- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Fél év szüneteltetés után megint nekifogtam, hogy csináljak egy debian rendszert a laptopomra lxde felülettel. Akkor 6.0.5-ről, most 6.0.6-ról indultam.
Miután fel van telepítve és frissítettem a csomagokat squeeze-ről wheezy-re állítom a tárolókat és update majd full-upgrade után megkapom a naprakész friss rendszeremet.
Ezt követően kezdeném belakni a rendszert és felpakolni a használt programokat. Minden szép és jó is - kivéve hogy egy két kde-s program irtó lassan indul el. Pl a krusader az indítóikonra kattintás után kb 5 perc mire beadja a programablakot.
Utána már gyors, és működik is rendben, de az indítás valamiért beakad.
Ugyanígy jártam tavasszal is, akkor rengeteg keresgélés próbálkozás után fel is adtam. Azt hittem mostanra már másként lesz, de most is fennáll ugyanez a probléma.
Esetleg van valami ötletetek? (De ne az hogy az adott programok helyett mást használjak mert más rendszereken hipphopp betöltődnek - lubuntu, arch, fedora, lmde... - hanem a probléma okának feltárására kellene ötlet)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest