- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
darál0w #14159 üzenetére
Bagira nem vesz aranyárba.Annál skótabb.
Meg hát nekem már sürgős volt eladni,és ügye kétszer adtam el.Először jó árba adtam el,bagira már skót volt.Végül is nem buktam rajta.
Na megyek haza mert dolgozok.Most nincs gépem,vagy is csak procim nincs.Jelenleg Z_Mester teszteli a procimat remélem,és 1-2 napon belül ideér. -
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #14134 üzenetére
Itt is minden ok, a kert víz alatt, de ha nem lenne se érdekelne. Nekem már cserépben is sok a föld. Áram-net ok, csak a kutya nem akar kilépni, nehogy vízbe lépjen.
(#14135) kimi02
Lassíts má'!. Pár órája "kerestek meg" pont a prociddal kapcsolatban.(PH-s). Mondtam, h vegye meg, be is áraztam neki..
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #14077 üzenetére
UD3R-ben veszítette el a szüzességét, 5 napig volt bent. Nem tetszett ott sem.
p35/6320 simulékonyabb volt. Sztem mára 2xxx-et méltóan felváltotta a 3xxx de köv lépcsőfok a 8xxx, közötte csak sok felesleges HW van.(#14081) Arkar Beteg vagy!
Add el, megveszem. Itt a 7400-es érte. -
MZsoltee
veterán
válasz
darál0w #14031 üzenetére
Jah hogy a drop is számít én meg örültem mondom jó lesz nem kell szenvedni vele hamar meglett CPU-Z 1,2V, amivel mind2 oszlopba jó leszek, de így akkor a vid-et nem piszkálom.
Bár a 4. hely meglhet, mondjuk az nem olyan mint az 1,2Vban az 1.!
Jól jártam ezzel a cuccal (P35-DS4+E5300 akoska07 kollégától), csak a feles lapomtól (P35-ds3) kellene megszabadulnom.
Mondjuk lehet ez se lesz sokáig ősszel sztem vagy veszek egy Q9450-et vagy eladon az egészet. A P35 úgyse az igazi Q9*** mellé.
Go AM2+-ra egy giga 770-UD3 vagy DS3 társaságában és egy akkora occó Phenom 955-el.
Memóriákat megtartom, mert rohadt drága a ddr3, a 4GB az meg csak 4GB. -
-
krammerka
őstag
válasz
darál0w #14006 üzenetére
Üdv!
Nagyon megbecsülendő ám az a 2140-es.
Gondold csak át,alapórajel 1,6GHz,és tud simán 8x400-at akár 24/7-be is(mint az én E1200-m anno),ami ugye 100% tuning.
Ha megnézel mondjuk egy E3300-at,annak ha ilyen képességei lennének,kellene mennie 5GHz-t,ha megintcsak a 100%-os tuningot nézzük.
Jó,hülye hasonlat,de azért elgondolkodtató............ -
-
Bagira01
veterán
válasz
darál0w #13957 üzenetére
Már rég le van kapva róla, csak vissza van rakva és a foglalat leszorító tartja oda. Az a baj, ha nincs rajta akkor nem tudja rászorítani a tűkre a leszorító a procit és a mag nem lóg a leszorító fölé így nem érintkezik a hűtővel. Le kell szedni a leszorítót a foglalatról és esztergáltatnom kell a procira egy keretet és akkor a hűtő fogja a procit a foglalatba nyomi úgy a maggal is tud majd érintkezni, de ez még odább van
-
Bagira01
veterán
válasz
darál0w #13955 üzenetére
Jaja, jók az amd-k is
. Én is csak az ssd miatt váltottam, aztán még ki se bontottam az ssd-t
Most azt tervezem megoldani valahogy h kupak nélkül lehessen hűteni az e2140-et, mielőtt meghót akkor is ez volt a terv, csak összejön valahogy. Lehet h akkor se lesz hűvösebb, de ki kell próbálnom, nem nyugszok
-
Bagira01
veterán
válasz
darál0w #13950 üzenetére
Nem fogja, prime stabil semmi gondja nincs. Kupaktalanítottam, leejtették, többször is túlmelegedett, egyik sarkán úgy néz ki le is van sarkazva. Ez a proci elpusztíthatatlan
Kicsit pihent és most újult erővel veti be magát. Az a vicc, h amikor próbálgattam más lapokba akkor hűtő nélkül elindítottam se kép se semmi, proci hideg maradt, egyáltalán nem működött, most meg....
-
-
Dark KillerX
addikt
válasz
darál0w #13874 üzenetére
Komolyra fordítva szót,azért a V60-as is 57-58 fok közelében tartotta a procit, 25 fokos szobában,ami azt jelenti,hogy játékok alatt nyáron sem mehet 60 fok főlé a proci alapfeszen,csak akkor kezd jobban fűteni a proci,ha fesz is van emelve.
Bocsi a láma kérdésért.
darál0w Akkor előbb lesz akadály a lap,mit a proci,mert lehet egyes darabok,még az 550-600FSB-én elért órajelet is vinnék jéggel,csak oda meg nincs lap.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
darál0w #13863 üzenetére
Sztem is,ha mondjuk a lap bírná 500-as FSB-ig ,akkor is csak ~ 3700Mhz-en menne a proci,oda pedig sztem nem kéne olyan nagy fesz talán,főleg,hogy alapon 3300Mhz-et is viszi.Szal oda sztem is bőven elég a Hyper212,fölötte meg úgyis a limit a a lapnál lesz.
akoska07 nitro meg kutya füle
,azért nem vagyok egy tuning betyár,de nem is vettem meg.Anno az első P1 133MMx-em is 188Mhz-en ment,milyen jól jött az a néhány Mhz többlet anno a Resident Evil2-él,de a palomino magos Athlon-m is megvolt kenne rendesen 1833Mhz helyett 2200-on ment Titan hűtővel.Hmm a régi szép idők.
-
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #13700 üzenetére
Itt sincs most, de lentebbre..
(#13701) lizakattila:
Én is ki nem állhatom!(#13702) Főcske : Ügyes vagy! Nálam..
1. kvra unom már
2. Akkorra kb meg kell főznöm
3. A TRUE 12-16db rurós alátéttal ..szar feltenni. Alaplap ki-be..
Meglestem amúgy, a 7400-es van most bent.(#13705) kimi02: Majd látjuk!
" A sör, a bor a pálink
Follyon le a torkunkba
Részegen fekszem az asztal alatt
de valaki újra megitat
alkohol a véremben -édes élvezet
az élet mindíg szebb részegen.. -------erre gondoltál? -
bzs73
őstag
válasz
darál0w #13511 üzenetére
Ez így van.Ha elmegy abból veszek egy corei3-mat,és kifizetem előbb a fenmaradt részletet.Ennyi.De ha nem megy el,akkor sincs semmi.Amugy talán az lenne a legjobb.Teccik ez a proci.A hirdetésbe raktam fel egy alapórajeles fogysztást is.
Na majd eldől hétvégéig kipróbálom e a corei-t.Jöv hét elején megy vissza a srác németbe dolgozni,és utána stornó a csere. -
bzs73
őstag
válasz
darál0w #13509 üzenetére
Á nem a részletről van szó.Ha nem tudnám biztosra kifizetni akkor nem vettem volna meg.Az így is úgy is ki lessz fizetve,hó elején fizukor.
Tartozásba nem maradtam még soha,pedig vettem már pár dolgot itt a ph-n részletre.Ált hamarabb is fizettem,mint ahogy igértem,de egy kis + pénz ,az sose rossz.
Na mindeggy felteszem a procit hétvégéig,mert addig vár a srác.
A hirdetésbe csak max upp kell,kommenteket nem várok,hogy már megint,meg megmondtam,meg jó sokáig bírtad,meg ilyeneket. -
Chaser
legenda
válasz
darál0w #13488 üzenetére
Ahan, ma amikor netről validoltam és láttam hogy lehet manuálisan is
Én nem szoktam validolni...1ébként múltkor mind1 lett volna, a netes valid kiakosztotta a cpuz-t, utána már el se indult. Meg abban mi a poén, ha nem online validolok?
A mai az online volt és arról a gépről is linkeltem ide winstabilan
-
bzs73
őstag
válasz
darál0w #13445 üzenetére
Na az lessz az adu hogy nem fogom megnézni akkorse.
és hidd el így fog többet érni.Bár aki ilyen procit vesz,az nem brutál tuningra fog hajtani.Amugy meg minek nézném.Van viszonyítási alapom.Szerintem 4ghz-t 1.248v- körül vinné.De hát most minek ilyet nézni,mikor már nyomtam q9550-el 4ghz-t 1.152v-al is.
-
bzs73
őstag
válasz
darál0w #13443 üzenetére
Ezt most tényleg nem fogom nézni fentebb.Megpróbálok viden kihozni belőle minnél többet és kész.Lentebb se nézem.Alapfeszt néztem,de hát azt se nagyon,csak úgy gyorsba.viden a legjobb.intelnél sajna csak alapfeszen működik az energiatakarékosság ugye,és onnantól kezdve hogy manuálisan feszt állítok az állandó marad.idle-load.
A másik hogy mért nem akarom nézni fentebb,pont azért mert tényleg le akarok állni a cserélgetéssel.Így legalább mindíg bennem van az hogy nem tudom fentebb hogy megy.Eddig 1-2 nap alatt kivégeztem egy procit,és bármilyen tuningos volt már azt néztem mire cseréljek,mert végül is max 3.6ghz-n járattam mindet.Mondom most is bírtam volna venni nfree q9550-ét,ami 1.1625vides,és 4ghz-t 1.168von viszi,és 2k-val lett volna drágább,mert a hétvégén 50k-ba adta.De hát nem kell,mert volt már annál jobb q9550-em,és az is ment a háztól.Így legalább egy ritka procim van,ami megfelelően megy,és bőven jó.Így meg hogy nem tesztelem ki csak viden,hátha nem adom el. -
bzs73
őstag
válasz
darál0w #13438 üzenetére
Na amugy gondoltam hogy ez lessz.
De hát akkor is lehet hasonlítani pár hasonló procihoz,mert mindenkinek egyformán csal amúgy.De ez ki lett már tárgyalva elég sokszor,és tudjuk hogy nem halálpontos,de nem is olyan pontatlan.A másik meg az hogy én nem is azt állítottam hogy tutira ennyit fogyaszt.Nem ma kezdtem én se.Ismerem az everestet.De összehasonlításnak jó.Mindenkinél ugyanígy csal mint nálam,de hát amugy megszoktam már a hitetlenkedőket.Ez elkerülhetetlen ha az ember folyamatosan megpróbál valami különlegeset mutatni.Én ahogy lipi is írta már,folyamatosan próbálok valami újat mutatni a procijaimmal,és nem pont mindíg a tuning miatt veszem a procikat.Sőt mostanába egyre jobban nem az miatt.Tunning van mindíg egy kicsi,de már csak annyi amennyi épp kell.
Na bagirának feladtam az e5200-t,így az is lerendezve.Kicsit majd elkezdem nézni játékok alatt mit produkál az e8600es 8x450-éhez,és az e5200 9x400-hoz.Tesztek megvannak vele,fps terén fullhd-ba.Kíváncsi vagyok rá,mert e8600es és e5200 között szinte semmi külömbség nem volt.Szinte minden játékba ugyanazokat az eredményeket kaptam.Szerintem 4 maggal se lessz semmi változás játékok terén,de megnézzük.Win valmivel gördülékenyebb. -
hackeeeee
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest