Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Titokzatos OnePlus telefon és óra közeleg
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Nothing Ear (3) - mikrofonpróba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee
üzenetére
Lesz..
Szegeden volt egy (nem röhögni) nyelvtanár bnőm.1x kedvezni akart nekem és elvitt a "zacc"-ba..Kinéztem az ablakon, látom sok kopasz ott ácsorog. Leléptem. Azok örültek nekem, bár kicsit idegesek voltak. Mutogatták, hogy melyik sárorban van a pirotechnika stb..Rájöttem..valami őrzővédő gyerekek voltak és vmi télbúcsúztató bulira készültek, azt őrizték. Jött a bnőm, s nagyon fázott. Mondom hát nekik, hogy, ok, Oi! de én most lépek mert fázik a szaros. Mire ők:Hát nem ellenőrzés vagyok? Honnan jöttem? Mondom: Szeből a kocsmából..--furán néztek
Mit illik 1,248v-on mennie egy 3200-cerkának, és..mi a faszért bootol azóta 2x a gépem?
Most is megy a prime, gondoltam leellenőrzöm, mi a francot vettem..
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest