helytelen kéz/kar tartásból eredő fájdalamat, azóta is egy olcsó vertilális egeret hasznwlok és megszűnt a fájdalom.
Sőt, eddig fanatikusan csak vezetékes egeret használtam de most váltottam: olcsó, vertilális, wireless egérre.
Ezt használom: C-tech verikális egérIgaz nem játszom FPS-t ahol esetlwg a hiányosságai jobban kijönnek.
Van belőle balkezes is (a vertikálisból és az ergonómikusból is)
Nem szabad kényazerből jobb kézzel egerezni. Régen próbálták átnevelni írásnál is a gyerekeket azóta tudják hogy butaság.
Haaználj balkezes ergonomikusat (még ha kisebb is a válaazték) vagy szimmetrikusat, vagy a kéz egészségének védelme érdekében verikális egeret ahogy írtam van belőle balos persze kisebb válaszék de van. -
válasz
kovacs65 #161057 üzenetére
Nem áraztátok pár kategóriával feljebb mint amit ér?
Ennél olcsóbban lehet kapni HP Elitebook G6-ot, 8. Generációs i5 procival, 16 gb rammal, 256 gb m2, 13.3 FHD panel, wifi5, bt5, ujjlenyomat olvasó, webkamera, secure card olvasó, 5 órás akksi, jogtiszta windows 11 professional, 2 év garancia, áfás számlával, patika állapotban. Direkt nem linkelem... -
zeon.hu
nagyúr
-
-
-
vlevi
nagyúr
válasz
kovacs65 #155706 üzenetére
Nyáron a meló utáni tekerés nekem is belefér. Az tényleg ki tudja kapcsolni az ember agyát, meg akkor is, ha nem kifulladásig hajtómű a bicajt. Azért a kényelmes pedalzoasnal kicsit jobban megnyomom, szoktam nézegetni stravan, hogy hogyan állok.
De télen azt csinálom, amit most. Nyomogatom a telefont -
RandomName
senior tag
válasz
kovacs65 #154973 üzenetére
Mindkét cég több városnak is csinál menetrendet.
A mai digitális világban kb tökmindegy melyik városból üzemeltetsz egy appot.
Csak az ami számomra érdekes, hogy az AppCorner az ugyanaz a Szincsák Tamás, aki a nagyon régi debreceni (és sok más város) menetrendet csinálta és mivel az ingyen adatok üzletszerű felhasználására nem volt engedélye, lelövették vele az appot. -
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
kovacs65 #145396 üzenetére
Én minden nap máshol dolgozom, heti átlag 2000 km autókázás (sofőr is vagyok a cégnél).
Most éppen külföldön vagyunk, csütörtökön kb 12 óra lesz a hazaút.
Nálunk sajnos nem ritka, hogy 0-3 óra alvás jut, ilyenkor zombi módra váltunk...
50 évesen szívesen váltanék, de nem találok olyan munkát, ami legalább ennyit fizetne, pedig egyáltalán nem keresek kiemelkedően sokat. -
Cs1csó
titán
válasz
kovacs65 #144930 üzenetére
Nálam is elég volt eddig a nevem - amire érkezett - de ha jól emlékszem azoknál utánvét volt, tehát ott kellett fizetnem.
Amúgy valószínű, hogy nem kell más csak amit említesz az azonosító és esetleg egyéb adat. Amúgy van a boltban kamera tehát a visszaélés kockázatos. -
SOAD19
addikt
válasz
kovacs65 #141032 üzenetére
A középső képen rajta van minden infó, amire kíváncsi vagy. A vonalkód alatt ott van, hogy fekete. A leírás felső részén pedig fel van sorolva, hogy mit tartalmaz a csomag.Megelőzött a fórumtárs.
De, akkor jöjjön egy kis szórakoztató videó, bár nem biztos, hogy mindenkinek az lesz. Mostanában elkezdtem nézegetni a videót, ennek a csontkováncsnak, nem tudom miért, de leköt. Komolyan kedvet kaptam, hogy elmenjek egy csontkovácshoz.
Itt egy videója, egy cuki orosz leányzóval: [link] (folytatás: [link] [link] [link]) -
lakisoft
veterán
válasz
kovacs65 #129738 üzenetére
http://www.akkuauto.hu/ ők azok.
Debrecen Sámsoni út 38 -
hframe.hu
újonc
válasz
kovacs65 #129312 üzenetére
Természetesen, be tudunk szerezni nagyon sok mindent, ez csak egy része amit a webshopunkban árulunk, keress fel minket valamelyik elérhetőségünkön és segítünk.
#bul07:
Nagyon jó meglátás, mi törekedtünk arra hogy webáruházunkban is a hosszabb garanciális idővel eláttot termékeket listázzuk. Tehát a webshopban nem feltétlenül arra törekedtünk hogy a legolcsóbbak legyünk, hanem próbáltuk összeválogatni azokat a szempontokat ami mindenki számára megfelelő lehet.
Azt hogy ezzel jól döntöttünk-e azt majd az idő eldönti.
-
-
SOAD19
addikt
válasz
kovacs65 #127761 üzenetére
Köszi! Nem nyugtattál meg!
(#127764) csicso82
Igen, tudom mi az a diverzifikáció. Nem nagy összegről van szó, úgyhogy eddig nem is nagyon foglalkoztam a befektessem, főleg, hogy lehet két éven belül szükségem is lenne rá (lakás beugróra gyűjtögetek, de úgy érzem, hogy egyre csak rosszabb a helyzet, a lakásárak intenzív emelkedése miatt). Alapvetően az állampapír az egyik legbiztonságosabb befektetési mód tudomásom szerint. Viszont a közelmúltban jó pár furcsaság megtörtént idehaza, ami miatt gyanakvó az ember. Főleg így, hogy elég magas hozamot ígérnek. A megtakarításom olyan 70%-t gondoltam befektetni, rövidebb időre, max 1-1,5 évre, amivel olyan 100k-t nyernék. Na, alszok még rá egyet.
-
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
kovacs65 #115902 üzenetére
Nem. S7-et úgy szervízelték, hogy bevittem megmutattam a hibát megadtam a számom, amikor megjött az alkatrész akkor kaptam egy sms-t. Na akkor otthagytam a készüléket 2 órára, és annyi idő alatt kijelző, akku, keret, hátlapcsere történt. Természetesen az IP védettség megmaradt.
S5 Mini alaplapcseréjére pont volt alkatrészük. Ott is felajánlották, hogy várjam meg de menni kellett elérni a csatlakozást. Így lett 1 nap, és az IP 67 itt is megmaradt. -
rayoliviero
veterán
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
kovacs65 #114004 üzenetére
Pedig már vagy 2 hete ilyen.
De már készült rá megoldás Chrome-bővítményként
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest