- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Szia!
Ha mindent a gyári értékre raksz, akkor ha módosítod, viszi magával. Ha visszavéve is tudja, akkor ok. Igen, Cpu Terminationnál 1,2 a gyári és ez mozgatja aref-eket amik ugye ilyenkor 0,76.
Ha a ramokat levetted 1,75-re, akkor nézd meg a dram tem, chanek a-b, és az MCH/Dram ref-et mert annak is csökkenie kell. (Szíved joga, hogy kben miket állítasz be. Lényeg, hogy a VTT ha lehet ne legyen nagyon sok. Kben..Egy gyári érték jó lehet hozzá, a ref-term stb..elvileg 4 magnál jön(ne) ki.
Nálam pl. Abitban a VTT és ref minden esetnben valóban akkor vizsgázott a legjobban, ha a szorzatuk 0,8-volt. Kivéve 2xxx-es proci. Ott bármihez nyúltam szarabb lett minden
(#4287) kulerr: Ok, nyertél. Engem üt a guta, nem értem, hogy az UTE -fattyak meccset miért nem közvetítette semmi.

Új hozzászólás Aktív témák
- Hővezető paszták
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Windows 11
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Elemlámpa, zseblámpa
- BestBuy topik
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- További aktív témák...
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 12.15.
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest