-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv
Elcsesztem a linuxom. Segítséget kérek.
A következő a történt.
A notit megpróbáltam beléptetni AD környezetbe. Ennek a doksinak az alapján. Minden rendben is van, de nem tudom a jelszót, így nem tudtam beléptetni. Gondoltam minden konfig fájlt úgy hagyok ahogy megszerkesztettem (csak annyit tartalmaz a konfig file, amit a doksi írt) és majd ha jön a kolléga, akkor megkérem írja be a jelszót és kész. Addig meg ha bejelentkezéskor kell neki valami ami nincs, majd reklamál és megy tovább minden a szokott kerékvágásban.
De nem ez történt. Van 2 usernevem is a gépen, plusz a root. És egyikkel sem tudok bejutni. Grafikus felületen "Hitelesítés sikertelen" karakteresen "Service error" hibát kapok.
Mit ronthattam el? És hogy tudom helyrehozni?
Szerkesztett fájlok:
/etc/krb5.conf
/etc/ntp.conf
/etc/samba/smb.conf
/etc/nsswitch.confA samba és a kerberos eredeti konfig fájlját átneveztem és csak a doksiban megadott sorokat írtam bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Ableton Live 12 Suite Education
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest