Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nekem van p35, és hogy ebben hogy menne a cerka, arra gondoltam.
Én megoldom, egy délelőtt szétszedem, megcsináljuk, du. meg összerakom. Kis kézi gép van, havernak meg van hozzá dremel korongja, azzal meg lehet vágni.
Ha az acélt úgy viszi, mint kés a vajat, akkor a vastag aluval sem lesz gondja, remélhetőleg.
Hát ha kell folyamat, kiszeded, aztán max addig összerakod az asztalra, addig is tudják használni.
-
hackeeeee
Jómunkásember
p35-ben én is kíváncsi lennék mit megy.. Na gondolkozok kicsit, bár ha tervezed eladni akkor úgyis mindegy.
Tervezek egy kis moddingot a házon is, tetejére ventit tenni.. meg az alaplapi tálcát is tervezem kicsit megdarabolni, úgymond úgy, hogy az alaplapi tápcsatit el tudjam dugni, meg lehet akkor kivágom a proci hátamögött is, hogy ne kelljen állandóan kiszedni a lapot, procicseréhez.... Csak az a gáz, hogy ebből nem tom, hogy mikorra lesz valami, mert ugye vizsgaidőszak, és ezzel elmegy a január... :\
Meg a másik szokásos probléma, az a paszta, jelenleg a maradék zalman van rajta, a másik ami van, az is jó, csak az nem az igazi, e5200-ra jó volt, de tapasztalat alapján az E8400-ra nem az igazi, gondolom lehet azért, mert még több hőt termel. Pedig ilyen ipari paszta lehet, tehát ugye kimondott műszaki cikkekre való lötty, bár lehet épp azért nem az igaz...
Na az szép, mindig félek, hogy elalszok utazáskor, bár ha vonatozok, akkor ált végállomástól végállomásig megyek, szal ez nem olyan vészes.
Busszal kicsit neccesebb, mert ott ez ált. nem így megy. De nekem ált mindig megvan az, hogy a cél előtt felébredek.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Te Lipi... Kéne neked a c0-ás E8400-am, csak addig halálra unnám magam.
Kíváncsi lennék hogy mi benne a max...Tom_tol-nál ugye ment 4,2-t, de sztem van ebbe több is.
Ha úgy vagy vele, hogy több van benne, mért nem hoztok össze valamit subaru-val? Hátha vmi zsír listás eredmény összejönne vele.
Vaz, sokszor hallottam már azt, hogy szar az ha nem tudja az ember, hogy hogy kerül haza
de az még szarabb ha azt sem tudja, hogy rendőrségre hogy került...Márbocsi, most ezt nem bunkóságból mondtam..
-
-
Bagira01
veterán
Annyira nem lesz az hamarosan
Régebben azért volt sok csere, mert mindíg jött valaki, vmi olcsó ajánlattal(proci, vga) aztán mivel akkor is voltak lefejlesztések, kellett vennem normális lapot meg stb. De most sztem lesz egy ideális célnak megfelelő gép és semmi nem csábíthat el(játékra meg xbox360)
-
Lacpac
őstag
Jé, tényleg
Mit mutat az ott! Lehet a frissítés miatt hülyült be a cpuZ
Core temp-et kell nézni.Fura egy párosítást nyomtál, de minden ok (965 -mushkin)
Mi a baj ezzel a párosítással? Erre gondolsz:
965 tényleg nem alkalmas a ramok max kihajtására.
1066-os kingmaxok (2*1) 960-at ment benne, előtte p31-ben 1200-at is.
(7500-ért vettem kb egy éve a lapot, a 965-öt) -
-
darál0w
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
petya75
tag
Igen, mehet listára. Q9550, L830B550, Vid 1.15v, P45 UD3P, TRU120E,Geil ultra 2*1Gb 1066MHz.
Köszönöm!
Már a DS4 van benne, mert küldtél hozzám valakit( p...h..d), hogy neki azonnal kell karácsony után azonnal postázzam, éjjel-nappal tesztelgettem, hétfőn reggel kiveszem az ud-t vissza a ds4, win újrarak és emiatt nincs meg a többi kép. A srác dél fele ír, hogy mégsem kell.
Márkoztam egy kicsit.
Majd meg beszéljük vagy hívj majd fel! -
petya75
tag
Szeva Lipi!
Megcsináltam az UD3P-ben a tesztekek VID/BIOS 3817Mhz, 1.25v 4310 Mhz lett.
De nincs meg a kép, csak a Max FSB & Max OC. -
hackeeeee
Jómunkásember
Naigen.
Épp ezért vacillálok azon, hogy úgymond megéri e. Ezért goondolkozom azon, hogy csak az időzítésekkel kéne játszadozni. Mert amúgy így is hasít a vas, mintazállat.
Próbáltam azt is, hogy 475-ös FSB, hogy a 950 meglegyen a ramoknál, de ahhoz meg már kell még1 lépcső fesz a procinak, és akkor mehetek még feljebb is valszeg, mert úgy már ~1,18-at kap a proci.Szép napot Neked is !
-
hackeeeee
Jómunkásember
A bordás dolgot beszéltük egyszer, hogy kikéne szedni a műanyag pöcköt, és csavarozni kéne.
Nekem itt 1,168V-n megvan a stabilitás jelenleg [link], szóval ezzel nincs is gond.
Akkor FSB-nek is toljak pici plusz feszt, aztán hadszóljon? Mondjuk a Nitrogonnal próbáltam azt még annó, a Xigmatekkel még nem. Alaplap még 45 fok felett sose járt, bármit csináltam vele.
Ventikkel nincs baj, elől van 2, 1 chieftec meg 1 zalman, 1ik házi megoldással lett berakva, de a vga-nak is jót tesz, meg vmennyire az alaplapnak is, hátul van egy silverstone. Ház oldalába meg nem tudok rakni, mert nem fér...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Naszóval... Ramok profil szerint mennek 1000mhz-t 2V-n.
Proci, jelenlegi állás szerint kap terhelve persze ugye, 1,168V-t, de, még amikor hozzámkerült, akkor próbálkoztam, ha jól emléxek akkor kicsivel, de több fesz kell neki a 4Ghz-hez, mint így, asszem akkor kellett neki az 1,18, bár nem biztos. De asszem ezért mentem "vissza" a 8,5 szorzóra. Lapnál jelenleg annyi van, hogy az MCH kap +0,1V-t, és ennyi. Amikor 500as fsb-vel próbáltam akkor is ennyi volt, másnak nem adtam feszt, de ha kéne, akkor max még az FSB-nek tudnék adni, mert más nincs...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Próbálgattam.. De oda meg több fesz kell a procinak.. Na de megpróbálom akkor. Pont ezen a feszen ami most van. 2V-n, Csak akkor 5-5-5-12, meg akkor marad a turbo mód.
P35-ben ennyi vanik.
Alaplapnak elég +0,1V MCH fesz? Vagy adjak az FSB-nek is +0,1V-t? Bár úgy már eléggé elkezd melegedni...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Az igen.
Nekem ez a 946 elég lenne.. Max talán még a 950, aztán kész.. Az a gáz, hogy ugye 500as fsb-hez több fesz kell a procinak, mint most így, azért mert ugye akkor menne 1:1-ben az 1000mhz.
Szal azért kéne alkotni így valami félét, hátha...
Csak nincs kedvem memtest-el bootolgatni, pedig akkor meg azt kéne.
De akkor meg már állíthatom biosban is a dolgot, max a perf.-et kell állítani win alatt.
-
barnam_
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
Mondjuk igaz.. Aztán ha az ott elkezd sipákolni akkor felébreszti az egész házat...
Lehet majd megnézem 4-4-4-12-n 2,2V-n, hátha. De a turbo módot hagyni kéne mindenféleképp.. mert ha átrakom standardra, drasztikusan csökken a sebesség. :\ Meg kéne egy kis idő, hogy lefusson a memtest...
Amúgy, ha 5-4-4-12-t adok neki, az mennyit számít a 4-4-4-12-höz képest?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát, lehetséges... Én nem tom, nekem hasít ez 7 alatt is... 7nél max a telepítésnél jönnek elő a gondok, főként, mert lehet hogy az xp még elzötyög, 7 már érzi h gáz van, aztán fagyik a telepítő, és egyéb dolgok jönnek elő.
Hehe, ez nem rosz.. Nekem is kéne dobni vmit a ramokkal, ami kijön, de nem akarom h kib. melegek legyenek, ha nem muszáj, tehát nem tervezem szétfeszelni őket, elvileg 1000-hez eléz a 2V neki.
@Mankó: Én is hasonló dolgon gondolkozom, csak nekem 800-as Tracer-eim vannak.
@lipi: 667? Hehe, naigen. Annó én felosztottam az E5200-al, de már nem tom, hogy mennyire, de sokat szenvedtem vele mire rájöttem a normális osztóra. Amúgy 667-en nem menne a CL3?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Megpróbálnám én is, hogy adnék neki még egy kicsit, de GPU fesz adagolást nem ismerem, így nem akarom piszkálni, annyit meg nem ér az egész, hogy véletlenül megsüssem a kártyát...
Ákos, a 800-as tracerek ~950mhz körül mennek cl4-et értelmes feszen, szted? Szal max 2,2V körül... me jelenleg 946, hivatalos 2V-al. Meg mondjuk nem tom, hogy lenne e egyáltalán értelme őket cl4-ben hajtani.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Na látom haladsz, helyes. Szép !
Nekem gpu-hoz, katt profiljában beállított fesz vsz. kevés a 815-höz... mert néha csinál olyat, hogy beáll a kép, amit írtam is visszább. Szal megáll a kép, villan egyet, utána visszajön, és megy tovább a játék. Visszavettem 800-ra, így hiba nélkül megy.
Más, látom megy megint a pia, helyes... kinél van jó kis házi?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát, itthoniak közül nálunk se túl sokan vették észre, hogy pl. az E5200 helyett az E8400 van, meg pl. amikor a s939-ről váltottam s775-re.
Szal végülis ezekről szinte mindig csak az tud, aki csinálja, meg esetleg aki nagyon ért hozzá.
Na igen, az E5200-nál én is szívtam a ramokkal...
-
barnam_
nagyúr
Na azt már lehet nem merném bevállalni léghűtéssel
(még ha tudom is hogy ha pár percig kap ennyit, nagy baja nem lehet)
akoska07: köszi hogy felraktál a listára
1.2v-os kategóriába külön tesztet csináljak? Mert ugyan alapfeszen teszteltem, de cpuz-n 1.216v látszik, ami 0.006v híján benne van az 1.210v-s határban... -
tom_tol
addikt
biztos jó az UD3 de lehet magasabb terhelésnél már sovány malac ....
(nekem nem volt soha de a privát véleményem az hogy azok a lapok erősen "csalnak")
hackeeee ha a régebbi eredményeket nem is tudja (P35 korszak) az utolsó eredményt hoznia kell, ez közvetlen eladás előtt készült, direkt mezei körülmények között nehogy szó érje a ház elejét -
hackeeeee
Jómunkásember
Na helyes.. Kíváncsi vagyok, hogy mit megy nálad a proci...
Na igen, az az 1 baj van a ramokkal, hogy "csak" 2*1GB. Tom, hogy valamilyen szinten jobb mint a 2*2, de manapság nem nagyon vesz az ember már 2GB ramot.. :\ És sztem ez lehet a gond...
@darál0w: Majd a gépre lesz nála téve a karácsonyfa, minél jobban megy a proci, annál jobban ég a fa...
-
barnam_
nagyúr
Nem gyenge
Nálad meglesz a 100% OC - 4.8Ghz is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest