Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark KillerX
addikt
válasz
darál0w
üzenetére
Sztem is,ha mondjuk a lap bírná 500-as FSB-ig ,akkor is csak ~ 3700Mhz-en menne a proci,oda pedig sztem nem kéne olyan nagy fesz talán,főleg,hogy alapon 3300Mhz-et is viszi.Szal oda sztem is bőven elég a Hyper212,fölötte meg úgyis a limit a a lapnál lesz.
akoska07 nitro meg kutya füle
,azért nem vagyok egy tuning betyár,de nem is vettem meg.Anno az első P1 133MMx-em is 188Mhz-en ment,milyen jól jött az a néhány Mhz többlet anno a Resident Evil2-él,de a palomino magos Athlon-m is megvolt kenne rendesen 1833Mhz helyett 2200-on ment Titan hűtővel.Hmm a régi szép idők.

Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Xbox Series X|S
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S752 - i5-3GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
,azért nem vagyok egy tuning betyár,de nem is vettem meg.Anno az első P1 133MMx-em is 188Mhz-en ment,milyen jól jött az a néhány Mhz többlet anno a Resident Evil2-él,de a palomino magos Athlon-m is megvolt kenne rendesen 1833Mhz helyett 2200-on ment Titan hűtővel.Hmm a régi szép idők.