Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Vagy "Jószerencsét,ha szénné ég!
"Igen,a szórás a probléma.Viszont amit mondtál,az tetszik!Mit tud a proci a saját VID-jén.Ez jól hangzik.
"CoreTemp ( 0.99.3 -tól ) ablak az eredményekben...
legalább a vid is ott lenne.. és nem foglal sok helyet a képen.."-Én asszem a Real Temp -et eddig is betettem mindenütt,PONT EZÉRT,ez is jogos!!!
Brumi!!!: Holnap akartam Neked feladni a csomagot,de ha a bnőd,családtagod van a képen..személyesen viszem!
-Még 1x Köszi!-
Jó az a proci!!!kulerr: Szerintem meg tök jó,mert ne más procihoz,magához képest mennyi van benne saját VID-jén.Van aki (sokan vannak)pl.nem akar feszt emelni(szájbavágósan topik)s sok olyan kérés van,hogy húzná a prociját,de csak úgy,hogy Ő feszt pluszba nem ad!(ez megVID+Vdfroop)egy klasszikus alapfesz lenne,hisz a gyári viden mutatja meg ,hogy mit hoz pluszba,nem?
-Szombathely 1re közelebb!!!Komoly-
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Intel i7 7800x
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
"Igen,a szórás a probléma.Viszont amit mondtál,az tetszik!Mit tud a proci a saját VID-jén.Ez jól hangzik.