- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brumi˘
addikt
válasz
szilva01 #251 üzenetére
Mac oc-nál nincs fesz korlát, annyit adsz neki amennyit nem szégyelsz, és nem kell stabilnak lennie, csak egy cpu-z valid vagy print screen kell. Max üzemnél nincs feszkorlát de prime/orthos fél óra stabil kell lennie. Alulfeszt én is passzolom.
Csak sikerül stabillá tenni a quadomat.
Q6600@3304@1,304V. VID: 1.2625V, FPO: L723B595, Asus P5K Premium BP, víz hűtés, 2×2gb Exceleram 1000mhz. -
krammerka
őstag
-
-
krammerka
őstag
-
kulerr
őstag
válasz
szilva01 #120 üzenetére
a fesz miatt kell, de lehet a realtemp is, nekem is ment mindkettő nézd meg a listában... nincs abban semmi gond
Intel burn? olvastam róla h elviekben jobban megdolgoztatja a procit mint az eddigi tesztek, de meg kell beszélni Krammerkával(mondjuk azért lenne jó a prime h egységes legyen a teszteléshez használt progi hajszálra és így lehet teljesen összehasonlítani melyik mit tud. Ha mindenki mást használna nem lehetne kimondani h azonos körülményeken tesztelődtek.) .Akkor ha a prime-vel megcsinálod mehet úgy ahogy a feltételekkel ha a burn-t akarod azzal én várnék egy kicsit...
-
kulerr
őstag
válasz
szilva01 #118 üzenetére
Tényleges 1,2 a jó de ahogy látom az majdnem jó, de 8perc tuti kevés...nekem is valami ilyesminél dobta a 16. percnél a prime-ot.
Olvasd el milyen feltételekkel kell tesztelni, és az utolsó megállapodás szerint a 45nm-es procikat prime-vel teszteljük min. 30 percig.Egyébként ha lemegy így szép kis példány...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Steam Deck
- Az évtized végéig maradhatnak a PC-kben a PCI Express 5.0-s SSD-k
- Milyen monitort vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Gurulunk, WAZE?!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest