- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Yettel topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
darál0w #12026 üzenetére
Hát nekem volt már 5770 azzal nézegettem a dx11 teszteket,nagyon kell ott figyelni hogy észre vedd a külömbséget.Engem nem érdekel a dx11.
58xx vga-ra nincs pénz,az 5750 és az 5770 meg kevés fullhd-ba a dx11-hez.Ezt tapasztaltam.Ezen a 4770-n legalább dx 10.1-be fullhd-ba megy szépen ,úgy hogy minden magason van.Jó ez.Az 5200 proci is elég 3.6ghz-en.Minden jóóóó.Kevés pénzből.
így használtam az 5770-t pedig. dx 11.hez fullhd-ba mindennel nem elég.Oda már 58xx széria kell.
Persze ha leveszel pár dolgot akkor oké,de akkor meg már nincs is lassan dx11. -
yolan
őstag
válasz
darál0w #11888 üzenetére
Boltban vette meg nekem, és küldte is egyből, nem járt ez másnál, bontatlanul kaptam.
Egy kis nyalánkság: 4ghz@1.248v -
bzs73
őstag
válasz
darál0w #11840 üzenetére
Hát az e5xxx sorozat nem egy tuning bajnok.Ált 360fsb a végük,mert alap 200 ügye,de ez 416fsb-t tud lazán.Van vele 47xx akármennyi valid,1.47v-on.Nagyon megy.Külömbség az e5300-hoz meg csak annyi hogy ez 12.5 szórzó,annak meg 13,és nincs vt,de nekem nem is kell virtual izé.4ghz-t 1.216v-on viszi,10x400-on.Alapon 0.88v-n stabil.Brutál ez az e5200.
Na jól van nem e8xxx kategória,de nekem már azokból elegem lett.Tavaly volt 12-13db e8xxx procim,és hát többségük brutális volt,de nem éri meg.Ezek meg ólcsók,lehet hajtani őket.Láttam mostanába elég sok e5xxx procit,messze ez a legjobb,amit láttam.Ez a lényeg hogy örülök neki. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #11832 üzenetére
Hát nézd, mai napig egy s939-es AMD-s géppel is el lehet lenni, ugya a fő hátrány talán az, hogy DDR400. Nade, ebből is, ha meg is szűnik, ha 1 bikásabb lapja lesz az embernek, sztem azzal sokáig el lehet lenni, ha meg is szűnik, akkor is, és ugye annó a 775-ről már ezt mondták, hogy meg fog szünni, nameg, hogy a i3/i5 váltja majd.
-
Bagira01
veterán
válasz
darál0w #11768 üzenetére
El kell, h szomorítsalak, ha azt írják h elírás volt stb. Te csak annyit mondhatsz, h a fenébe. Ipon-nál is volt ilyen nem 1x, nem kötelesek semmire ilyen esetbe
Úgy néz ki marad a jó kis amd proci 1,2v-al viszi a 11x273Mhz-et úh 11k-ért van egy 4 magos 45nm-es procim, ami viszonylag jól is megy
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #11742 üzenetére
Én hagyom CL5-ben. Bár lehet 1100-hoz már CL6 kéne.
Most megy a memtest 1041mhz-n, de úgy, hogy visszaáltam 9-es szorzóra, és 434FSB. Eddig ok, és már megy 13 perce, #7 tesztnél tart.
Viszont lehet megpróbálok CPU fesszel lejebb menni, így 9-es szorzóval, hátha, me ugye kevesebb fsb, MCH-nak, FSB-nek hagyom a +0,2V-t.. Nem árt az.
-
bzs73
őstag
válasz
darál0w #11497 üzenetére
Hát ha nem 1:1-be nyomom akkor is jobb a nagyobb fsb.Mindenképp.A ram is gyorsabb,meg a proci is.Amugy meg nagyon filózok érdemes-e még tényleg beleölni 1 fillért is 775-be,mert lassan corei3 olcsóbban kijön.Egy ólcsó alap biostar lap 1156,corei530,és 2x1gb kingmax ddr3 és kész az új rendszer.Most ha belegondolok hogy már ma is brutálisan leértékelődött pl a wolfik ára,mi lessz ha fél éven belül már megjelennek a használt corei3-k,amik újonnan 26k-ba kerülnek.Lessz használtan 20k körül,a wolfi mennyit fog érni?Már most is a legjobb wolfik se mennek el 30k-ba se.Ott van sz.j 2 procija is,meg volt itt nem 1-2.Még filózok mi legyen.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #11497 üzenetére
Hát én is 1:1-ben hajtom a ramokat. Én személy szerint több értelmét látom. Főként azért, amikor az e5200al felosztva 1000mhz-ra lassabbak voltak a ramok, mint most 1:1-ben 900on.
4-4-4-18-on kéne hajtani őket 900-on, csak nem tom van e értelme 2,2V-t adni nekik. Szal ad e annyi plusz teljesítményt a CL4, hogy megérjen 0,2V feszt.
-
Bagira01
veterán
válasz
darál0w #11435 üzenetére
Attól függ milyen intel? Egy szarabb e5200-as nem megy 1,2v-al 3,5Ghz-et. Vagy mondjuk pld az e3300 amit elhoztam, 1,3v a vid-je mint ennek a procinak az se megy vmi fényesen, igaz még nem néztem igazán. Ennyiért meg főleg nem kapsz olyat ami úgy menne és 4 magos is lenne. Én nem nagyon fogom bekapcsolni a 4 magot elég nekem a 2 mag +6mb L3
(#11438) hackeeeee:Tudtommal az intel nem letiltja a magokat hanem nincs is benne, de lehet h én tudom rosszul
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #11437 üzenetére
Ott ha valami hibás, akkor az tényleg hibás...
ott nincs ilyen baki...
Jha majd tán az i3/i5ből lesz i7 mi?
Áh, picsku, 920-on nem megy a 4-4-4-18, betöltött a win, de asztal betöltése előtt kékhalál. 2V-nél meg nem akarok nekik többet adni, ha nem fontos. Érdekes ez, lemente 4ghz alá, most nézegetem a 3,91ghz-t, lehet elég lesz hozzá 1,168V... 4ghz-hez meg már 1,2V kell...
#11439 Aggregátor: Itt meg semmi, most meg szép fehér minden, és még 0ig piros riasztás is van erre a régióra kiadva, szal kitudja mennyi hav lesz.
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #11411 üzenetére
Kómás? Az a jó! Tehetsz amit akarsz
(#11415) lizakattila Sokkal jobb, mint amire számítottam!
(#11416) kimi02: Ez a jó benned! Sose nyugszol a seggeden. Szép eredmény! Amint látom, meleged nem volt
(#11420) Bagira01: Nézem a képet és nem tudom, hogy mit kell látni. Annyira nem értek az AMD-hez, nemtom, hogy ez amit most mutattál jó,nagyon jó, vagy közepes stb..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #11411 üzenetére
Láthattál, mert az van Nekem. Adatlapon is ott vanik...
Hát, attól függ mire vagy kíváncsi, meg hogy mire kell. Én nagyon meg vagyok vele elégedve, számora azt nyújtja, amit elvártam tőle. Amíg mondjuk nem jött ki az új, mostani szoft, és nem volt kinetikus görgetés, addig kicsit gáz volt, de így, hogy mostmár van, így nagyon f@sza. Ugye a navi mostmár ingyenes, szal akár navigálhatsz is költségek nélkül. Sztem a zenelejátszó f@sza, csak egy jó füles kell hozzá, mert a gyári elég gyengus.
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #11401 üzenetére
Oszt' ki a kukimnak? Pont az az ársáv amihez vagy hozzátesznek és lesz belőle q93,q94 , vagy elvesznek belőle és 3200, 5xxx -eket vesznek.
_meg az se biztos, hogy a q94-et vissza tudnám venni reális (nekem reális) áron..(#11402) kimi02 Nekem eddig 3 volt (vagy 4)-feleség-, s mind ezt mondta, s mind más okból..
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #11363 üzenetére
Vagy a Szoftver ABC-ben van, vagy a Dankó Pistán.. Nem tudom, hogy mit kérnek érte most, de én..nem olcsón adtam, igaz előtte 1-2 hónappal vettem Iponból 53.000-ért +2.400 lajhár..
lizakattila: " hát 2 mag, de 4 szál. Majd meglátjuk mire elég." -Gyááááá! Ez én vagyok!! (2 "mag", ott alul meg 4szál haj..) - megyegetek..
(#11367) kimi02 : Simán!!! Én 1,525-ön Super PI 32M..
-
Bagira01
veterán
válasz
darál0w #11304 üzenetére
Már kimagvaztam
2 maggal 11,6Gflops mint egy e5200-as alapon
Amd-nél kicsit más feszek vannak, mondjuk ez nem hiszem h menne 1v-al alapórajelen
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #11289 üzenetére
Ez olyan mint, hogy nálam a Cerka az Cerka... Lehet akármilyen...
Nade, attól még ugye vannak jók, ez van AMD szinten is. Haver máig elvan a 6400+ BE procijával, csak máskérdés, hogy a lap kevés alá, aztán ugye 3,3Ghz-t megy talán benne, többet nem, és hát 3,2 az alap.
-
Bagira01
veterán
válasz
darál0w #11268 üzenetére
Sajna az e3300 nem jött össze. Mindenfée keresztwebshop üzleten kereszül lett véve. Mire odataláltam a bolthoz(aminek természetesen nem az a neve mint a webshop-ba van) a fószer pont akkor zára be és ment el(nem tudom hova mert du-n 3 volt és 6-ig vannak nyitva) Majd holnap megpróbálom újra
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #11252 üzenetére
Eddig fagyoskodtam, de kvra nem tudtam HWBOT-os eredményeimet megdönteni. Hiába a ngy órajel, nem megy..Már a ramok CL4-ben 1100-on jártak (4-4-4-10, PL9 vagy 10 nemtom, Proci is az egekben, de aZ LN2, az LN2, meg..Én nem tudom, hogy mit s hogyan TWEAk-elnek azok ott (1-2 ötletem nekem is volt, nem hozott sokat), de az asztal is olyan némelyiknél, mintha nem is win alól futtatná. Agyonfeszelni nem akartam se a lapot, se a procit se a ramot, igy maradt a (teszteken csak) a maxok:
VTT: 1,5V
MCH 1,6V
Vcore:1,536V
Ram:2,5V-ezek se 1xre, mikor, hogy.-
A validot elfelejtettem megnézni, azon tudnék hozni még vmit, de.. az nem sokat hozna, a wr-ek szintén nem léggel vannak. Feladtam. Most szépen lassan visszaveszem a feszeket (fokozatosan) én majd beállok egy 3GHz/0,92v-ra. Wint is megpakolom, ATT is visszakerül mert a VGA melegedése az agyamra megy.
(#11269) johniee: VID alatt rápakoltoltál 800MHz-et, az jó.(nem igazán láttam még ilyen proci tuningját, nemtok mihez viszonyítani) Alinked címe tetszik! (prime-a mi ugye nincs
)
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
darál0w #11252 üzenetére
legegyszerűbb modja, h odataláljon, az, ha buzárol elmegy a sétálora és elindul befelé. elsétál a színházig ~10 perc alatt, addig "világot lát"
színház melletti jobb oldali utcán (dériné) elindul, ameddig bal oldalon meg nem látja a sulit.aztán bemegy, levizsgázik, felveszik
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #11248 üzenetére
Most fogok majd hozzákezdeni..Gondoltam, előbb letudom kimi-t meg a postást.
Annyira kihegyeztem már a HWBOT-on az eredményeimet, hogy..nem sok esélyt adok..Mivel felvilágosítottatok, hogy víz se jobb, asszem, már csak a kompi hozhatna valamit, de annyit nem ér, és nem is van nekem rá pénzem..
Du.13:50kor mit csinálsz?
(Bogim megy a szóbeli eredményeiért, nem akarja, hogy vele menjek, de..olyan tájékozódó képessége van..Ha netán a búza felé járnál, indítsd már útnak a berzébe.-meg fogod ismerni. 14 éves, fekete dzseki, hosszú barna haj és fekete HD bakancs)(#11250) Arkar Húúúúúúú! Az a -100.000° engem is érdekelne!!! Mit kéne tennem érte?
mod: ". háta legyalulod a kisfekát " --- nem, nem tudom, ez 100%.-
léptem. ha nem jönnék ma vissza..összetörtem a gépet
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #11247 üzenetére
Én unalmamban belekezdek, félúton már káromkodok, de végigcsinálom.
Carlosca a legjobb tuning OS ez tuti.kimi 007
: Na. Úgy csináltam ahogy mondtad(írtad) Szoba kerek 21°. VTT/MCG alapon, ennyihez nem kérnek.
[íme]Ne csodálkozz a képen, drivert nem tettem még fel mert nem ok a tuningnál
B@ssza meg. Jó, hogy megcsináltam, mert most ahogy néztem a hőfokokat..Egye meg a fene. Ha nézed a képet a gépemről, látod, hogy a hdd mögött van egy 120*38as. Szuper is, mert a hdd nem melegedik, de..Ráfujja VGA-ra. 62°Beszarok. Pedig át van az is pasztázva MX2-cel, faintosan (erősen) felfogatva, és tök jó hűtése is van..
A proci hő meg..magáért beszél.
Na, 10-15 perc (várni kell a postást) és uninstall net is és go..
-
Bagira01
veterán
válasz
darál0w #11196 üzenetére
Megnézem, de ud3r úgy néz ki marad vészesetre, ha esetleg beesik egy 20k-s q9550 vagy valami hasonló
Már megvan az olcsó asrock lapocska(én balga tegnap rendeltem 12,4k-ért ma meg már 11,7k-ért is van, kemény 700Ft-ot spúrkodhattam vna) Amd prociból 10,7k helyett lesz 11,5k, úgyhogy ez már nem is olyan olcsó, itt 1-2k is számít. + annyira belejöttem h miért ne rendeltem vna egy e3300-at
(szóval elszórok egy kisebb összeget, csak mert olcsó gépet akarok
)
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #11189 üzenetére
Nha ja. Körülményes a rendszer összeszerelése, de mondjuk nem is ilyeneknek van kitalálva, akik kb heti szinten cserélnek procit.
Kb. azoknak akik 1szer összerakják, és megy. Én is filóztam rajta párszor, hogy ilyen szettet kéne venni, összerakni aztán kész, esetleg pár dolgot kicserélni benne..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos autók - motorok
- Futás, futópályák
- Androidos tablet topic
- eBay
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged