- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #11164 üzenetére
Szentségtörés!
Tudom, minden szentnek maga felé hajlik a keze, de ha nagy fordulatu ventit teszel rá, a TRUE sztem a legjobb léghűtés. Ha az esetlegesen nagyobb zaj zavar, akkor nem.
Én úgy vok vele, valamit valamiért és..Van rajta egy 120*38-as 2600-os venti ami odabasz,de egy porszívó is halkabb. Ha net-letöltés stb..1xüen lehúzom az alaplapról és venti nélkül is kordában tartja a q9550-et..
(alátéteket szerzz hozzá -nekem is sz.j tanácsolta úgy 1-2 éve- mert elég lazán illeszkedik. Ezért is utálok procit cserélni. 4*3 alátét van a rugó felett, emberes a becsavarozása..de megéri. -
darál0w
Jómunkásember
-
-
barnam_
nagyúr
válasz
hackeeeee #10799 üzenetére
Nem rossz, de léggel jó ha megvan 4Ghz ezeknél a prociknál. A spi eredmények elég gyengék
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #10798 üzenetére
nekem tudja a lap, és ha érzek némi akadást majd dx11ben, hát ez lesz a megfelelő lépés
sőt....ha későbbiekben majd uj gépet veszek, ugy fogom megvenni a VGAt, h nem csucsukategoria, hanem mint most, egy kicsivel gyengébbet, de CF vagy SLIben
aztán teljesítményben ottvan, vagy jobb, árban meg alábbmarad. ez most meglepő volt számomra.(#10799) hackeeeee
mi van azon az asztalon te jo ég....meg mihez kell az az 1200as táp?
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #10790 üzenetére
nekem nincs messze. majd rászánom magam már, jah meg előbb megkérdezem azért őt is
itt nem a p95el van baj. magával a win7el...xp jobban viszi a tunyingot vmiért...írtam is egy másik topikba, h lehet kiprobálok ilyen USB XP megoldást. nemtudom mennyire mennék vele...
merthogy 2 rendszer nem lesz a gépemen az tuti... -
tom_tol
addikt
válasz
hackeeeee #10775 üzenetére
ne hagyd magad rábeszélni
semmilyen léghűtéssel nem fogod tudni lehűteni 1,3v felett, ha ilyen terveid lennének akkor ahhoz már kemény hideg kell
ha szeretnéd stabil 24/7-re a legjobb eredményt akkor szerencsés lenne egy olyan lap ami stabilabb feszellátású és nem ártana ha legalább a cpu gtl.ref.-t lehetne állítani, nb gtl. ref lehetőség már hab lenne a tortán
nem tudom mi a tényleges különbség a C0 ill. E0 között de azt igen hogy azok a c0-k amik mennek 1,2v alatt 4Ghz-t eszméletlenül melegszenek (nincs is belőlük túl sok) és ezt nem árt figyelembe venni -
lizakattila
senior tag
-
zakroland
tag
válasz
hackeeeee #10666 üzenetére
amikor én kipróbáltam e6300-at haver 1333-as ddr3 ramjaival, akkor ment 3700mhz-et, kb. 5perc erejéig, mivel annyi időre volt nálam a ram.
És nem emeltem semminek + fesz.-t, proci is alapfeszen volt, szóval szerintem lényegtelen ez a feszemelgetés, maximum végső esetben, ha agyon vagy vízhűtve és már nem tudod hova tolni a feszültséget
mellesleg szerintem ha adsz neki +0.2v-ot összesen, nem lesz semmi baja, főleg nem teszt erejéigSzerk.: és mint tudjuk, e6300 alapból csak 1.86ghz-es...
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #10627 üzenetére
Ha ha..Bakker elszaladt a ló itt a ph-n most. Olyan procik lettek..Régebben mi volt a mérce, eltalon, nevezhetjük ahogy tetszik. 1,2v 4GHz. S akinek meglett..hogy örült. Manapság meg, jó ez ez..Nagyon jó, szerintem nagyon!
(#10628) sz.j: Mondtam, hogy megvenném..
Brutal, inkább nem mondok semmit, nem is tudok.
Ja! PI-n azon az órajelen jó 5tized van még benne
)
(#10637) Aggregátor: neizéljélmár
-
barnam_
nagyúr
válasz
hackeeeee #10595 üzenetére
Azt eddig is tudtam hogy 4 modullal nehezebben megy a tuning, de nem számítottam ekkora különbségre. Talán mch-nak kell több fesz.
darál0w: kipróbálom!
(#10597) zakroland: vga-s kérdést itt vagy itt kellene feltenni
Milyen videókártyát?
Azonnali VGA-s kérdések órája -
lizakattila
senior tag
válasz
hackeeeee #10320 üzenetére
Jaja, bármi fémmel összelehet, én is egy csavarhúzóval szoktam. Mondjuk tényleg elég gáz helyen van a Giga lapokon.
De mint írták, kipróbálhatsz egy "sima" jumperes resetet is. Hátha...
De tuti nem a fesztől van. Kapott az enyim is valós 1,6v fölött, mégis ugyan úgy megy, mint előtte.(Mondjuk én már a jumperhez sem fértem hozzá a vga kivétele nélkül. Ezért gyorsan megoldottam úgy, hogy egy rávaló jumperre forrasztottam vezetéket, az pedig egy kapcsolóhoz megy a ház hátulján kivezetve. Így egyszerűen egy kapcsolással meg tudom oldani a bios resetet, még csak a ház oldalát sem kell levenni - nem mintha sűrűn fel lenne rakva.
)
(#10327) Erdei88: de semmi nem kárpótolja azt az érzést, amikor a fesszel és az fsb-vel arányosan nő a vérnyomásod és az adrenalinszinted.
-
lizakattila
senior tag
válasz
hackeeeee #10316 üzenetére
Próbáltál csinálni egy teljes bios resetet (tudod, ez a gép kikapcs, teljes áramtalanítás, jumper fel, elem kivesz, elem érintkezői összezár, elem vissza, jumper le, gép indít...).
Lehet, hogy csak valahol benne maradt valami a biosban, ami nem tetszik neki, és ezért nem megy ugyanazon az értékeken.
De ha már megcsináltad, akkor sry, nincs jobb ötletem.(#10309) Aggregátor:
Szép! Látom Te sem sajnálod tőle a feszt.
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #10268 üzenetére
Tanulj nigger, hogy utol érd a majmot!
Hát..amit írtál, nem bíztató. Inkább még nem is foglalnék álláspontot mert, lehet, hogy melegebb van a szobában, szarabb a ház szellőzése(ráterített nagymuti egy csipketerítőt, hogy jobban mutasson rajta a váza
), most nem optimálisan fekszik fel a hűtő, stb..
- degradáció.., reméljük, h nem-
(mi a f@sztól, hisz nem adtál neki feszt 1,7v-ot, s nem is prájmoltál fél napot 1,55v-tal..(sztem azokat is bírná kben)Persze! Nem jó a sok száraz anyag, merevség-komolyság folyamatosan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest