- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
válasz
matyee123 #15963 üzenetére
Igen, én is csak 1360*768-ban játszom, mégis meghal a legvégén a 88gtx, szóval szerintem kell egy GTX 280/9800 GX2 very highhoz a folyamatos 30-40 fps-hez a végén is. 4870 X2 tényleg fölösleges, de mivel egy árban van a GTX 280, és úgy tűnik gyorsabb is, így inkább azt venném. De majd még meglátom hogy hátha olcsóbb lesz a GF
-
Zoo123
senior tag
válasz
matyee123 #15115 üzenetére
Szia!
Első alkalommal én is hasonlóan jártam, azt hittem hogy szarul van megírva a sebzésmodell.
De aztán második végigjátszásra már felbátorodtam és Rambo módjára keztem gyilkolni a koreaiakat, ahoz meg nem kell lopakodni, ígyhát lekaptam a hangtompítot.És láss csodát, ha nem használsz hangtompítót akkor már hullanak a koreaiak mint a legyek!
Alapszabály: Hangtompítóval csak tiszta fejlövéstől hal meg az ellen!Azóta a távcsöves YK71 a kedvencem szigorúan hangtompító nélkül, és a pisztoly, lézercélzókával és hangtompítóval.
Na meg persze a shotgun alternatív tüzelési módban (kissebb körben szórja a sörétet), csak úgy röpködnek tőle a koreaiak! -
törölt tag
válasz
matyee123 #15118 üzenetére
Ja,és az élsimítás nem látszik meg a játékban,azt se veszed észre ,hogy mi a különbség ha 8*-osan van vagy ki van kapcsolva! ...
Meglatszik az! ,
1. rossz a szemed
2. rosszul allitottad be ,reg vol mar amikor jatszottam ,de ha jolemlekszem a menuben kellett beallitani nem a drivernel kenyszeriteni ...ha rossul emlexem akkor pont forditva...8*AA Crysisben egyenlore nem kifizetodo hacsak nem vagy nagy diavetites fan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest