- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Mobil flották
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Nem lett arányos a fogyókúra
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz
Glatius #4165 üzenetére
Ha vígasztal, nem csak a tiéden van gond az X-vel: http://forums.debian.net/viewtopic.php?f=6&t=65043
A Debian egyetlen hibája, hogy általában régebbi kernel van a stabilban, így "körültekintően" kell hardvert vásárolni hozzá.
-
tlac
nagyúr
válasz
Glatius #4159 üzenetére
szerintem, amiről te beszélsz az, hogy a telepítő karakteres vagy grafikus legyen (nagy különbség nincs köztük, mindkettő menüs)
miután az alap dolgokon végig megy az ember, felajánlja, hogy tegyen-e felül grafikus felületet, én úgy emlékszem alapból ez van bepipálva
egy üres vinyóra, spéci hardverek nélkül, szerintem next-next-tel telepíthető
-
kovaax
őstag
-
válasz
Glatius #4146 üzenetére
Ez így van, ahogyan azt a kérdésemben is leírtam, laikusként is telepíthető, használható OS-t szeretnék. Egy Ubuntu telepítésen és beállításon kívül csak hírből ismerem a Linux rendszereket, túlnyomórészt OS X előtt ülök, néha meg Win előtt. BlackPanther-t megnézem, köszönöm a javaslatot!
-
bambano
titán
válasz
Glatius #4137 üzenetére
mit nem értesz? az ia64 egy olyan intel architektúra, amit nemigen vettél meg otthonra, hacsak nem nyertél 5-öst a lottón.
Az intel másik 64 bites kiterjesztését az amd fejlesztette, tőle licenszeli az intel, szóval minden intel prociban dobog egy kis amd szív isezért amd64-nek nevezett architektúrára való iso-t kell letöltened.
-
bambano
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged