- iPhone topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
donsergiooo
senior tag
válasz
debut12 #8369 üzenetére
Ezt már én is felvetettem! Mert mondtam, h azért nem über király a grafika ..még fullon sem! Simán vinnie kéne a gépemnek. Erre nem! ..furfangos kódok lappanganak a Crysisben!
Sztem a VERYHIGH Q SHADDER, sem nagy szám! Már annyi játékban láttam ezeket az effekteket (meg teszt programokba). És ott is ment rendesen! Még, hogy így össze-vissza minden bele van rakosgatva is nem nagy szám a grafika! Tűélesebb grafikát is láttam már, szebb sm3-at is! Nah és az, hogy a csilli villi fénysugarak meg blur meg minden összességében nem lenne szabad, h egy 8800GTS-t lerántson, hát még 1 GTX-et!következés képpen, szándékos a gépigény! ..gondoljatok bele, hogy mik voltak az első hivatalos gépigények!
..aztán jött EA és elkezdték emelni!
-
Pala
veterán
válasz
debut12 #3269 üzenetére
Már hamarosan itt a demo, ami elvileg optimalizáltabb és bugmentes(ebb) lesz, és bár szerintem is (meg mások szerint is úgy általában) jó volt a béta, de ennek ellenére azt mondom, hogy nem maradtál le sokmindenről, mert mindezt javított formában a végleges verzióban is megkapod.
Na meg aztán a Crysis mellet még jön a Jericho, Timeshift, UT3, CoD4, mi lesz itt......!?Már előre látom, hogy az év fps-ének kiválasztásánál (amibe a fentiek mellet még a Bioshock, Stalker, az új Medal of Honor és talán egyeseknél még az Alpha Prime is beleszól) mekkora viták meg veszekedések lesznek.
-
-
Pala
veterán
válasz
debut12 #3251 üzenetére
Erre már csak azt tudom mondani, hogy számtech ördöge. Nem tartom kizártnak, hogyha pl. átraknánk a gépembe a vga-dat, nálam tökéletesen menne.
Nekem annak idején a Kingpinnel volt hasonló bajom, GeForce 2 Pro-n valamiért 640x480-ban is csak 20-25fps-t kaptam, bármit is állítgattam, bármilyen drivert is használtam. Aztán beraktam egy TNT2-őt a gépbe, azzal meg tökéletesen futott 1024-ben is. Vannak ilyen rejtélyes dolgok, amiknek a miértjére sosem derül fény. -
donsergiooo
senior tag
-
Pala
veterán
válasz
debut12 #3228 üzenetére
Hát pedig a monitor méretének elméletileg semmi köze a szgép teljesítményéhez, szóval elég fura eset ez.
De ha a tuning sem segít egy fél fps-nyit sem, akkor ott tényleg van valami. Talán allergiás a géped a Jerichora...Vannak ilyen megmagyarázhatatlan dolgok. Driver cserebere (én elsőként tuti ezt tenném), esetelg win reinstall, ha bevállalósabb vagy. De a fullt is érdemes megvárni, hátha az normálisan fog menni.
Ja még valami: vsyncet kapcsold ki, ha netán be lenne.
-
Pala
veterán
válasz
debut12 #3225 üzenetére
szintén fraps 2.9.1, de mértem az ati tray tools-szal is, ugyanolyan fps értékeket kaptam. Nem hiszem, hogy az atit ennyivel jobban favorizálja a játék. Mondjuk az ati kártyák jobban bírják a sok shadert, de azét egy 7950GT-n futnia kéne minden további nélkül. Kíváncsiságból megnéztem 1280x1024-en is, 30fps felett volt szinte végig. Talán a drivered lehet a ludas, nem tudom...
Szóval itt valami gebasz lehet, mert a procid meg lényegesen erősebb az enyémnél. -
Dawe88
csendes tag
válasz
debut12 #2841 üzenetére
Heh... bocs, nem szivatásból nevetlek ki, de ez gáz! Tényleg sajnálom, segítenék, de hogyan?
3 napja reggeltem, azóta van kulcsom is és igazából nem is vártam rá. Mák.
A Crysis 2-re te is hasonlóan készülődj és akkor sikerülni fog!2843: Ne csináljátok már, hogy 2 hete vett konfig már most nem elég a recomended-hez, mert felakasztom magam!
(Ebben az esetben van egy elfekvő gép és egy béta-kulcs...)
-
feka007
veterán
-
Pala
veterán
válasz
debut12 #1311 üzenetére
Az EA napjaink hulladék kiadója.
Előszeretettel manipulálja a vevőket és iszonyat profitéhes.
A FIFA-sorozat a ''kedvencem'', minden évben kiadnak egy új verziót, minimális módosítással, teljes áron. Nekem van egy haverom, akinek 2001-től kezdve az összes eddig megjelent FIFA ott figyel a polcon eredetibenkiad 12000Ft-ot, hogy más neveket meg más menüt lásson, meg más zene menjen a játék alatt (aki ilyen hülye, az meg is érdemli...
)
[Szerkesztve] -
T.Peter
őstag
válasz
debut12 #1299 üzenetére
A meglepetés a sandbox 2 lesz, amit mellékelnek majd a single demohoz is. Csak most már nem meglepi, mert Cevat elárulta, hogy legalább ezzel enyhítse a felháborodást. Nekem nem lenne bajom a késéssel, ha nem úgy állították volna be, hogy áhh, ez a dátum szuper fix, és ekkor jön a demo. Menjen a fenébe az EA. Eddig nem utáltam, de mostantól
-
SEMTEX
senior tag
válasz
debut12 #1187 üzenetére
Érdekes lesz azt gondolom. Amikor megjeleneik abban reménykedhetünk, hogy nem csak egy-két nagyobb oldalon lesz fenn, mert onnan csak lassan csorog majd lefelé...
Remélem 1-2 nagyobb magyar játékoldal is felteszi még aznap, és onnan is lehet húzni...
Ez csak elmélte, de így lenne ''nekünk'' a legjobb... -
feka007
veterán
Gyakorlatilag észrevehetetlen, a lényeg, hogy minél több legyen, az órajelek meg késleltetések csak betöltésnél nyilvánulnak meg (na nem DDR1 333 vs. DDR3-ra gondolok, hanem 800 vs. 1066-ra pl...)
Ha Te lennék, én beszereznék két 512-est, aztán beraknám duálba a 2*1 Geil mellé... -
Vistaboy
veterán
-
Vistaboy
veterán
Nézd, Én is akkor lennék teljesen Happy, ha tudnék Fullos, csutkáratekert, kimaxolt, überbrulál, csillivilli, fotorealisztikus, minden maxon-grafikával játszani, legalább 1680x1050-ben.
De mivel egy hároméves kártyám van, Én annak is örülök, hogy DX9-ben, High-on megy 1280x800-ban...
Az Oblivion-t is kipróbáltam 1680x1050-ben, hát, mit ne mondjak, überfasza volt, de inkább játszottam csak 1280x800-ban, mert úgy azért csak gyorsabb volt. És a HDR miatt annyira nem is vettem észre a pixelesedést. Ha a Crysis is eldöcög ilyen felbontáson, akkor az Nekem már elég ahhoz, hogy játszak Vele. Azután majd úgyis veszek egy 9800GTX-et, oszt hadd szóljon!
Mod: Ha Feka007 visszajön a nyaralásról, egy teljes oldal csak az Ő hsz-ével lesz tele, amíg minden kihagyott post-ra válaszol...
[Szerkesztve] -
feka007
veterán
Miért, a föld alatt nincs helye neki?
Gondolom majd amolyan Világok harca módra tör elő a föld alól.
Amúgy a meteoritos verzió történetének a lényegét egy bevezetőmúvival az elején le is tudták volna, ezzel gyakorlatilag az egész sztori lényege ki ismerült volna, ez a B verzió sokkal jobb lehet, mert valószínűleg le kell menünk a föld alá a játék elején az ejtőernyőzés után, és azért sokkal jobb lesz, mintha egy pre-render videóval a játék elején letudták volna az egész történetet, a Far Crynak is ez volt a legnagyobb gyenge pontja, még szép, hogy megváltoztatják...
Úgyhogy nekem ez így sokkal ígéretesebbnek hangzik, lehet, hogy így papíron a meteoritos jobban hangzik, de ha belegondoltok, akkor ez sokkal jobb lesz így ahogyan leírtam...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest