- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lizakattila
senior tag
válasz
hackeeeee #10320 üzenetére
Jaja, bármi fémmel összelehet, én is egy csavarhúzóval szoktam. Mondjuk tényleg elég gáz helyen van a Giga lapokon.
De mint írták, kipróbálhatsz egy "sima" jumperes resetet is. Hátha...
De tuti nem a fesztől van. Kapott az enyim is valós 1,6v fölött, mégis ugyan úgy megy, mint előtte.(Mondjuk én már a jumperhez sem fértem hozzá a vga kivétele nélkül. Ezért gyorsan megoldottam úgy, hogy egy rávaló jumperre forrasztottam vezetéket, az pedig egy kapcsolóhoz megy a ház hátulján kivezetve. Így egyszerűen egy kapcsolással meg tudom oldani a bios resetet, még csak a ház oldalát sem kell levenni - nem mintha sűrűn fel lenne rakva.
)
(#10327) Erdei88: de semmi nem kárpótolja azt az érzést, amikor a fesszel és az fsb-vel arányosan nő a vérnyomásod és az adrenalinszinted.
Új hozzászólás Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- E-roller topik
- Mobil flották
- Filmvilág
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest