- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
válasz
J.J. András #9403 üzenetére
ha AUTOn hagyom a tRd-t, akkor ezta Performance dolgot 10-esre állítja
mert a kettő ugyanaz. Everest-ben Perf. level néven látod, a bios-ban pedig static Tread-ként.(#9404) hackeeeee:
Csak az a gáz, hogy ha visszarakom standard-ra, drasztikusan csökken az írás, olvasás sebessége...
Nálam csak az olvasás, másolás változik a tRD értékének növelésére, az írás marad 10k körül. tRD8 - tRD10Szerintem az órajelet emeld, hagyd standardon, ha a trd nagyon elmászna, vedd lejjebb az értékét.
-
barnam_
nagyúr
válasz
J.J. András #9401 üzenetére
Az, hogy hibát dob a memtest, egyértelműen jelzi hogy a ramokkal van a gond.
aztán a Performance Levelt 10-ről levettem 8-ra, aztán azóta nem akar menni 533MHz-en.....
Ez a gond. A performance level összefüggésben van az fsb-vel (nézd meg mire állítja be a lap azonos memória órajel esetén - ahogy nő az fsb, úgy fog nőni a tRD.)
Nem tudom milyen memóriáid vannak, de felesleges a turbo időzítés és az alacsony tRD. Memória benchmarkon kívül nem sok haszna van. Főleg így amennyi fesz kell hozzá - normál esetben 2v-on menne 1066-on, de ehhez 2.22v+ kell...Nálam 500-as fsb mellett 1000 - 5-5-5-18 turbo (=perf. level 8) +0.2v-al.
-
lipi67
nagyúr
válasz
J.J. András #9391 üzenetére
Team Xtreem 1200-as és CL4 1000-ret bárhogy tud
-nem értettem a kérdést--Ha a képre célzol, ott a kis cerka fogyott el 4,5GHz-en, nem a ram- (ja és eladó..
)
kulerr: Ha a kezedbe kerül egy E3200-as..válás lesz, annyira szórakoztató
(#9394) akoska07: Nem is azt mondtam, hogy nem, csak a proci nem tudta tartani a lépést. "Szar" 200-as FSB-s procit összehangolni vele
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Core i5 12500 (50e) + Core i9 12900 (88e)- 3 hó gari - hűtő nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest