Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lipi67

nagyúr

válasz hackeeeee #9409 üzenetére

Hát..Mikor (krammerka még tuti emlékszik rá) a szaros pentium D930-at megküldtem istentelen fesszel és 4,9GHz-cel..na akkor írtam a 2xxx topikban, hogy egy Fradi Ute lóf@sz ahoz a sípoláshoz..Igaz, utána csak megadta magát (jó értelemben) és meglett a 4,9GHz, és a proci és ép maradt.
    Nézd. Ezekkel az időzítésekkel jó játszani, de se az oprendszert, se az alkalmazásokat nem érdekli. 4-4-4-12 5-4-4-12 az különbség rendesen hisz cl4 vs cl5, de én erre nem tudok izgulni, kivéve super PI 32M-ben, ott ilyenek is sokat hoztak.

Bevallom, még nem néztem ezt a turbo stb-t de ahogy írod, gondolom a perf.levet állítja. Nálam mindíg stand.-ban van és kicsi kezemmel állítom én:)
    Ha procituning, akkor meg mindíg minden auto. ez jött be. Ezért volt 5-7-7-istentudja beállítás is, amikor Ákoska megkérdezte, hogy eladtam-e a ramjaimat:)
    Validra az a legjobb. Tesztekre jó ha szoros, 24/7-ben meg szinte tök mind1:)

_megyek vecsizni :B _ utána meg nézni kéne valami oprendszert ...
    Ha nem jönnék vissza, telepítek
    Jó éjt!

(#9412) Aggregátor : jaja! Ja! Mit is mondtál, dmarkhoz azok a dezentorok milyen oprendszert használmnak? Link? :B
    -teljesen igazad van, de attól , hogy tudják..tudatban jó , de nem kapnak hétköznapra 2,3v-okat:)
    1,75/bios a max, hisz úgy se érzem és.. Hiszed vagy sem, én nagyon vigyázok ám a cuccaimra (kivéve szem. ig. 14-et! hagytam el, de lehet nem is csináltatok már többet)
    szóval a proci , a lap, a ra, minden alulfeszelve, s soha sincs semmi húzva. Nem kell 1xüen. Ha meg tuning..No..az más:)
    -mén mert éhenhalok:)

Új hozzászólás Aktív témák