- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
lipi67
nagyúr
Nem hiszem, nincs zseton rá.
Most ne mondd, hogy olcsó vagy 1:1-be is tudnám, a team ramokat nem adom 15k-ért. az tuti! S nem tudom, hogy tudod-e, van egy brutal Quadom
(#9974) darál0w: Már olyan is van? Én már nem kisérem figyelemmel..Most azt kéne eldönteni, hogy a lányom hova jelentkezzen suliba. Semmi se akar lenni
-
hackeeeee
Jómunkásember
Az csak akkor lesz, ha platformot váltok, az meg nem most lesz.
Hát a fene se tudja, multkori fejlemény az volt, hogy neonokat, led világítást, meg asszem 2 vinyót lekötött, tuningolt, ment 1 éjszakát a memtest, meg használta a gépet, nem volt gond. Most nem tudom mi a helyzet, majd vmelyik nap rákérdek, hogy hogy áll.
-
darál0w
Jómunkásember
azt még nem tette fel, mer kevés a hely vagy mifene
de a másik 2 game is cinkes sztm. felvett msnen majd ide küldi nekem, aztán mehet a jutubiii
hackee ezen már sajnos semmi se segít. nemtudom h mi ez ami itt ugy néz ki mint vmi alga de nem merek hozzányulni
blazsey2 mivel vetted fel?
-
krammerka
őstag
ezekre a tesztekre emléxem még
Már akkor is megvolt az E1200-as cerka
Azokat a teszteket elnézve,egyértelmű volt merre billeg a mérleg,de nem minden tesztnél volt orbitális külömbség.
1,5 évvel ezelőtt amikor ez készült 7k-ért vettem Gyuri27 baráttól ezt a cerkát.
Ezzel szemben akkor egy E8400 simán került 40-45k-ba......... -
hackeeeee
Jómunkásember
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Oks.
Szóltam a srácnak, bár még sztem piheni az esti fáradalmakat, de szólok neki, hogy próbálja ki, aztán majd jelentkezem ezzel, hogy mi lehet...
Csak ugye az a fura, hogy akkor jött elő, amikor 7-re váltott, és bekötötte a G19-et..
Na meg a másik, hogy a sys neveket nem tudom, mert nem emléxek rá, de mondta havar, hogy mikre hivatkozott kékhalálkor, és rákeresett, és vmi USB Modem-re hivatkoztak, azokkal a hibákkal, amit ő kapott... Szal nem tudni, hogy mi lehet a gond, érdekes.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Proci az ki is lett zárva, az ki lett cserélve másik E8400-ra, nála ugyanúgy volt hiba, a másik srácnál, akivel cserélt, nála nem.
Táp meg, hát a fene tudja, ugye 4*18amper, de ugye sok cucc van, ezért gondoltuk, hogy előfordulhat, hogy elfogyott belőle a nafta.. Bár volt ebben a gépben 9800GX2, de akkor meg még nem volt ledes világítás, meg kevesebb vinyó volt.. Szal a fene sem érti, én is tudatlanul hallgattam így, ahogy haver mesélte, de tápra, ramra, és alaplapra gyanakodtunk, első körben többen is... Ezért javasoltuk azt, hogy minden olyan cuccot lehúzni, ami nélkül kibírja pár napig, mert ugye a jelenség random, van amikor 4-5 nap után jön elő, és akkor meg 10 percenként csinálja...
Meg ugye a másik "fura" dolog az, hogy OC nélkül is csinálja...
Jam a bill G19, nem G15, bocsesz.
-
lipi67
nagyúr
Mit? Pl. 430-as, 5200-as, 5xxx-es brutal, de alacsony kötségvetésü procikat, hogy megnézzem, én mit tudok vele kezdeni. Kíváncsi vok. (hú..ha nőnek születek, én lennék a legkibírhatatlanabb vénasszony, mindíg mindent tudni akarnék. Pont úgy mint nagyanyám. Kár, hogy közben a nevemet felejtette csak el megkérdezni, úgy halt meg, azt hitte Lajos vagyok.
)
(#9514) kimi02: Ennél szebben még nem hülyézett le senki!
(#9515) Bagira01 : Ezt a hsz-edet elteszem talonba, s hamarosan majd a "képedbe" vágom!!!
(#9516) Aggregátor : Én rugalmas vagyok, megoldhatjuk! Szólhattál volna mikor Szhelyen voltam hetekig..
Ja! Most kben Debrecen lesz (ma)
krammerka: [OFF]"feleségek tömkelege"[/OFF]-Ne idegesíts már!
-
lipi67
nagyúr
Magázod magad? A Te i7-es procidra!!! Eszem..Az nem sok van, de mivel haverok vagyunk, ennyit beválalnék miattad!
(#9509) hackeeeee: Jaja!!Szépő bug! Ki kell használni
-asszem gyilkolászom kicsit a prtocit. Kben..az agyamra megy! 200-as FSB-n 4 es szorzóval se indul el. De ha 233-ra rakom, rögtön röffen.
-
-
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
Már arra sem emlékszem, milyen tesztet kértem, de várom. Főleg így! Szétvet a kíváncsiság!!!
Kben: Szilveszterre bejelentkeztünik a debreceni kikötő-be. Jó buli lesz, vendég lesz Fekete Pákó! Nem vicc!!! A csapos srác mikor meglátott minket, már fogta a fejét. Majd csinálunk közöz fényképet is, tudjátok olyan vadászosat. Ő pihen a lábam alatt én meg majd pózolokHa végeztünk, megyünk az Excalibur-be, csak a csapos csaj majd rámtelefonál hajnal 1 körül, hogy tiszta -e a levegő. Aki akar jöhet! Unatkozni nem fog, ez tuti!
(#9369) hackeeeee: Nálam megy rendesen, de többet szeretnék..csak a hülye ríva tuner baxakszik most, nem lehet vele tuningolni..
-
lipi67
nagyúr
Igen, én is erre írtam, hogy miért nem vált át. Az 1,1 Vid lesz, s szárnyalnia kellene ilyen fesz mellett...
(#8720) akoska07 : Ha kérhetném, a táblázatba tegyél megy egy HÚSLEVES opciót is, úgy látom, létjogosultsága van.
Hajat festeni?
Azt az 5mm-t? (bagoly mondja..) Ki haját fested?
-
toyone
őstag
Hopp nem válaszként szántam
-
subaruwrc
félisten
szóltam
bal felül látod.
jobb katt és kép megnyitása. akkor látod életnagyságban. erre a konfigra 29643 pont jár. ha kell be is tudom bizonyítani. meg elég vicces hogy a magyar rekord nitroval 34500 pont ő meg léggel tol egy 36600-atvan referencia eredményem is szóval jólenne azt onnan leszedni mert el fogják önteni a fake eredmények az oldalt.
-
lipi67
nagyúr
Hát..nem hiszem, hogy mostanában lenne.
SZÓLOK! Holnap jön a libám, s vasárnap megyek vissza vele Szhelyre. egész héten ott leszek, a 2 törpe pénteken jön utánam.
(#8035) tom_tol : Szerencsés kezed van, az vga-m..lusta dög, 835-ön kapásból fagy.(Talán, majd ha fagy
)
Igen, picit megpiszkáltam, de most megint nyugi lesz sajnos..
"Látom", hogy nem estél hanyat tőle, nem Te vagy a legjobb i7-es reklám -
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
Néha válaszolhatnál is Te! Kben csak félig volt igazad, 10perc összefutás..értelmetlen. Ha majd több napra lépek (lépünk) te leszel az első aki tudni fogja!
Nem lepsz meg, mindíg kifogod a jó procikat! Nekem ennél nem kell jobb, imádom, meg..a "jány"..Vezettettem, imádta. Asszem kell egy autó nekünk..
(#7967) yolan: Senkinek se nem kell majd! Tudod miért? Mert a 2 dezentor majd zsiványkodik ezzel-azzal, s olyan eredményeket csinál(nak), hogy embernek nem lesz kedve majd tesztelni utána léggel..
- holnap mikor végzel, mikor leszel elérhető Debr.-ben?- -
lipi67
nagyúr
Ha 5kor pisálnom kellene, én kelnék 6kor
Lassan szét kéne nézni arrafele meló ügyben!
Jaja..öreg vok már. Én 4kor nyitom ki a szemem, csak amire sikerül erőt gyűjtenem, felkelnem..9óra. Akkor elkortyolgatom a kamillateámat, miközben a reaumakenősöt kenegetem magamra. S lám, 1/2 10kor már vadi új, száraz pelusban állok a fürd.szoba tükör előtt, és üdén csapom a számba a protkót.hackeeeee: "Teszteld hát !!!! 3GHz szerintem nálad is jönni fog 0,896V-on"
Nem csak drukkolni, jósolni is tudok.
-
lipi67
nagyúr
Élére tettem a kést, bele is léptem bal lábbal, s most kínomban fél lábon ugrálok, s már nem 1x hagyta el a számat Isten emlegetése, beazonosíthatatlan nyelveken. Akkor most jó vagyok?
(#7626) vhunor : Volt már, hogy nekem se úgy ment a gép ahogy szerettem volna, pedig minden ok volt. Szerencsére ott volt a fiam is, (PC huszárban történt),s szívatásból mondta, hogy nézzem meg, nem-e fordítva van benne a proci. S igen, Proci nem volt benne...
(#7627) akoska07: Jogos. Kben meg (s nálad is). Itt atörpéktől nincs napközben ser idő annyira, se nyugi. Estére elfáradnak, s ha végre csend (csönd?) van, akkor lehet valamit kezdeni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i9-11900KF 3.5GHz LGA1200 (16M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700G - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged