- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- VoLTE/VoWiFi
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung SmartTag2 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brumi˘
addikt
válasz
szilva01 #251 üzenetére
Mac oc-nál nincs fesz korlát, annyit adsz neki amennyit nem szégyelsz, és nem kell stabilnak lennie, csak egy cpu-z valid vagy print screen kell. Max üzemnél nincs feszkorlát de prime/orthos fél óra stabil kell lennie. Alulfeszt én is passzolom.
Csak sikerül stabillá tenni a quadomat.
Q6600@3304@1,304V. VID: 1.2625V, FPO: L723B595, Asus P5K Premium BP, víz hűtés, 2×2gb Exceleram 1000mhz. -
krammerka
őstag
-
-
krammerka
őstag
-
kulerr
őstag
válasz
szilva01 #120 üzenetére
a fesz miatt kell, de lehet a realtemp is, nekem is ment mindkettő nézd meg a listában... nincs abban semmi gond
Intel burn? olvastam róla h elviekben jobban megdolgoztatja a procit mint az eddigi tesztek, de meg kell beszélni Krammerkával(mondjuk azért lenne jó a prime h egységes legyen a teszteléshez használt progi hajszálra és így lehet teljesen összehasonlítani melyik mit tud. Ha mindenki mást használna nem lehetne kimondani h azonos körülményeken tesztelődtek.) .Akkor ha a prime-vel megcsinálod mehet úgy ahogy a feltételekkel ha a burn-t akarod azzal én várnék egy kicsit...
-
kulerr
őstag
válasz
szilva01 #118 üzenetére
Tényleges 1,2 a jó de ahogy látom az majdnem jó, de 8perc tuti kevés...nekem is valami ilyesminél dobta a 16. percnél a prime-ot.
Olvasd el milyen feltételekkel kell tesztelni, és az utolsó megállapodás szerint a 45nm-es procikat prime-vel teszteljük min. 30 percig.Egyébként ha lemegy így szép kis példány...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- Kés topik
- Zelda Játékok
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged