- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
karamblo
tag
skype-debian_4.1.0.20-1_i386.deb letöltöttem, gdebi-vel telepítéskor eltűnik, a telepítés nem fut le. Függőségek kielégítve.
A csomag jó, debian 7, wheezyhez. Próbaképpen egy régebbi, ubuntu lucidra valót is megpróbáltam telepíteni, egérklikk után azonnal eltűnik minden.MI lehet a gond?
-
klambi
addikt
-
TommyX_
őstag
Az elméleti anyag összesen 591 dia és a tárgy célja:
Linux Professional Institute–Képzésének megfelel
Félév végére önállóan elboldoguljunk a Linux rendszerekkel, be tudjuk állítani.
Dolgozatnál kapunk egy nem beállított virtuális gépet(Oracle VM VirtualBox progin keresztül) és azon kéne dolgozni.Bár már mindegy, jól gondoltam, hogy ez lesz belőle ha írok fórumra.
Azért köszönöm az "ösztönző" szavakat. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ezek az
Message from syslogd@debi at Sep 7 08:25:11 ...
kernel:[ 190.050303] invalid opcode: 0000 [#1] SMPüzenetek korábban is voltak? Pl. a netinstallos verziónál? Mert rákeresve ezekre, mindenféle kernel bugot leíró oldalak jönnek be.
Kezdésnek azt javaslom, hogyha van még kis energiád, akkor szedd le a telepítő 32 bites verzióját. PAE-s kernelek vannak már ott is, szóval nem lesz ram korlát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest