Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
LOGOUT témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #11411 üzenetére
Láthattál, mert az van Nekem. Adatlapon is ott vanik...
Hát, attól függ mire vagy kíváncsi, meg hogy mire kell. Én nagyon meg vagyok vele elégedve, számora azt nyújtja, amit elvártam tőle. Amíg mondjuk nem jött ki az új, mostani szoft, és nem volt kinetikus görgetés, addig kicsit gáz volt, de így, hogy mostmár van, így nagyon f@sza. Ugye a navi mostmár ingyenes, szal akár navigálhatsz is költségek nélkül. Sztem a zenelejátszó f@sza, csak egy jó füles kell hozzá, mert a gyári elég gyengus.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Eredeti játékok OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Revolut
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i3-8100 100% tesztelt, hűtő nélkül
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- Intel Core i5-8500 100% tesztelt, hűtő nélkül
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest