Hirdetés
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Tényleg háromra szűkül a Xiaomi 17 Ultra kameráinak száma
- One mobilszolgáltatások
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
meone
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy szeretnék létrehozni egy olyan felhasználót ami csak egy mappába van engedélyezve, hogy írjon a többit csak olvashassa és futtathassa.
Van egy Rstudionevű szerver, ami egy Debian 6-oson fut és mellette maga az RStudio nevű alkalmazás.
Próbálgattam már máskor, is usereket létrehozni, úgy, hogy a ki induló mappa közös legyen, eddig nem nagyon jött össze sikeresen.próbálkoztam már a useradd-al és az adduser parancsokkal, de nem találtam egy megfelelő példát ami nagyjából eltudnék menni.
Ezt csak user szinten lehet korlátozni, vagy meg lehetne oldani csoport szinten is?
Nekem az tökéletes lenne, és sokkal egyszerűbb.A segítségeket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini PC
- ASUS blog: vezeték nélküli ROG egerek, akár profi babérokra törőknek is
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! Asus Vivobook X411UA - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi