- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Salex1
őstag
-
Ragassz rá LEDeket, amik világítanak, ha felveszed a kagylót. A LED menő és modern is.
Az a megoldás nem játszik esetleg, hogy az ósdi kinézetű, de kompatibilis telefon elektronikáját kiveszed, ahogy lappy kolléga írta, teszel hozzá egy hangszóró erősítőt egy nagyobb hangszóróval, és az egészet beteszed egy 3D nyomtatott házba?
-
bambano
titán
-
Zola007
veterán
-
Salex1
őstag
Szivacs bolt a salétrom utcán vagy a sas utcán.
-
Zola007
veterán
Teszek mindenképp, csak szeretném ha lenne a tarsolyban már 1-2 típus, hogy ne akkor kelljen nekiállni keresgetni, mikor kikáromkodtam magam, hogy nem megy a mostanival
#109943) izee: Köszi, de abszolút nem játszom és valami egyszerűbbre gondoltam. A kinézett monitoron csak HDMI van
Az az igazság, hogy most ért be a gépem abba a korba, hogy kellene egy új konfig, de főleg proci, táp, +8GB, új HDD, viszont a teljesítménye nekem alapvetően elég, csak még a Ryzenek drágák, megdrágult a RAM, nem találok 8-as ventis halk tápot, így inkább halogatom egyelőre tavaszig.
-
mghltm
addikt
modern i5-ot ilyen aron nagyon megerte megvenni, szerintem nincs ertelme lecserelni
-
XtremLor
őstag
Ami utba esik legkozelebbi szamitastechnikai bolt menj be, ahol vannak hasznalt gepek is par szaz forintert adnak neked. Jellemzoen notebook toltohoz van, hegyekben szokott allni.
Mickey eger, vagy borotva legtobb esetben van.(#101924) Irmscher 353: Cimezhettem volna neked is
!
-
Zsoleszhun
addikt
-
vlevi
nagyúr
" 1 óra alatt újrarakom a windowst"
Ha van mentésed, akkor elhiszem, hogy 1-2 óra alatt újra tudsz dolgozni.
De ha nulláról kell kezdeni, a telepítéssel, akkor nem hinném. Vagy, olyan munkát végzel, amihez semmilyen szoftverre nincs szükség, de akkormeg egy ubunti live cd is elég lenne. -
atike
nagyúr
Az ügyfél elég komolyan foglalkozik vele, jogtisztán dolgozik azaz dolgozna - mindent megvett (a Windowst is, de a videóvágó cuccokat is) és simán rányomott a Windows 10-re való frissítésre. Másnap már hozta a gépet, hogy tök jó, csak amiből él az nem indul el.... Minden más persze jó. Nem én foglalkoztam vele így nem tudom, hogy pontosan melyik program volt, A csávóka nagyon kész volt az tuti. Ja. amit még mondott hogy valami digitalizáló céleszköze is volt, az sem ment.
-
atike
nagyúr
Videós munkákhoz programok, kamerarendszerek kliensei,hardware programozói eszközök (Pic), speciális eszközökkel való munkák (lézergravírozó, óriásnyomtató, bizonyos plotterek) sajna mind-mind mehet a levesbe. Ez mind konkrét példa, részben a cégnél is használunk ilyeneket meg nem egy-két ügyfélnél is a többit...
-
KőkorSzaki
tag
Ezt máshol is firtatták, pl. itt
Általános vélemény, hogy nem működnek (más fórumon is), az idézett helyen pl.
"DVI-D to VGA adapters were never made to work. They're only made to con the unsuspecting buyer."
LOL
De azért lentebb az oldalon valaki benyögött egy ilyet: "These adapters are used to connect a DVI-D output to VGA input, but the video card must support outputting analog over the DVI-D port. If it does not, then these adapters are useless."
Szóval elképzelhető, hogy van olyan eset, amikor tényleg ér valamit, de én sem hallottam még ilyenről, és nem is logikus: a VGA adapter gyártók pont azért tesznek DVI-D csatit a kártyára DVI-I helyett, mert az olyan kimenet, ami nincs DAC-ra kötve, tehát analóg kép sem lesz rajta. -
atike
nagyúr
Írtam - szerintem az alaplapokon (mármint az ilyen típusú csatlakozóval szerelteken) ez nem digitális kimenet, hanem VGA, csak épp ilyen csatlakozóban van kivezetve. Úgy baromság ahogy van, de mégiscsak egy működő dolog...
Az, hogy árulnak is ilyen csatit - mármint passzívat - is ezt támasztja alá. Ha jól sejtem.
-
atike
nagyúr
Az durva lenne...
Itt is van meg egy rakat külföldi oldalon is. Mondom, volt már ilyenem, de most hogy kellene nincs...
Ezért érdeklődök.... Ha nem lesz senkinek elfekvő / felesleges akkor rendelek.
-
atike
nagyúr
VGA kártyákhoz adták régen, volt nekem is már nem egy, csak épp elajándékoztam meg ilyenek...
Persze most meg pont ilyen kellene.... Az egyik cimbora alaplapján naná, hogy ilyen DVI kimenet van és csak VGA csati van a monitoron amit vett.... Az simán lehet, hogy az az alaplapi kimenet amúgy "csak" egy DVI formátumba kihozott VGA - azaz nem digitális. De az mindegy is, kellene egy ilyen csati, ennyi...
Szerk: a DVI-D-n nincs tüske..
-
Atomantiii
addikt
-
diablo1984
veterán
-
mghltm
addikt
upc - alapbol csak analog jon ( 33 ado ), digitalisert kulon kell fizetni es set top box kell vagy ci kepes televizio, mert az adasok kodoltak
digi - analog es digitalis is van, megtekinteshez kulon eszkoz nem kell, eleg a televizio analog / digitalis tunere
decemberben valtottunk upc-rol digi-re, eg es fold
-
kungzi
veterán
Diginél nincs külön analóg és digitális! Ha van dvb-c tuner a tv-den, akkor digitálisban + HD-ban jönnek a csatik, ha nincs, akkor vagy beltérivel digitális + HD, vagy analóg.
Ha előfizetsz, akkor kapod a digitálist + analógot is, nem kell külön fizetni a digitális + HD csatikért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AliExpress tapasztalatok
- VR topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Yettel topik
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Tanks - MMO
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Meross MTS150 okos termosztát
- KZ AM16 + AN01 fülhallgató BT fülhoroggal
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2/14"UHD(3840x2160)/i7-1185G7/48GB/512GB SSD Nvidia MX450(2GB DDR6)LTE,eSIM)
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest