- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Salex1
őstag
válasz
mukibuci #52070 üzenetére
Fura, mert az 1+2 év az bolti+sw, a 2+2 pedig gyári+Sw ugyanabban a boltban
-
XtremLor
őstag
válasz
mukibuci #51469 üzenetére
A legjobb csereajanlatok amik mostanaban jonnek azok a regi hasznalt tabletek(harmat gyenge hardver), ujkori aruknal termeszetesen magasabb aron, vagy a kinai hasznalt "occo" kategorias dualsimes telefon az ujkori ar duplajan .....sokszor nem tudom rohogjek vagy sirjak!
-
törölt tag
válasz
mukibuci #44612 üzenetére
A Dechatlon két év garit ad a saját cuccaira. Vettem egy kabátot tavasszal a Dechatlonban, októberben a zsebe a varrásnál kiszakadt. Beviszem, csaj jön, megnézi, OK vásároljam le az árát mivel pont ilyen kabát nincs. Mondom nekem pont ilyen kellene. Erre a csaj: semmi gond tavasszal hozzam be újra mert ez tavaszi kabát akkor fognak kapni belőle a gar. akkor is érvényes rá.
-
törölt tag
válasz
mukibuci #43804 üzenetére
Nekem eddig minden olyan terméket automatikusan cseréltek aminek betelt a garancia papírja. Viszont sok esetben nem az értékesítőt, hanem a hazai forgalmazót kell ezzel keresni. (Lásd pohár példája, hogy a gyár nem kötelezheti a forgalmazót cserére (pedig pár esetben igen, de nem mindig))
-
Gercsa
senior tag
válasz
mukibuci #43180 üzenetére
Én mintha úgy hallottam volna hogy a felsőfokú szakképzések mai formájukban megszűnnek. Ezentúl csak fősuli/egyetem játszik.
Egyébként állítólag mind ugyanolyan. Én a Computer School-ba iratkoztam be anno.
Az órák 90%-a nettó időpocsékolás, de ha szorgalmas vagy és akarsz tanulni akkor nincs akadálya.
És legalább van egy heti fix órarended ami valamilyen szinten ösztönöz illetve tudsz kitől kérdezni/segítséget kérni ha elakadtál. Egy fokkal jobb mint a könyvtár.
Ha neked megér egy diákigazolvány meg az órarend egy havi 10-est, akkor vágj bele, ingyen meg pláne.Egyébként el lehet jutni a 2év végi szakvizsgáig úgy hogy semmivel nem tudsz többet mint az első napon, rajtad áll valamilyen szinten.
-
belinho
senior tag
válasz
mukibuci #40563 üzenetére
Nem az árral van a baj, hanem például olyan cuccot is árulok, ami nem kell csak ritkán( horgászorsó, chipsethűtés, walkman, optikai kábel, ram lemez stb).
A régi aprón is volt olyan cucc, amit egy évig hirdettem, aztán mégis elvitték, de addig sem kellett piszkálni a hirdetést.
A minap is eladtam egy Crossfire hidat pedig már nagyon régóta fent volt a hirdetés, sőt a vevő még felárat is fizetett ha azonnal intézkedem. -
arpeen2
senior tag
válasz
mukibuci #38480 üzenetére
" nem jártam még arra, akkor honnan szivjam ki, hogy ott van egy 30as tábla"
Az kb senkit nem érdekel, kérdezze meg körzeti megbízottját, közlekedési rendőrét, garantált a 30-40k-s csekk. A szabályok nem ismerete nem mentesít a felelősség alól.
Ha ilyen esetben lefotóznak vagy balesetet okozol emiatt, vhogy úgy szokott szerepelni a jegyzőkönyvben, hogy a közlekedési viszonyoknak nem megfelelő vezetési stílus/nem megfelelő sebesség megválasztása.
-
Drughi
addikt
válasz
mukibuci #37593 üzenetére
Igen.
OTP kizárva, de átnyálazva 6 bank ajánlatát,a mi esetünkben ez a legjobb választás.
Soknak hangzik a 2000 / hó, de kiszámoltam, a jelenlegi számláinknál (most külön-külön bankolunk, de az UC-él közös lesz a számla, 2 kártyával) és az jött ki, hogy havonta 1200-1400 ft-ot fizetünk a bankunknak fejenként.Akármelyik bankot is nézem, bármely számlacsomaggal, mindegyikbe van valami ami zavar és sokba kerülne.
Vagy a KP felvétel borzasztóan drága, vagy az sms szolgáltatás és az UC kivételével szinte mindenhol felszámolják a tranzakciós díjat minden pénzügyi műveletre. -
gtamate2
veterán
válasz
mukibuci #35709 üzenetére
Nekem pont egy ismerősöm járt úgy, vett egy ilyen töltőt, kocsiba ezzel töltögette a telefonját, aztán egyszer csak nem akart bekapcsolni. Miután kimérette, kiderült hogy nem a valóságnak megfelelő értékek voltak a töltőre írva, a telefon meg ugye meghalt (gari idő lejárta után), szóval tényleg óvatosan
-
cekkk
veterán
válasz
mukibuci #33500 üzenetére
Pizza debrecen. Debrecen pizza. Pizza Vespa, díjtalan pizza házhozszállítás Debrecen egész területén. Pizzát rendelhetsz vezetékes és mobil telefonon illetve weboldalunkon. Rendelés után a pizza házhozszállítása 1 órán belül megtörténik, de ha tudunk, 50 percen belül ott vagyunk a pizzáddal Debrecen bármelyik címén.
Itt ugye megígérik, hogy 1 óra, de azt már nem írják, hogy akkor ingyen lenne -
z0d1AK
nagyúr
válasz
mukibuci #31759 üzenetére
Nálunk is elég volt a Bem térre 20 perc hogy kiérjen a Pizza MAX, igaz egy-két helyen volt nyers folt is a tésztában, tehát megelégedtem volna 35 perccel is, ha rendesen megsül annyi idő alatt a pizza. A sajtot szeretem, abból volt is bőven rajta, azonban a bacon és sonka elég kevés volt. Azt írják, hogy van benne füstölt sajt is, de azt szerintem max csak megmutatták neki, mert egyébként nem érződött benne. A sült pizza szósz a tetején az kb annyit jelentett, hogy végig volt kenve, éppen hogy. Attól is többet vártam. Finom volt, de igazi ízélmény nem ért, én is többet vártam volna 3580 forintért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3 nm-es node-on készül a Zen 5?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gmail
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest