Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Apple Watch
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
fekeandras
őstag
Tegnap volt kereken egy éves a topik.Hmm... rohadt gyorsan telik az idő, mint ha csak tegnap lett volna.

-
fekeandras
őstag
válasz
Bajgunar
üzenetére
Nálam még az ősidőkben mikor "megfizethetetlenek" voltak az 1Gb-os modulok 4db 512-es volt a gépben.Nem nagyon tetszett, hogy minimális tuningra már játékok alatt kifagyott a mocsok ezért kipróbáltam azt, hogy kivettem a 4ből 2-t.Ettől érezhetően megtáltosodott a gépem.Próbáld meg te is úgy van-e valami különbség.Egy próbát megér.És sajnos az ASUS is egyre gyengébb alaplapokat gyárt manapság (tapasztalat), kiábrándultam belőlük.

-
fekeandras
őstag
Nézegettem a listázott eredményeket és azon tűnődtem, hogy miért csak ketten tuningolnak E1xxx cerkát?Pedig nagyon kellemes kis proci pozitívan csalódtam benne!Az van tesóm dolgozós gépében is.
-
fekeandras
őstag
válasz
fekeandras
üzenetére
Na már csak max 3. lehetek majd...

-
fekeandras
őstag
Jó ötlet ez a lista.Pár héten belül összeáll az új gépem (E1xxx) akkor már ketten leszünk, ha már csak 1Mhz-t húzok rajta akkor is második vagyok egy tuning listán...
Ramot olyat veszek mint a tiéd,(esetleg Black Dragon-t) viszont a lappal gondban vagyok.Giga P31-DS3L a kiszemeltem de ez még változhat mert azt olvastam nem igazán megy jól P31-el.
Be kéne dobni egy-egy üzit (+link-et) minden Intel procis fórumba hátha rákapnak.

Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Nyomtató topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Vicces képek
- Synology NAS
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3937, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest