- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
ROBERTOH
őstag
Akkor átfogalmazom: g.skill hk (promos) vagy ga (gkx)-t érdemesebb deluxe-hoz venni, ha a sávszél az elsődleges (deluxe cl3-t nem kezeli jól, tehát az egyáltalán nem szempont). A kettő közt 15k van, ezért érdekel, hogy megéri-e azt a pluszt, vagy úgysem menne annyival jobban max 2,45V-n.
-
Amoroso
aktív tag
Sztem a p5b nem a regi, vagyis tuti nem 2.1 a max.
Igazabol nekem nem az idozites lenne a lenyeg hanem a magas freki, a proci miatt.
Jo lenne a procit vagy 7*450- en megjaratni.
De arra meg nem jottem ra hogy tudom stabilan emelni a memo frekijet.Regi memtest-el tesztelgetem, és azt irja ki ront a memoria. -
M3kk
őstag
12 es ventivel..
Az a gaz, hogy az egyik modul csak akkor indul be, ha ~2.2v-t kapUtana ha pl alitok biosba kisebbet, akkor is mux, de ha kikapcsolom a gepet, es default, vagy ~2.2v nel kevesebb fesz van a ramoknak allitva, akkor baszik elindulni
.
Probaltam matatni a SPD vel, hogy auton pl 2.3-2.4 leszt kapjon, de nem megy.. -
mfranky
őstag
Az arányok mindenhol másként szerepelnek, 5:4 vagy 4:5 szerintem egyről beszélünk. Az Everest pl. 10:8-as arányt ír ki nekem.
2.0V adtam neki, most kézzel be van állítva 5-5-5-15.
Elkezdem húzni az FSB-t 320-ról felfelé, ha proci nem bírja akkor 10x -ről visszaveszem 8x-ra a szorzót. OK.
Ha visszavettem a szorzót, akkor 1:1-ben próbáljam?
[Szerkesztve] -
Rusher
őstag
-
Overlocker
veterán
-
beteg
őstag
hova dobjam?
Neem, tegnap eldöntöttem, megcsinálom a vmodot. Ha már gyárilag is azt írják, hogy 2,45-ön futja a beígértet, csak kibír 2,5 öt.
Csak még azt nem tudom, hogy mivel fogom megmérni, mennyi is az az annyi fesz. Meg gyakorlati kérdésem van még, amire nem találtam választ. pl. hogy a biosban állítsam mondjuk 2,1-re és akkor az igazából 2,2 lesz vagy valamennyi, de ha 2,2 őt állítok be akkor már 2,3 vagy vmennyi? Vagy a vmod-tól folyamatosan 2,5 lesz és állítani sem lehet? Na meg ilyen és ehhez hasonlókDe ha már úgysem viszi el senki, nyugodtan elégethetem...
-
nem drágább mint a geil ultra és alapból is jobb az időzitése, ha meg menne cl3 az meg csak bónusz.
Mellesleg 58k lenne a ram élettartam garival, szal nem nevezném drágának.
illetve bizok benen hogy többet menne cl5-ben mint a mostani geilem. Nem lehetrámondani hogy full szar mert 890-ig birja cl4-en, 918-ig cl5-ben. Elsőre furcsa volt hogy cl5-ben nem megy tovább holott cl4-ben meg egész tűrhető. Dehát ez van, bármit csinálok nem megy e főlé mert vagy a bootnál behal, vagy a win mikor elkezd tölteni. 920 még bejön de orthos-nál rottyan.
[Szerkesztve] -
-
afterburner_
őstag
volt igen
2 db 8centis venti! , de hiaba ha a borda nem vezette el a hot
szal nekem tumelegedtek es utana kezdtek el szenvedni, de miutan kihult megint ment minden jol
csak inkabb legariztattam minthogy most levagjam szikevel a borda ragasztojat azutan acetonnal lemosni a szutykot raragasztani bordakat stb...
amugy nalam ujraindulgatott a magas homerseklettol valszeg! mert a p5b-be a fentebb irt 55 c korul mar lekapcsoltam a blendet így nem neztem meg vegul, de sosem fagyott.
[Szerkesztve] -
nekem OCZ Platinum 800Mhz-es memók vannak.
és egy Intel Pentium 640 -es proci.
ha 266 fsb ,akkor 533-on menne a 800-as memó?
akkor viszont az időzitéseket lelehet szoritani rendesen.
akkor ujabb kérdés merül fel...
mi a jobb?
533Mhz szoros időzitéssel vagy 800-900Mhz gyengébb időtitéssel -
Yushchenko
őstag
Igazából az volt, hogy annyira felbaxta az agyam hogy kitéptem volna a pult mögül, hogyha nem megyek ki azonnal, mert ez aztán hozzáértés hogy a via szerinte a támogatott chipre vonatkozik.
De amúgy megoldódott a probléma... Igen érdekes... Ahogy áttettem a narancssárga slotba ment rendesen szal no comment. Szerintetek citromba mér nem ment rendesen?
Most, simán megy cl4-be 1000-en -
-
Lalaboy
őstag
A ramok meztelen jottek.
Ruha nelkul a felettuk levo Dominator hutovel valos 2.55V-on mar hibaztak! A Maximizer PCB-je miatt nemlehet felrakni rajuk speci hutobordakat, mert nem fernek el, ezert nem aluminium, hanem rezbol keszult komplett bordat tettem rajuk, ami kiegeszitve a felettuk levo hutovel, mar 2.8V-ot is elbirtak. A ventillator nagyon sokat tud segiteni a ramok stabilitasaban magasabb feszeken.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest