- Mobil flották
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Nálam tegnap jött elő először (szintén filmnézés közben!), de akkor még nem foglalkoztam vele, mert éppen a végénél járt a film, én meg már lefekvéshez készülődtem. Mire lefeküdtem már el is felejtettem az egészet. Azáltal, hogy most ismét megfagyott, eszembe jutott a tegnapi fagyás is.
Nálam is Intel van, KDE, systemd, miegymás. A faillogban csak az van, hogy "^@^@^@^@^@^@^@^@^@^@^@^@^@", aztán ennyi. A többi log, meg csak a gép újraindítását jelzik, ha jól veszem ki őket. Szóval teljes az értetlenség részemről, hogy mi is ez.
Néztem, hogy mik frissültek az elmúlt napokban, hátha valami frissítés tett be a gépnek, de az elmúlt 8 napban csak a libtasn1-6, iceweasel, libmodule-signature-perl és az icedove frissült.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Antivírus szoftverek, VPN
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 6GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- 450.000Ft HELYETT szinteÚJ OnePlus 15 egyenlő 16 ami 2 a 4.-en Sand Storm 16GB / 512GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs