- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
válasz
Mika1227 #135977 üzenetére
06 30 737 2747 Csaba. Nálunk ő vágott ki egy jó nagy fát tavaly ősszel. 20e forint volt. A gyökérzetet nekem 2500/óráért ásták ki. Csak ne fizess neki addig míg nincs kész, mert elfelejt visszajönni befejezni a munkát... nálunk kivitte a láncok élét a törmelék, homok stb, mondta hogy másnap visszajön befejezni a kuglizást (annak egy része maradt ki), na azóta is várom
de ettől függetlenül nem gáz. bár a veteménynek nem sokat jósolok a fa körül...
A képet elnézve nem egy hatalmas fa, kicsit kisebbeknek még én is nekikezdtem. Kivágni nem is nagy cucc, én a tönk kiszedését utálom piszkosul. Ágvágóval a kisebb ágakat levágom, utána jöhetnek fűrésszel a nagyobbak, na ott kezdődik a fárasztó része
Volt hogy már kézi körfűrésszel csináltam a végét
-
mezis
félisten
válasz
Mika1227 #135977 üzenetére
Az ágakhoz talán egy "bicska" fűrész is elég lenne (nagyon élesek, lapjuk ék alakú, metsző olló mellé vastagabb ágakhoz kiváló. Nem roncsol, könnyebben gyógyul a seb. A fán, kézre vigyázni!
A törzs átmérője miatt lesz szükség keretesre vagy hasonló hosszúságú pengéjűre.Az ágak vágását óvatosan kell befejezni, félbe kell hagyni akkor, amikor már kezd lehajolni az ág. Valamint arányosan kell körben vagdosni, hogy a súlyelosztás egyenletes maradjon.
-
lamiki
senior tag
-
mezis
félisten
válasz
Mika1227 #132680 üzenetére
Igen, nem volt semmi probléma. Két puli két ház.
Illetve a 3 csíkból a középsőt általában felhajtva kell tartani, mert reggelre csorog a pára rajtuk. A ház szendvics panel: 2cm deszka + 4cm hungarocell + 2cm deszka.Szeretik a házukat, puha matrac is van az aljában. Már félkészen is szívesen időztek bent, akkor jöttek ki, amikor szegezni kezdtem.
-
bul07
nagyúr
válasz
Mika1227 #128427 üzenetére
Nekem több évig volt Dunaweb-es nettem, az hogy pontosan milyen technológia volt nem tudom
Helyi iskola tetején volt az adó nálunk a tetőn meg a vevő, és nem voltunk távol 1000-1300m légvonalba ilyen távolságban jó volt igaz volt rálátásAz viszont biztos hogy volt olyan hogy télen kötötték be egy házba és mikkor tavasszal lombja lett sövény bokornak ami blokkolta a rálátást rettentő instabil lett
Bokor kivágás segített a helyzeten
Így ha közvetlen rálátás van a toronyra és nincs messze akkor még vállalható is lehet -
Cs1csó
titán
válasz
Mika1227 #128427 üzenetére
Amit én hallottam a mikrós netről:
- nagyon időjárás függő
- ha sokan lógnak rajta az sem jóMilyen alternatívák vannak ott, mire használnád? Ha megoldható a DIGI - ugye ahhoz előfizetés megléte lefedettség stb. kell - akkor az jó választás torrentezésen kívül mindenre elég az 50GB havi keret.
-
-
Cs1csó
titán
válasz
Mika1227 #126299 üzenetére
Az a baj, hogy most is csak azok járnak jól akik amikor olcsók voltak a lakások akkor vettek és most amikor drága eladnak. Akik nagyobba, kisebbe költözés miatt adnák el vagy vennének azok amit nyernek a réven azt elveszítik a vámon. Talán ha valaki kisebbe költözik akkor nominál értékben több pénze marad.
-
mezis
félisten
válasz
Mika1227 #121973 üzenetére
Bicska, szigetelő szalag. 5mm hosszan lecsupaszítod a vezetékeket és összesodrod, külön-külön leszigeteled, majd együtt is. Az EREKET NE CSERÉLD FEL, különben cserélheted a routeredet is ! (Ha van műszered, ellenőrizd a polaritást.)
Azért írtam csak 5mm-ert, hogy a legközelebbi virgonckodásnál már ne újabb helyen szakadjon !
-
bobace
addikt
válasz
Mika1227 #116368 üzenetére
Jófogás és Ingtalan.com most is barát amúgy.
De az eredetileg kiírt viccesnek szánt üzenetem is működhet! Mert sokszor tényleg csak kivan írva kapura, hogy eladó és sehol nem hirdetik, érdemes menni egy kört a szimpatikusnak ítélt környéken.
Régen jobban benne voltam, akkor a Bayk András kerti rész (Létai és Vámospércsi út közötti rész) számított jobbnak, nyugodtabbnak hétvégi ház szempontból. Nem tudom ez igaz-e még. De a Biczóban is vannak rendezett, jobb részek. -
szasanyi
félisten
válasz
Mika1227 #115991 üzenetére
Láttam már többször betetted ide... jófogáson nem hirdeted? Itt a PH!-n nehéz ügy, pölö az általam hirdetetthez a helyi topikban hozzá sem szagoltak még a "mennyit engedsz a feléből?" szintjén sem.Aztán feltettem a jógfogásra (mert eladni akartam nem hirdetgetni hetekig) és alig több mint 1 hét alatt elvitték alku nélkül. Persze az is lehet, hogy már hirdeted csak gondoltam szólok.
-
dbius
veterán
válasz
Mika1227 #72325 üzenetére
Nem, a kártya itt van nálam, nem adom ki a kezemből, online felületen az elmúlt időszakban kizárólag a digi és egyéb magyar szolgáltató számláinak a fizetésére használtam, paypalt használok rendszeresen, de ott sincs regisztrálva, az esetek 99%-ban a webkártyámat használom mindenütt. Egyébként is kínosan ügyelek arra, hogy csak itthon a biztosan tiszta gépemről vagy a telefonomról (mobilnet vagy vpn használatával, de nem idegen wifin) használjam a kártyáimat fizetésre - netes felületen -, ill. fizikai használat esetén is a szemem a kártyán és azon, akinek átadom.
Most viszont a rendes, fő kártyám adataival próbálkoztak. Hogy hogyan, milyen úton juthattak el pont az én kártyám adataihoz, nem tudom, az is lehet, hogy egyszerűen egy "sorozat" próbálkozás részese lett az én kártyám, "véletlenszerűen" összeállított adatokkal.
Nem az összeg a lényeg, hanem maga a próbálkozás ténye. Jobbnak láttam letiltatni. 15 napon belül adnak egy pótkártyát, a letiltás és pótkártya költségét pedig 30 napon belül jóváírják, tehát gyakorlatilag nekem nem kerül semmibe. Fő a biztonság, ezért akartam megosztani, figyelemfelhívó jelleggel!
Szerk: Ez a kártya még nem paypassos volt, a következő már sajnos biztosan olyan lesz, pedig a paypass-t kár volt bevezetni, mert véleményem szerint sokkal nagyobb a kártyával való visszaélés lehetősége és kockázata.
-
Thermaltake
tag
válasz
Mika1227 #60199 üzenetére
Én náluk ezt találtam ami 216.-/db, nekem elől van 5db lámpa, ebből 4db 2 led-es, 1db 1-es, meg hátul pirosból van 2db 2 led-es. Az-az összesen 1728-at kéne ott hagyni az elemekért. Erre írtam ,hogy sok... "10-ért drága"- az mi? 10 Ft? Hol? Ha olyan lenne, meg se venném... 10-ért? Annyiért eladom belőle amik le vannak merülve...
-
-
_seth_
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest