- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Apple Watch
- iPhone topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
petya75 #11194 üzenetére
Hm..Ugye-ugye..
#11198) zolynet Én már 2 éve lezsidóztam#11203) kimi02: Szóval..nézzem meg Neked, igaz? Uez ok, csak felül nincs venti. Holnap meglesem ha lesz gépem, mert ..újrarakom az egésuet. B@szná meg a mamáját az aki az MX3-at kitalálta..4 nap alatt, mint a kő!! Xp-m lassan halott, iccaka jön vissza a carlosca..
-
lipi67
nagyúr
válasz
petya75 #10813 üzenetére
Szuper!
Milyen beállítások mellett tudtál 1,616-ot adni neki? (VTT, MCH ? ref értékek???) Én ha ennyi valós feszt adok, sztem ki is kapcsol rögtön. Hiába a fagy (nem nagyon tudom kihasználni), Közvetlen hűtés kell. Lehet a szobában sztem akár -20° is, ha a proci közvetlenül nem kap minuszt, nem sokat ér..(#10822) darál0w Viszont..1Kg fehér "kenyér" értékesebb 1000 Kg barna "kennyérrel"
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest