Új hozzászólás Aktív témák
-
nem gond. semmi nem gond.
megoldom...
nálam a cserélgetés,létszükséglet... sajna.
de ez van.
ilyen vagyok.
egyébként a sok-sok tapasztalat is ebből ered.
a rengeteg kipróbált alkatrész...
szinte biztos vagyok benne,hogy az i7-nél se lesz ez másképp
sajna igazat kell adnom az asszonynak... nálam semmi sem marad sokáig.neki is nagy szerencséje van a 15 évünkkel
-
Hi!
ma vhogy mindenféle idióta megtalál.
nem gond.
tudom kezelni a helyzetet.egyébként nincs előrelépés.
eladtam a lapot és a procit visszamondták(de nem gond)
kb itt tartok
nincs alaplap a proci alá
és az i7 is várat magára.majdcsak lesz vmi
veszek vmi olcsó cuccot az lesz a vége és szarrá tuningolom. -
Zsubi
őstag
Nekem "csak" UD3R-em volt egy P5Q után és tényleg hasítanak benne a procik, nekem ennél jobb lap nem kellene
Most sajnos nem annyira extra lapom van de még egyszer lesz UD3-om az is biztos, mert nagyon szeretem
Igaz nem egyszerű belőni rendesen de ha egyszer rájössz a titok nyitjára onnantól kezdve gyerek játék
Biztos jó lap lehet a Biostar is nem mondtam azt hogy nem jó csak nekem valamiért szimpatikusabb az UD3 -
-
Laphő irtó nagy mértékben függ a lapban használt VGA karitól is! (nem csak az számít milyen a VGA hűtése ha arra gondolsz!) nekem amég gariztatásban volt a HD4890.esem addig egy 4670.es karival használtam a gépem, addig majdnem 10.fokkal volt hűvőssebb a lap ahogy belekerült a 4890.es kari egyből 8-10.fokkal melegebb lett a laphő de nemcsak a laphő hanem az NB hőmérséklete is amég a 4670.volt benne 8.óra játék után is csak épphogy langyos volt az UD3R.en az NB bordája miután belekerült a 4890.es VGA 30.perc játék után is odasűl az NB.bordájára az ujamról a bőr! szóval asse mindegy deha nem hiszed majd próbáld ki saját magad és meglátod egy kisebb kategóriás kártya nem dolgoztatja úgy meg a lapot mint egy csúcs kártya!
-
ha olcsó és gyors,akkor minek váltana az ember.
a luxus,az mindenhol luxushát igen.
nem egy szinten vagyunk velük
de sz@r lenne fizukor megvenni vagy 4db E8400-8600 -ot és kitesztelni őkethackeeeee : vagy az alaplap nem szereti azt a procit. ill. forditva.
az arányokat pedig próbálgatni kell. -
-
hát nálam lesz hely neki
az egész szoba az övé lehet
nincs házikó amiben szükösködnie kellene.
az lesz a lényeg hogy huzza lefelé a hőt a prociról.
kiváncsi leszek arra is.volt már infinity-m,azzal elégedett voltam.
elméletileg ez jobban hűt,akkor nem lehet olyan nagy baj.néztem több tesztet is,rendre elől van a hűtő mindenhol.
a vendetta 2-vel versenyzett
és most a mugen 2 nyert,mert jó áron jutok hozzá. -
tényleg tetszik vagy csak ugy rámondtad ?
a többiektől is jöhet a vélemény,kertelés nélkülnagyon bizom benne,hogy mire hazajössz már igencsak neki kell állnod tesztelni,mert én addigra rakok fel eredményeket a jobbik hűtővel
én a cpu-z 1.52-vel nem vagyok kibékülve.
nem mindenkinél müxik pl a vga része.(nekem azt jelenti nincs kész teljesen)
azért irtam a topicba is,hogy használjuk addig az 1.51-et
sztem nem olyan nagy kérés. -
-
-
lipi67
nagyúr
4 magnál értelmetlen kihagyni, annyi adroop.8xxx-nél már sok esetben nagyon is van értelme. Én amiért elleneztem az nem az az, hogy pl max oc-n ha benyomod, jön egy feszcsorduéás ás pá-pá procio (mert ugye itt 1,7v körüli eredményről beszélünk már) SZ.J az élő példa, hogy mennyivel jobban ment neki kikapcsolva kis feszeken. Milyen hsz-emről volt kben szó? Nem értem. Az viszont tény, hogy felemás az első opció, hisz ott nem fix érték van megadva!!!!Ott igen is a lap vizsgázik. Minél kevesebb a droop, annál több feszen tesztelheted a procidat.
-
kulerr
őstag
procit tesztelünk nem lapot nem a drop számít hanem h adott feszen mennyit megy a proci de Lipi sem kapcsolta ki az LLC-t a táblázatban lévőnél ebből kiindulva...
-
kulerr
őstag
enabled..mert mi tiltja? ne akard már most megreformálni a feltételeket sztem...
miért van az ha valakinek egy jobbfajta proci akad a horgára mindig van egy-két ember akinek qrvára böki a csőrét ez? komolyan nem értem
Áki! Döntsétek el Lipivel meg Krammerkával ezt. Habár eddig az ilyen tesztek voltak az előírások de mégegyszer ha valakit vagy valakiket zavar ez, akkor több eredményt nem publikálok ide.
-
lipi67
nagyúr
Szia!
Szoptam reggelig 1,3v-on se stabil a 4GHz. Én is úgy csinálom ahogy írtad,hagy vigye magával. Ha nem stabil akkor meg játszok a ref-ekkel. 8xxx-nél az mch ref soknak bizonyult, azt mindíg 0,74 körülire le kellett vinnem. Az ET6-tal kapcsolatban nem tudok semmit mondani. SOSE használtam, s nem ís nagyon érdekel, hogy mit mutat, úgy se valós. Arra jó, hogy lenyagyold. Úgy értem, hogy biosba belövöd azt a feszt ami kell nekled (ahol nézni akarod), majd win alól tolod az FSB-t. Ha hibázik..Akkor én az az értéket (FSB-t) állítom be biosban és ott kavarok addig, amíg nem lesz stabil. ET6-meg kilőve. Sokan a set FSB-vel nyomattak jó eredményeket, azzal jött sok plusz mikor tuningoltak. Én..Nálam a 2180/4060MHz -en kívül, minden eredmény bios/boot.A 2180-as is 3960-on bootolt,s nem mind1.
Szóval..sajnálom, ET6 ügyben nem igazán tzudok hozzászólni, kivéve azt, hogy ..felejtsd el. Ha kbra megvan az érték, akkor biosból csináld. Lassabb (elvileg) de legalább tiszta tuning és nem bűvészkedés egy progival. S ha az (bios) stabil, akkor azt tudja is rendesen. Tudod, sokszor látni, hogy panaszkodnak, hogy megvették a procit x-től és nem megy csak 3,6-t, pedig x-nél ment 3,9-et is. Szerintem ez az ok. Nálam 3960-on ment a 2180-as (bootolt és működött minden, csak tesztek 1mp alatt hazavágtak).24/-be 9*425 volt ami stabil. Eladtam chibonak. Ő egy bishibás ds3l-be tette, ami mint mondtam , hibás volt. És..Nem sírt ám! Nem, mert a procim, nála is lazán 3,8-on ficánkolt olyan körülmények között is. Pontos számot nem tudok most mondani, érezte benne az erőt,s 100%-ig meg volt elégedve vele. Nekem ez nem mind1.
Inkább közlök gyengébb eredményeket (akár tudatosan is), de tuiti, hogy más lapban se lehet olyan brutál eltérés , vagy ha igen, az user error vagy user lustaság.Szép napot!
(#4300) blazsey2: Valóban nem sok eredmény (semmi?) van róla. Vid-je alatt plusz 700MHz szép.
. Azt nézd már meg, hogy VID/Bios -on mennyit tud, s az meget is listára! Köszi!
-
lipi67
nagyúr
Hát akkor megérte
Ez jó, örülök. Én Re-t szerettem volna mindíg..az milyen lehet?
Igen, erről beszéltünk, ez valóban hiányossága. 1,2v-lesz, be tudod majd lőni. Akkor elmaradtam, én régebben néztem, akkor még csak béta volt. Meglesem(#4294) Főcske: 8400-nél és 8500-nél (mikor az volt nekem)nálam is 0,72-0,74 környéke jött be, Mind1 milyen VTT-t állítottam be. Most 9400-gyel..Ha nem viszem 1ütt vele, dob el mint az állat..
-
lipi67
nagyúr
Mindíg a VTT-hez állítsd a ref-eket. Ha ez ok, akkor ram téren keresgélj.
[2-es opció javítás] -
lipi67
nagyúr
Szia!
Ha mindent a gyári értékre raksz, akkor ha módosítod, viszi magával. Ha visszavéve is tudja, akkor ok. Igen, Cpu Terminationnál 1,2 a gyári és ez mozgatja aref-eket amik ugye ilyenkor 0,76.
Ha a ramokat levetted 1,75-re, akkor nézd meg a dram tem, chanek a-b, és az MCH/Dram ref-et mert annak is csökkenie kell. (Szíved joga, hogy kben miket állítasz be. Lényeg, hogy a VTT ha lehet ne legyen nagyon sok. Kben..Egy gyári érték jó lehet hozzá, a ref-term stb..elvileg 4 magnál jön(ne) ki.
Nálam pl. Abitban a VTT és ref minden esetnben valóban akkor vizsgázott a legjobban, ha a szorzatuk 0,8-volt. Kivéve 2xxx-es proci. Ott bármihez nyúltam szarabb lett minden(#4287) kulerr: Ok, nyertél. Engem üt a guta, nem értem, hogy az UTE -fattyak meccset miért nem közvetítette semmi.
-
lipi67
nagyúr
Fog az menni!(már most is kvajó!)
(#4279) DroiDMester : Miért? Amit írtam az ok. Gorni oldalán néztem UD3R/P-s lapban s 2q9550-es eredmény árválkodott ott, s 4GHz-hez 1,328v valós fesz kellett.
A Q9300-nak meg 1,39V a 3,5-höz. DQ6-ban. Mivel más eredményt nem láttam, mit mondhattam volna.Nálad..Hsít, s ettől félek. Magas a VID-je a 9550-ednek. Alul nem tudom, de gondolom nem bajnok, viszont felül teljesít szépen. Nálam fordítva lesz..
-
lipi67
nagyúr
Biosbeállítést linkelj nekem a memókról! Igaz, blend-en nem csak a ram, a lap is"vizsgázik" Ref-ek? Pontos értékeket mondj, így nehéz.
Én meg a 2-es opciót kezdtem el.[Eddig]
Nem tudom, de most nem érzek benne olyan brutál erőt, hogy 100MHz-eket javulna majd, sőt. Néztem, elég becsületes ez az eredmény 1,248-on, ez viszont jó. A baj az, hogy én igen csak 4GHz környékét tűztem ki neki, de tévedtem. Láttam Gorni oldalán, egy 9550-nek is jóval 1,3V fölé kell mennie 4GHz-ért. Szerintem eddig vitézkedett(1,152-n kvajó az az eredmény), s most vár rám is a fekete leves. Látod, most is mióta tesztelgetem..Nem baj, lassan de biztosan.
Kíváncsi lennek egy dq6-ra, meg egy asus Re-re. -
-
lipi67
nagyúr
Nem! Ez LLC-vel van. Azzal 1ütt bios 1,1875-ön ennyi a droop. Nélküle..Majd este megnézem Neked, de jóval többet szív a 4 henger miatt.
(#4246) BMW001 : Bakker! Fel a fejjel! 1 picsa se ér annyit. Ráadásul, a tuning el is vonja a figyelmedet. Azért fura..Fura mert csak MA Te vagy a 3.eset uezzel a problémával. Normális nő nincs.
Akoska: Köszi!
-nagyon lelkiismeretesen csinálod!
Lazíts
lépnem kell, jön a wow...
-
-
lipi67
nagyúr
Na. Az előbb beszéltünk az Abitról. IP35-/8400 c0-s: [link]
Akoska:[Max FSB /8500-tel]
[Mac OC /8500]Ja! Krammerka nem írta be, E8400 és E8500-nél is a ramok 1150-esek voltak.
-
nekem csupán annyi a gondom ezzel a fesz kérdéssel,hogy az a pici fesz is sokat számit.eleget teszteltem már ahhoz,hogy ilyet merjek mondani.
annak ellenére hogy ez a lista tájékoztató jelleggü (annak indult)
itt sokszor véresen komoly harcok folynak az FSB,MHz-ek eléréséért.
és ha már ez a cél(mert,ez a cél),akkor mindenki egyenlő eséllyel pályázhassonvagyis mindenkinek abszolut tartania kell magát a feltételekhez.
lipi67 : ez a hsz kigyüjtős engem is érdekelne.
még nem jöttem rá név szerint hogy lehet rákeresni a hsz-ekre. -
lipi67
nagyúr
Zájec a megmondója, hogy mit szenvedtem ilyenek miatt, de nem volt mentség. 2180-nal Képtelen voltam 1,3V-on tartani. Vagy 1,288 volt (0,02 kilógott)vagy 1,312(detto). Tudod mit tettem? Volt, hogy túlfeszeltem a ramot, volt, hogy néha- néha beugrott pár mpra 1,296 és..Ültem , bámultam a tesztet és ha eljött a pillanat akkor klikk. Igy voltam csak képes elérni..
Sőt! Mikor kezdtük, azért kellett(is) az Everest, mert 1-2 cpuZ bugos volt,s ha csak 1századdal mást mutatott a cpuz és az everest, NEM LEHETETT ELFOGADNI! Beony.-segítsen már valaki légyszi! Hogy lehett itt kigyüjteni a hszeimet?-(pár eredményt szeretnék átnézni..Köszi!!!!!!!!!
-
lipi67
nagyúr
Hát...Nekem olyan hosszantartóak szoktak lenni..
subaruwrc : Láttalak ám, dezentorkodtál az amd-s (még leírni is fáj) procis topikban. 100db limititált, égszerdobozos kütyü. Azt hittem először, hogy valami műtéti emlék (epekő pl),de asszongyák, hogy processzor..(kinek mi).S láttam, elmagyarázták Néked, hogy nem nagy kunszt a tuning, csak nyomni kell az FSB-t meg önteni a szutykot
Ugye milyen jó, hogy felnyitották a szemed?
Mod: A forma 1 meg a gyorsulási nem ok példának.F1-nél ha nem van karambol, s nem hal meg valaki akkor unalmas és a 2. kanyar után elalszom, gyorsulási meg olyan mint a jégkorong. Guvvad a szemem, de sose látom azt a kva korongot
ha hűvösödik, szeretnék 4GHz-es prájmolást a 9400-gyel 1,25v körül. ha nem mén, eladom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon Kindle
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Gitáros topic
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest