- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Jövő hónapban debütál az Oppo Find X9 Ultra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Fél év szüneteltetés után megint nekifogtam, hogy csináljak egy debian rendszert a laptopomra lxde felülettel. Akkor 6.0.5-ről, most 6.0.6-ról indultam.
Miután fel van telepítve és frissítettem a csomagokat squeeze-ről wheezy-re állítom a tárolókat és update majd full-upgrade után megkapom a naprakész friss rendszeremet.
Ezt követően kezdeném belakni a rendszert és felpakolni a használt programokat. Minden szép és jó is - kivéve hogy egy két kde-s program irtó lassan indul el. Pl a krusader az indítóikonra kattintás után kb 5 perc mire beadja a programablakot.
Utána már gyors, és működik is rendben, de az indítás valamiért beakad.
Ugyanígy jártam tavasszal is, akkor rengeteg keresgélés próbálkozás után fel is adtam. Azt hittem mostanra már másként lesz, de most is fennáll ugyanez a probléma.
Esetleg van valami ötletetek? (De ne az hogy az adott programok helyett mást használjak mert más rendszereken hipphopp betöltődnek - lubuntu, arch, fedora, lmde... - hanem a probléma okának feltárására kellene ötlet)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Spórolós topik
- Android szakmai topik
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- EA Sports WRC '23
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűnyíró topik
- AliExpress tapasztalatok
- Steam topic
- Windows 11
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Samsung Galaxy S26 Ultra - Black - 512GB - BONTATLAN - 3 Év Jótállás
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest