- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #2192 üzenetére
7xxx-et sosenem csíptem,de a 6750-es se volt kendvencem,igy objektív vok.Ami tuti:6750-es egy jó proci.feszemelés nélkül 3,2GHz megvan,s azért az a proci erős ott.7200 újabb-jobb,100-ból 99 ember azt mondja h azt!
Az az egy meg én vok aki azt h ne..Gondolom árban a 6750-es olcsóbb!? -
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #2174 üzenetére
Most vettem észre,gondolom 1xre írtunk.Még a doboza is!!!!
Sőt a tulaj(aki borsodi volt)elérhetősége is.
a Proci VID-je 1,225v-volt.
Az új tulaja meg Chibo,s "L"-es alaplapban is 3,8GHz-en szaladgált a procim,gyári hűtővel.(nálam 9*425-ön bootolt..)
bagira meg akarta Tőle venni,de nem adta el.Valamit tud az a proci.. -
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #2121 üzenetére
Zaklassátok,
-Biztos frissíti.(lehet,h elkerülte a figyelmét,ha újra belinkeled(belinkelitek)talán hamarabb megtalálja..
Bon3ss: Köszi az infót!
Ő tudja majd onnan korigálni,én innen nem..
Sikerült valami megoldást találnotok az AMD procikra?MOD:Ja!Az Intel opcióknál a sakkos kütyü (fritz)nem jött be,s mivel eddig jobbat nem találtunk Aggregátorrral a proci tesztelésére,bekerült a Cinebench R10.
Ha nincs jobb ötlet,marad,de ha gondoljátok ki is kerülhet. -
Laraxior
titán
válasz
akoska07 #2014 üzenetére
a 3dmark topikban
péntek estétől...szombat délelőtt 11ig nyitva volt az ablak... szakadt a hó,radi kinnt az ablakban... hajnali fél 3ig pöcsöltem a géppel,de nem találtam meg azt abeállítást,majd egy kis alvás után ( frisslevegőn hamar elaludtam)
megvilágosodtunk én és a lapom,oszt durr bele 4505ön ment a 3dmark06
röviden -
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #1999 üzenetére
Milyen alulvid-es eredmény?
A procim már eladó!Csak azért nem hírdetem mert nm szoktam,inkább így beszélgetés útján adom el,meg..Jövhéten jön az új,s átmenetileg a ghépemben lakozik.kben fura..Fura ez a teljesítményhajkurászás.Megjött,betettem 2GHz-en ketyegett.Fiam leült játszani WoW,Tomb Raider,NFS UNd...és..kvra nem vette észre,hogy egy 2180-as van a gépben s nem egy 8400-es.
Alacsony VID-es 2140-esek:
Őszintémem igen van olyan már,ami nem lett volna keményen feszelve.Kben nagyon jók,de nagyon melegednek már 1,35Vfelett is.Táblázatok élére kerülés céljából szuper procik,de 24/7-ben nem alapoznék rájuk rendszert.
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #1997 üzenetére
Jó reggelt!
Picit játszottam az új 2180-assal.Feszt nem emeltem,FSB-t se toltam az égig,de..VID-je alatt kapásból hozta 2,9GHz-et(hozna többet is,de ezt legalább MINDEN lapban tudni fogja)A hő..az a lényeg.22-23°-os szoba,zárt ház és a magok..[tetszik!Korrekt nagyon]
-
válasz
akoska07 #1974 üzenetére
na adtam neki egy "kis" feszt.
néztem 1.8V-al is.
541 FSB bebootolt,aztán amikor nyitogatni akartam ezt azt,akkor kifagyott.
2.0V-al nem kinoznám,oda már ennél is extrémebb hütés kellene.
és sajnálnám is,ha megdöglene,pont nálamaz a baj,nem lettem okosabb,hogy mi adta fel,deszka vagy proci.
kéne vmi olyan proci ami tuti megy 560-570 FSB-t és azt beledobni a gépbe.
akkor tudnám kizárni,hogy deszka vagy proci volt a bűnös.
vagy ezt a procit bedobni olyan deszkába ami tuti megy 560 feletti FSB-t. -
Bagira01
veterán
válasz
akoska07 #1830 üzenetére
Ha kapok érte jó pízt eladom
De előbb meg kell bizonyosodnom h mit tud az e7400. Nem értem, h az e5200-ak mge e7000-es procik hogy a francba melegednek jobban mint az e8400-ak? Nekem 4,5Ghz-en 56 fokosak a magok prime közbe, míg az említett prociknál ilyen 60-70 fokot is említenek nem 1x
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #1696 üzenetére
Szép idők voltak.Mindíg,mindenki bizonyítani(jó értelemben)akart.Ma minden unalmasabb..
Aggregátor: Szép eredmény!Ahogy olvastam a hőmérsékleteket(és láttal magam előtt fagyoskodni)kapásból alaplap helyett,ablakot olvastam..
Lenne egy kérdésem.Egy 9600GT-t mennyin hajt ki egy 8400-es?(tudom,hogy pontosan megmondani nem lehet,hisz mi az,hogy kihajt stb..,de úgy kb
)
Tuning nem fog menni.Többet költeni nem akarok,és..cserélni kellene hűtőt.Nem a square pro-val van a baj,hanem az alaplapom hűtésével.1xüen nem fér el a hűtő az alaplapi hűtés miatt.Illetve elfért,de 90°-kal el kellett fordítanom.Így a vga felől szív és felülre fujja ki(van ott lyuk ház tetején.(Venti persze nem fér közé)Így VID-jén,sőt 1,05v-on is 43-45°-osak a magok..Elől szív egy 12-es,hátul fúj,de az Asus kereszbe van.Ha megfordítom..Á!Akkor felülről szív és a meleget az NB-re és a vga-ra nyomja..nemok.
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #1539 üzenetére
Hát ..igen.Nálunk is most kb ez lenne.Én vagy reggel,vagy éjszaka nyitottam ki minden ablakot.Most
eggel míndíg úton vagyok,este-éjszaka meg itt alszik abanyám(lányom),arra ébredne,hogy nem ébredne mert megfagyott..
Igen 1xübb,de nem biztos,hogy jobb.Én direkt nem megyek giga topikba,tapasztaljam ki magamtól.Ne befolyásoljon semmi.Az ilyen receptek amúgy is megkérdőjelezhetők,hol-kinél-milyen rendszerben uolyan mindenkinél nem lehet(sztem 2 embernél sem..)
Látom,sok kütyüről szó sincs,illetve ennyi:nem csinál semmit,nem kell piszálni.
És pl a ram feszeiről (van pár)1 szó sincs. -
johniee
senior tag
válasz
akoska07 #1555 üzenetére
Reggel próbáltam a RAMokat Lipi kolléga által javasolt beállításokkal...és akkor csinálta ezt a "nem bír beindulni" dolgot a lap. Pedig csak 1066MHz lett volna a cél...először frankón be is indult. XP alatt a MemTest-et elindítottam. Ment egy ideig, aztán leállt a gép
Próbál elindulni...nem bír...gép szétszed, jumperelés...eltelt kb 10 perc, gép üzembe, elindul...
Ment egy jóideig, neteztem, stb. GTA-zni kezdtem, az is ment kb fél óráig...majd megint csak kikapcsAz istenért se indult el...és fél órát vártam, hogy fél 7-kor ideülhessek és menjen.
-
-
#TOTTI
őstag
-
Zsubi
őstag
válasz
akoska07 #1459 üzenetére
Sajnos ma csak ennyire futotta, de ez sem valami fényes
E6400@3.2Ghz(8x400) 4-4-4-12 800Mhz -
#TOTTI
őstag
válasz
akoska07 #1431 üzenetére
Ezzel a kis rézdarabbal akarom hűteni.. persze majd nagyobb proci megy alá csak ki akarok kisértelezni valami érdekesebb szardarabot... 2Ghz körül akarom hajtani tök passzivan..! Alulfeszelve... a gép a következő.. lesz majd..
ASUS P5KR 12K
az a kis vacak Cooler Master borda 1.2K
430as celeron Jocestől.. 4.5K
2x1Gb A-DATA 800+ EE 6.4Kezek megvannak már...:
250Gb WD...
van egy 1950GT, talonba.. de ha eladom akkor egy MSI 3850..
táp valami FSP lesz.. 350PNF szokásos venticserével...
ház még necces mert a hűtéshez amit kitalaltam nagyon nem mind1.. még keresgélek..Aztán majd cserélem a procit.. csak szeretek kisérletezgeni..
Nincs 3 gépem.. vagyis van.. ma adom el a 478as kisérletemet.. csak a proci marad.... de a gépépités az hobby... onnan jött az ihlet hogy uj P5KRt kapok ennyiért.. igaz 1 év garral..
-
kicsigeri
senior tag
válasz
akoska07 #1384 üzenetére
Nekem van az ami az adatlapomnál szerepel, anyunak meg apunak 1 éve vettem egy gépet, mert volt nekik valami 800 cerka, de az egy rakás fos volt. Kaptak egy Asus p5l-mx lapot, 2160 as proci, 2X1GB A-data ram, 80 as vinya foxcon ház, meg egy Xerox 17" lcd-t. Amire kell nekik a fényképeket rendezgetni, meg hogy freemailt nézni, meg nyomtatni, tökéletesen jó lesz még 1-2 évig. Persze ha nem nyírom ki a procijukat.
Ja és arról nem beszélve hogy a pincébe ott figyel még 2 pentium 2 es meg egy pentium 3 as. Asszem még van 2 14" monitor is, de 1 biztos. -
krammerka
őstag
válasz
akoska07 #1360 üzenetére
várjál,úgy kérdezz,hogy én is értsem
Az adatokat az office world-on keresztül szerkesztem meg,oda kellene beszúrni egy plussz oszlopot,és akkor már mehetnek is az új eredmények.
A kész táblázatot tudom kezelni,illetve az adatokat feltölteni a szerverre,magával a táblázat szerkesztéssel vagyok bajba.Annak meg örülök,hogy anyámat sikerült lefoglalnom valamivel,apám elvesztése után eléggé magába zárkozott
-
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #1331 üzenetére
persze,voltak mindíg ilyen tesztek,1-1 gép milyen erős(lehet)játékban.Azt nem értem,hogy miért szarabb Vista alatt?
Ez úgy a progit,mint a vistást minősíti asszem.Közben meg..felraktam egy új biost és..lett biososan feles szorzóm(eddig nem volt)
Ki is próbáltam,lehet,h ez lesz a 24/7-es beállításom
[link]
Bár ..nekem 3,6 is kvra elég,sőt -
serito
senior tag
válasz
akoska07 #1322 üzenetére
De bizony az, csak akkor a teraszon volt a gép a max validnál meg 25 fokos lakásban.
Az 5.5Ghz benne is van de nem léggel, hanem jéggel. Dolgozom rajta, hogy jég alatt is teszteljem de sajnos kevés időt tudok "játszadozásra" szakítani. Kereskedelemben ( ami még ráadásul a sajátom is) sajna nincs megállás.
Ja köszi!
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #1313 üzenetére
Értelek.A min futtatni-t arra értettem,h konkrét fesz,vagy órajel.
-Az 5150MHz,asszem 1,728V-on volt(valós)dmark,winrar,evereset,stb..
Túl zsúfolt lenne a lista,s ilyen jellegü próbálkozás már volt(csináltunk)Fix órajel,fix szorzó,fix ram és fix ramidőzítések mellett néztük,hogy mi a különbség egy 2xxx,5xxx,6xxx,7xxx,8xxx tudásában azonos órajelen(asszem 7*333-on)SEMMI!!!1 lényeges eltáérés volt az everest CPU PhotoWorxx tesztje.Na,ott kvra kijött az l2-es c.mérete.
a táblázat él,kitöltheted,ha van kedved,csak tudnám ,hogy hol van(nemtom h hova tettem)Utoljára Mycso szépítgette át(nagy örömömre,s Tildy vállalta a pátyolgatását.Az ittlévők közül sokan megcsinálták. -
krammerka
őstag
-
-
Bagira01
veterán
válasz
akoska07 #1280 üzenetére
Fénylik ez de nem elég fényesen
Sajna megint nem bírta 5 percnél tovább, de érzem h 3,6Ghz-en már meglesz, csak már kezdek fázni
-
krammerka
őstag
válasz
akoska07 #1249 üzenetére
Jó reggelt!!
Igen,köszi hogy szóltál,javítottam
.Felraktam a max üzem opcióba az eredményedet,de az még minig hiányos..............
fekeandrás: E1200 tényleg jó proci,de valamiért tartanak tőle az emberek,gondolom a régi celeronok megitélése alapján.
Kiky007: írd le a szükséges adatokat,és megy a listára az eredményed
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- DELL T40 EMC Szerver
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest