- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #3468 üzenetére
Várjuk.
Igen, nagyon bíztató, jó lenne egy brutal eredmény. Alapfeszes, alulfeszes tuning: Hát..Én se halnék bele ha nem csinálnám, a böhöm jobb
Oldal: Nagyon jó lenne, ha működne tovább, s lenne aki vinné egy darabig míg megoldódnak családi stb.. dolgok. Persze ha nem teher. Látom van rá igény és jelentkező is, beszéljétek meg és hajrá!
-
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #3459 üzenetére
Szuper! Nem tudni még szerintem, hogy ez a lap miatt van-e vagy a proci, (kva alacsony a VID-ed), de ha léggel tudnál (nem kompival), menni tovább..az érdekes lenne. Arra leszek kíváncsi, a feszemelésnél hol jön el a holtpont,s mikor lesz kevés a léghűtés. Ezt a procit 1,4v-on nehéz lesz hűteni, kérdés, az mire lesz elég. Eddig nekem Kulerr procija tetszett a legjobban, csak az eltünt... Az is 1,15 alatt volt 4GHz-en asszem, de ha jól emlékszem , nem vot brutal lap alatta..
Majd az idő mindenre ad választ.
Sok sikert!Oldal: Írjatok neki privit ha van kedvetek továbbvinni!!!! Én gép elé is alig alig kerülök, Ő is szinte csak az üzijeit nézi időhiány miatt. Biztos örülne ha fellélegezhetne,s nyomnátok egy kicsit.(vagy sokat)
-
lizakattila
senior tag
-
válasz
akoska07 #3456 üzenetére
ime a folytatás:
1.1v teszt,gyári hűtővel
csak az FSB-hez nyultam,azon kivül semit sem állitottam,sehol sem.
más alaplapoknak a biosában igencsak turkálni-állitgatni kell.sztem ez elég meggyőző eredmény,az alaplapot tekintve.
sokan kételdedtek az alaplap tudásában.
igaz,hogy tuningra teremtették ezt a deszkát,de ezek szerint a bőven alapfesz alatti stabilitás is könnyedén megy benne. a tévhittel szemben.
mondjuk a proci sem egyszerü darab,de ehhez kellett egy TPower is
gagyi lapban nem menne igy a proci.
semmi extra vagy extreme hűtés. laza gyári hűtős teszt.
lehet kérek vmelyik haveromtól vmi léghütést,
mert érdekelne megy-e nekik együtt 1.12-1.13v-al a 4GHzitt akkor veszem a bátorságot és megvédem a Biostar TPower-t.
én örülök hogy a kezeim közé került és tesztelni tudom.
egyáltalán nem bántam meg a vásárlást.
ja... és az extreme tuning majd csak ezután jönvannak helyek,ahol alkotnak emberek véleményt (negetiv irányba) anélkül,hogy bármilyen tapasztalatuk lenne az alaplappal kapcsolatban
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #3404 üzenetére
Tom, hogy tuninggurus lapocska, de a DFI se jön be sokaknak..
Biztos hasítani fog (reméljük), de ahogy mondod, nem 1xű, kell az info. Alapon is ok a gyári, de ha tuningolod, mindíg szereled? Én ezért (is) vettem egy jobb léghűtést, mert ott rohadjon meg, én nem szedegetem ki a hülye alaplapotA memkezelésére is kíváncsi leszek! Sztem abban a giga jobb lesz. FSB-ben..-No , majd látjuk!
Nekem végem, vége a sulinak. Egész napom elmegy a 2 törpémre, tuning csak 10 után, ami rendben is lenne, de ilyenkor elolvasom a leveleimet, benézek ide, s hulla vok..
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #3380 üzenetére
Semmi..csak Először hajnalban eltévedtünk, utána elkerültük 1mást, majd keletiből Tiszai, de..egy hülyegyerekkel vonattal mentünk, csak a nádaskai kvra nem az a vonat volt, így lett Barcika. Ott picit ..khm..ittunk, majd egy újabb vonat és ismét Miskolc Tiszai..-Már kezdtem ideges lenni..Végül, biztos ami biztos alapon taxi és hurrá!
[Q9400 max oc..egyelőre]
meleg van.. -
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #3380 üzenetére
Így a felsőbb kategóriába már jó nagyon az asus szerintem.Sok lapcsere után birok víszonyítani már de középkategóriába az ud3r volt a legjobb ez tény de hát asus csak jobban bejött mindíg.Mondjuk ez az első tényleg komolyabb lapom szóval csak középkategóriába van tapasztalatom.Most kezd már összeállni a végleges konfig.Holnap jön az új hűtő ami jól fogja hűteni a procit is meg a lapot is és remélem befejezem a cserélgetést mert már untam az állandó szerelést meg postázást.Teljesen megbolondultam mostanába és semmi nem volt jó.Mindíg jobb kellett.Másra nem is költöttem mostanába csak gépre.
-
Csaszykj
aktív tag
válasz
akoska07 #3352 üzenetére
Az a baj hogy nem lehet finoman feszelni a biosban a procim....
Ez a teteje, ilyen beállításokkal per pill, majd később Johniee cimborámmal amikor itt lesz még megpróbálunk kiokoskodni pár Mhz-et belőle
Ha esetleg nem fog menni, elnézve a listát asszem első vagyok vele, persze a megadott értékek szeintJövő héten megnézem mit visz nagyobb fesszel
Nem néztem, már sajnos időm se lesz rá, max holnap este ha a csajomtól hazajövök.
-
Free04
tag
válasz
akoska07 #3288 üzenetére
Köszi!
Biztos jobban menne egy ütősebb lapban,de a lehető legolcsóbban próbáltam kijönni gépvásárlásnál.
Nem nagyon feszegettem a dolgot(még), így pont kijöttek a ramok 800-ra és próbáltam kihasználni a 12.5-ös szorzót. A célom az volt h alapfeszen így tudjam járatni, de most h beszereztem egy Freezer 7 pro-t "kénytelen" vagyok megnézni mit tud több fesszel.
10-es szorzót a magasabb fsb miatt kérded? (nem próbáltam) -
Bagira01
veterán
válasz
akoska07 #3245 üzenetére
Nem panaszkodom, ez a 3. q9550-em
Amúgy ep45-extreme is jól mehet fsb-be
De jobban örülnék ha az e2140 valahogy visszahozható lenne, kis teste hangtalan vacog a polcon és a voltok már nem lehelhetik belé az élet melegét
(hacsak nem az egyik kondi szar be rajta az alján) Még van egy ip35-öm is itthon szóval szívesen visszafogadná ha feléledne, az utód megvan egy e6300 személyében, de nem bejövős a 7x500Mhz 1,36v-on
-
Bagira01
veterán
válasz
akoska07 #3239 üzenetére
Tpower elég fostalicska lap, ott még huszonezer féle mv-os meg anyámkínja beállítás van, és elég leprán néz ki
De ha az bírja az fsb-t akkor az kell
x48 szintén 620Mhz körül bírja úh nincs értelme cserélni, ud3-as széria is akörül, azért a 10-20 Mhz-ért meg nincs értlme
-
Bagira01
veterán
válasz
akoska07 #3235 üzenetére
Valami csak bírja, ott van még a csx diablo, azok is elég jók. Vegyél egy biostar tpower-t az bírja az fsb-t, csak elég... lap
-
Bagira01
veterán
válasz
akoska07 #3231 üzenetére
Bírják azok, csak legyen minél hidegebb. Azért csak ennyi jött ki belőe(3dmark06) mert ip35 meg a kingmax ramok nem akarták az igazat 535Mhz-es fsb felett
Nekem most van ep45-ud3p-m meg ep45-extreme-m(itt-ott) is, de nincs wolfimSajna 600Mhz felett már a ramok is beleszólhatnak szinkronba azért nem minden ram bírja 1200 felett
-
-
lizakattila
senior tag
válasz
akoska07 #3225 üzenetére
Hát nem valószínű hogy én kaparintom meg et a procit.
Igaz, már a sajátomat sem nagyon használom ki.
Valami jobb lapot kellene még beszereznem alá, Úgy láttm a Giga P35-ösök elég jók - tuning terén is.
Csak sajna most vettem monitort, úgyhogy kimerült megint a keret.
Core i7 melyik? 920/940 esetleg 965?
Ahogy látom ezeknek elég nehezen normalizálódik az áruk. De azért már kezdenek közelíteni a szélesebb körben elérhető kategóriához - legalábbis a 920.
Na de nem akarok tovább off-olni a topikban! -
puttputt
őstag
válasz
akoska07 #3182 üzenetére
Hmm... mondtam én lipinek, hogy gondolkozom az EP45-ön, ezek szerint nem csak én
Jó, ez a mostani (Asus P5Q Pro) is ügyes, de azért ez az 5500 ugyanolyan procival... (lehet, az enyém még tuningra-valóbb) igaz ehhez hűtés is kell. Mindegy, én már egy stabil 4500-val is kibékülnék.
A ramok (OCZ RPR 1066) miatt lehet a zűr, h. nem stabil nálam 500fsb felett? Akkor 1:1-ben mennek, ha igaz...
Vitték az 1120-at is 2.2V-n, de csak próbából. Állandóra 2.1V+1070 körül van. -
Molnárka007
tag
válasz
akoska07 #3172 üzenetére
Hali mindenkinek!
Lenne egy kérdésem a hozzá értők számára...
Az a kérdésem lenne h hogy kell húzni az Intel q9650-en h 4.2ghz/mag,1600mhz fsb-m legyen...
Hány fok az ideális ilyen tuningnál...(Zalman cnps9900led)
Elég e a Zalman cnps 9900led a részemröl felsorolt elvekhez...
Milyen progival lehet megnézni h hány fokos a procim működés közben...
Ha ez off-nak számít,akkor mindenkinek sry,de nemtaláltam külön topikot a q9650-nek ahol a tuning és egyáb másokrol lett volna "szó"...
Üdv!..Mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest