Új hozzászólás Aktív témák
-
serito
senior tag
Szavária jó lenne, onnan nem lenne messze a komáromi szervizünk!
Mint azt már du. írtam nem nyugszom bele az eredménybe.
E8600@5040Mhz 1.6v léggel!
krammerka kérlek javítsd a táblázatban Max OC-t.THX
-
serito
senior tag
Ha már a közelben leszel, szólj és nekiugorhatunk az komoly tuningnak! Már belevágtam volna csak sajnos nincs senki az ismereségi körömben akinek hasonló az érdeklődési köre. Ismerősöknek "haveroknak" beállítok 4Ghz körüli értéket aztán azzal játszanak, levelek írnak ...stb de a komoly tuninghoz hozzá se szagolnak.
-
serito
senior tag
Azt hiszem nem hagyhatom, hogy megelőzz. Én boldog lettem volna az 5000Mhz-el de te megint jobbat értél el. Este megint rástartolok aztán meglátjuk.
Azért bírlak, jó ellenfél ( csakis pozitív értelemben ) vagy.Ha nem laknál olyan marha messze, még felajánlanám, hogy merüljünk bele az extreme tunigba. Mivel nagyon jó kapcsolatom van a nagykerekkel még "szponzorunk" is lenne. Pot + jég nem elérhetetlen!
-
ADAM1337
nagyúr
3858mhz 9*428,8 1,208v 30perc primeal most.
Most nézek egy max fsb-t -
Zájec
veterán
igen, elöször nem is figyeltem, csak amikor szoltál akkor láttam hogy nálad ott van.. de ezt is be kell állitani hogy kiirja a RealTemp, mert alapból nem irja ki csak ha te beállitod..
szóval nem tudom mi legyen az 1.opcióval, nagyon közeli az átlagos vid értékhez, és úgyahogy mondod, minimális eltérések lennének, a két opció között..
igy nem sok értelme van..
az 1.200v ,, 1.350v ,, MAX üzem ... ezek nagyon jók igy, de ezzel az 1.opcióval mi legyen , és mennyi legyen -
-
-
-
Zájec
veterán
".."-Én asszem a Real Temp -et eddig is betettem mindenütt,"
igen ott van, csak a settings ablak nincs megnyitva ahol látszana a vid.."Szerintem meg tök jó,mert ne más procihoz,magához képest mennyi van benne saját VID-jén." igyvan
én is erre gondolok.. mennyit megy a saját gyári feszén...
-
Zájec
veterán
jónagyot ! tuningban is mondhatnánk mint jókivánságot
"Bankotraboltál?" jah
rákötöttem a gépemre egy sodronykötelet és kihúztam az Achaunból a bankatumatát
na szóval , nemtudom mi legyen az 1.opció , pontositva.. az a bajom hogy elég "szórt" igy és nincsen kézzelfogható értéke, ami könnyen tanusitható és értelmezhetö mindenki számára , nemcsak nekem hanem aki megnézi annak is..
mégvalami :
lehetne egy olyan új opció ami MAX stabil lenne..
ebbe lenne az 1.4v -tól fölfelé , amit stabilan képes teljesiteni a proci..
(akár 1.5v stabil tuning eredmények )JA:
ajánlatos lenne még egy CoreTemp ( 0.99.3 -tól ) ablak az eredményekben...
legalább a vid is ott lenne.. és nem foglal sok helyet a képen.. -
krammerka
őstag
Jó reggelt barátaim!
Megjöttem,javítottam,módosítottam
Lipi:ezt a fanatízmust vártam Tőled idáig
!!!!!!!!Nagyon tuti.......
VL: eredmény javítva
Szatesz: néhány adatod kellene még,ram,hűtés,és a feltételek is kissé hiányosak,ha van rá lehetőség pótold légyszives
subaruwrc: Üdv minállunk!!
szilva01:
-
-
V.L.
aktív tag
Szééép.
Én javítottam egy kicsit az 1,35-ön a 0,01 tűréshatárt kihasználva, így nem maradt elég időm az 1,2-re. Én is megszenvedtem vele mire be tudtam állítani, hogy ne ugráljon 1,216-ra.
A ramokkal nekem is meggyűlik a bajom, mert a 64-es vistához kell a 2x2GB, de a tuningnál nekem is hátrány. A 800-as Tracerokat nem tudom stabilan 1050 fölé húzni.krammerka légyszi frissítsd az eredményem.
-
Brumi˘
addikt
Mester úr ha kell ram tesztelgetni akkor van eladóba egy kis tuning ramom, maxra 1300 körü mennek (de az már csak pi/valid) vagy kölcsön tudom adni addig míg valaki el nem viszi. Róluk van szó.
-
TomBoy1986
veterán
Nem volna nagy dolog az AMD. Azokban a táblázatokban a max FSB értelmetlen, így azt ki lehetne venni.
Viszont... a steppinget vagy magnevet célszerű volna feltüntetni.
Osztályokat meg valahogy így tudnám elképzelni:
Sempron (ebbe menne nyilván az összes Sempron, az xx00+-tól kezdve az LE-11x0, LE-12x0, LE-13x0)
Athlon64 (ebbe menne a régi egymagos Athlon 754/939/AM2 és az újabb LE-16x0-ák)
Athlon64 X2 (minden, ami X2)
És végül Phenom X3 és X4 együtt.Jelenleg ennyi volna. Majd később jönne Deneb is, de az még odébb van.
A kategóriák pedig nagyjából jók AMD-hez is. Bár ott van úgy, hogy 1.3V az alapfeszültség. Tehát szerintem inkább úgy lehetne írni, hogy alapfeszültség+ 0.15V...hasonlók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- World of Tanks - MMO
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged