- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszaa
őstag
válasz
func93 #52579 üzenetére
stranger28 úgy tudom foglalkozik kalibrálással itt.
Látom beújítottál egy P szériás csodára.
Én az U2312HM-nél voksoltam egy ideje, az alacsony input lag miatt, plusz nekem jobb revízióból van a panel ezen belül, jobb színtérrel.
Megéri a kalibráció, enyémet oázisban csinálták.
-
ildi_
tag
válasz
func93 #21457 üzenetére
Bevallom, hogy elgondolkodtam már azon, hogy venni kellene helyette egy darálósat, mert a munkahelyen is az van és nagyon finomat csinál. Ebayen is ki lehet fogni használtat, de itthon is vannak elfogadható áron felújítottak. De most ez van, a kotyogóst letettük egy kis időre.
A darálóssal az a baj, hogy nagyon precíznek kell lennie a beállításnak, ráadásul minden kávéhoz máshogy kellene beállítani, sokat kell emiatt szervizbe vinni. Olyan sokszor hallottam már, hogy nálam miért nem ilyen finom a kávé, pedig ugyanezt használom, stb. Nem jól van beállítva a darálója. -
ildi_
tag
válasz
func93 #21396 üzenetére
A pasim én én is kotyogós rajongók voltunk, mígnem karácsonyra meglepett egy nespressoval. Odavagyunk érte, gyors, friss és végre nem kell teleöntenem tejjel a kávét, teljesen más, finomabb íze van. Abba nem is akarok belegondolni, hogy mennyit költünk így kávéra, de más káros szenvedélyünk nincs, talán ezt megérdemeljük.
-
pohár
félisten
válasz
func93 #12680 üzenetére
ez megnyugtató teljes mértékben
azért az vicc, hogy egy 250 ezres nagyvárosban befuccsolna egy ilyen bolt, holott csak a Belgában van belga sör (bár az csak csapolt, meg étterembe ki jár inni?), meg az Auchan/Metro/Tesco/Interspar négyesben, de akció nélkül rohadt drága mind
Pesten lenne valószínűleg a hely, csak ki kéne dolgozni normálisan a részleteket, helyet keresni neki, és akkor lehet menni befektetőért, csak ütős ötlettel kell előállni, amiből pénzt is látna az ember... -
vjpeti
tag
-
werszomjas
addikt
-
pockhome
senior tag
áhh azt én nem láttam
de az a jó még a "milyen gépet" vagy a "milyen vga-t" topikba ajánlják a tudatlanoknak a gyenge drága alkatrészeket
az egyik értelmes meg leállította, hogy hülyeségeket azért ne írjon márna azóta nem is láttam egy kommentet sem tőle
gigiz: jól döntöttél, de akkor is lesznek olyan tesztek amiket majd ilyen esetben be lehet linkelni hogy: NALÁTOD!
hogy egy c2d odaveri a phenom x4et és hasonlók
mert a fanatikus csak azt látja
-
ati012
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Parfüm topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Mikrotik routerek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hegesztés topic
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest